tunch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 oyunu alıp zevk almayan bi tek benim herhalde :/ cancel ettim 11 ekimde belki geçici belki kalıcı veda edicem CO alemine. o zamana kadar da çok oynıyamam herhalde bayrmdı okuldu. account isteyen olursa ucuza verebilirim , aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 mmorpg'larda zevk alamazsın zaten. hero bazlı oyunlardan hiç zevk alamazsın. bu oyunun esas zevki, kafana göre karakter yaratmaktan ibaret. bu arada bir sorum olcak. dual blades + munitions + regeneration + rebirth + dexterity + constituon iyi midir? betadan beri daha hiç oynamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 tunch said: oyunu alıp zevk almayan bi tek benim herhalde :/ cancel ettim 11 ekimde belki geçici belki kalıcı veda edicem CO alemine. o zamana kadar da çok oynıyamam herhalde bayrmdı okuldu. account isteyen olursa ucuza verebilirim , aklınızda bulunsun. Kaça veriyorsun heyd, sadece account derdim karakterleri silsen de olur lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 2 günde yaparsın onun karakterini nolacak fiyata eklemez yani korkma:D bu arada guild kuracam buradan duyuruyorum buyrun adını kararlaştıralım ben diyorum ki siz söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Horse Power olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 25-26. seviyeden sonra baya zorlaşıyor ve takım ile oynamak bazı karakterler için şart gibi birşey. Bu arada channelda 4 kişi vardı en son fakat kimse konuşmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Tunch anlayamadım ben... Konuyu didikleyen sendin ve epey bir kişinin de aklını karıştırdın, en azından benim... Tam "evet bu olabilir" dediğimiz bir anda senden "sıkıldım çıkıyorum" mesajı geliyor. CoH-CoV bittikten sonra bile girip "zevkle oynadım" diyen biri bu oyuna neden böyle diyor... Eremedim ben. Mevzu oyunla ilgili ise nedir? açıklarsan seviniriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 güzel güzel oyna sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ben 12 gibi giriceğim, baya bir karakter yarattıktan sonra bir karar kıldım :P oynayan olursa kanala giriceğim konuşuruz biraz chat ekranına alışmak lazım :D Nick: Deadric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ben tel atma sistemini tam olarak çözemedim illa acc name de yazmalımıyız:D joker yaptım bide olduğu kadar=) aduuuket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 amaç ne bu oyundaki tipleri sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 dünyayı kurtarıyosun level atlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 RYU!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ya karakter yaratma acayip zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 abi oyun eglenceliye benziyo oynadim oyundan da soğumuş durumdayim. aslinda nerden aldiniz falan fiyatı ne kadar ? mümkünse kutulu alabilcem bi yer bilyo musunuz ok thnx kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 pronoit said: abi oyun eglenceliye benziyo oynadim oyundan da soğumuş durumdayim. bu ne yaman çelişki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 'oynadigim oyundan sogumus durumdayim' demek istemis sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 1-2 haftaya bende başlicam inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Zorba said: Tunch anlayamadım ben... Konuyu didikleyen sendin ve epey bir kişinin de aklını karıştırdın, en azından benim... Tam "evet bu olabilir" dediğimiz bir anda senden "sıkıldım çıkıyorum" mesajı geliyor. CoH-CoV bittikten sonra bile girip "zevkle oynadım" diyen biri bu oyuna neden böyle diyor... Eremedim ben. Mevzu oyunla ilgili ise nedir? açıklarsan seviniriz... coh-cov olayı için şyle söyleyim 1 aylık aradan sonra bu akşam tekrar aktive ettim oyunu. piyasadaki en iyi mmo olduğunu düşünüyorum. gayet didikledim evet , gayet de ümitliydim. ama gel gör ki nefret ettiğim wow tarzı açık alan "git 5 tane şundan öldür gel" şekli questleri ve grup ihtiyacının minimumda tutulduğunu görünce soğudum. herhangi bir class sistemi olmadığı için , herkes dps üzerine yoğunlaşmış durumda ilerliyor. ne bir taktik ne de başka bişeye ihtiyaç var şu anda oyunda. beni açan bi durum yok yani. o yüzden soğudum. wow sevenler gayet sevicektir bu oyunu , ama AoC den de sıpumama sebep olan bu olaya alışamıyorum maalesef. 40 milyona veririm accountu isteyen olursa , 11 ekime kadar oynanma süresi de var halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 abi tek başıma doğru düzgün quest yapamıom :D ayrıca pvp de falan gayet dps dışında işler yapan adamlar vardı bugün. bitanesi sadece birilerini kitleyerek debuff atıyodu bitanesi heal ve kilit çalışıyodu gene 3 kşi de dps yapıyodu hatta onlardan bitanesi resmen tanklıyodu yakaladğını bence geleceği var oyunun ama inanılmaz buglar var şu an inşallah düzelicek yavaş yavaş umutluyuz bakalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 LA ÇOZEVKLİ OYUN AGSDGS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Bende CoH a geri dönmek mi CO ya başlamak mı arasında kalmış durumdayım ama. Coh yıllar içinde oturmuş olan bir oyun ama kimsecikler yok artık oynayan. Ben atlas parkta adım atılcak yer olmadığını hatırlarım, şimdilerde 10 kişi bir araya gelse gözünüze kalabalık görünüyor. Tahminimce Champions Online serverları baya kalabalıktır şuanda insanlar deli gibi saldırıyorlardır. Serverlar Amerikada mı? Oyuncu sayısı ne durumda? Ayrıca Cryptic e güveniyorum yani COH gibi bir referansları var. Champions online da başarılı olacaktır tahminimce. Ben ilk gördüğümde inkpaint grafiklerine ısınamadım. ulan niye böyle yaptınız falan dedim ama oynadıkça ısınılabilecekmiş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Eldarduil said: Ben atlas parkta adım atılcak yer olmadığını hatırlarım, teey tey. ben de düşünmüyo değilim açıkçası. bu yeni grafik tarzını team fortress 2 de kullanıodu. baya hoş bence, değşik bi hava katıyo, bkz: street fighter iv, eğer eğlenceli bi oyun olursa ben de oynarım. CoH dan örnek alıp daha eğlenceli yapmaya çalışmışlardır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 gördüğüm kadarıyla kalabalaık serverlar oyun baya eğlenceli grafiklere ısındığınız zaman acayip güzel oluyo . bi anda kendinizi çizgiroman gibi bişeyin içinde gibi hissediyosunuz. yavaş yavaş oturucak gibi gözüküyo oyun başlanılabilir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar