Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 free mmolarin open betasinda oluyor o. genelde o tip oyunlar 75 kere beta adi altinda yayinlandiklari icin ve uzunca sure open beta gidip (sanirim vergi kazanc vs gostermiyor olabilirler) sonradan es kaza yayinlaninca karakterler tasiniyor. ama majorlerin (parali bati yapimlari) hic birisinde (sifir) open beta karakterler son surumde yasamaz. hepsi resetlenir sifirlanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 indiriyom bakalım nasıl bi oyunmuş. cohu her zaman merak etmişimdir ama o dönemlerde swg oynadığım için başlamadım. kısmet bunaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Beta event baslamis. Bu arada OB beta bugun bitiyor. Yaklasik sanirim 20 saat sonra falan, eger yeni indiriyorsaniz yetisemeyebilirsiniz. Beta event icin level 40 olmak istiyorsaniz, millenium city'de helikopterlerin oldugu yerde "commander" ile konusuyorsunuz, direk 40 yapiyor. Event su an itibariyle okuzumsu moblar spawn oluyor, insanlar zergluyor seklinde, hatta komiktir, cikarilan mob immune to knockback degil, veya pyre'in knockbackine immune degil, demin 45 saniye mobu istedigim yerden istedigim yere tasidim bildiginiz bina kadar mob :I 2-3 tane kestim ciktim, bana hicbir eglence vermedi ama sanirim bu olaya katilanlara action figure falan verilicekmis.. Ayrica bu ana event olmayabilir, buyuk ihtimal prime time'da daha "eglenceli" bir seyler olur diye tahmin ediyorum. Level 40 train eden arkadaslar ne dusunuyor? Sahsen ben biraz "daha" hayal kirikligina ugradim. Oyunda belli bir tur ile kisitli kalmadiginizdan dolayi, butun "turlerin" abilityleri normal seviyede.. Yani demek istedigim, oyunlarda nasil tier tier abilityler "imbalasirsa" su an CO'da ben onu goremiyorum. Maximum tier 3 abilityleri oldugu icinde oyunda, level 40 bile olsaniz, hala ayni abilityleri kullanmak durumunda kaliyorsunuz. Yani ornek vericek olursak, fire ile ice'a bakiniz. Buyuler birbirine cok benziyor. Sadece fire'da ingite (dot) ve ice'da chill (slow) mevcut. 40 olup, diger "turlere" saldirdiginizda, aldiginiz hicbir buyu "imba" olmuyor ki insan level 40'a geldiginde uzun cd'u olsada biraz daha "imba" seyler istiyor. Aynisinin mavisi, moru, yesili pek eglenceli oldugu soylenemez. Sayet zaten 3-4 tur ability var oyunda, ranged (single), close range (single), ranged (aoe), close range (aoe) ve buff/form ve benzeri slotlu abilityler. Boyle olunca ben zaten level 20'de fire'dan ihtiyacim olan butun buyuleri almis oluyor, rotation yapmis oluyor. Yani 2. bir close range aoe'e ihtiyacim kalmiyor cunku, hicbir ability'de zaten 7-10 saniyeden fazla cd yok. Ee peki bana gelicek arti 8 ability'nin faydasi nedir? Bir suru level 40 buildi denedim, fire ile basladigim karaktere, sanirim 8 tane power aldim, ve bunlardan sadece 2 tanesi bende olmayan bir seyler verdi.. (heal ve circle -sorcery) Melee'de durumlar nasildir bilmiyorum ama, benim gordugum kadariyla "caster" larda durum bu. Bu benim ise yaramaz olarak gordugum extra olarak gelen, ayni seyin mavisi, yesili, moru mantigi belki PVP icin yapilmis olabilir... Atiyorum build degistirerek belki kisi fire'dan ice'a donerek gerekli olan CC rolunu falan ustlenir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 skillerine puan verip guclendirdin mi ? sonucta skill ayni belki ama level aldikca aldigin puan ile skilleri birbirinden bagimsiz kendi oyun stiline gore guclendiriyorsun .. eger verdi isen diger oyunlardaki mantiga yaklasmis oluyor istedigin gibi. yani level aldikca gelisen guclenen skiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Rank ve ekstra ozellik eklemeyi diyorsan tabii ki verdim. Pyre'da normalde knockback yok mesela :) Oyun tarzina gore degistirmekten cok, bence oyuna ayni abilityleri basladigin gunden biraktigin gune kadar scale etmeni sagliyor. Yani atiyorum, heat wave, aldigin zaman cok saglam vuruyor, ve cok is goruyor. Ama level arttikca, ana abilitylerin (heat wave benim villian killerim mesela) yavas yavas geride kalmaya basliyor, eskiden 10% tikliyorsa, bu 7-5-4 diye dusmeye basliyor, bunu da ana olarak kullandigin abilitylere rank vererek duzeltiyorsun.. Yani level 5'de aldigin ability'i level 40'a scale etmek icin kullaniyorsun rankleri, ability oldugundaha "daha iyi" olmuyor, sadece gelismeye ayak uyduruyor. Bunun disinda 1 yada 2 tane cok "farkli" ozellik katan upradeler gordum, bu da pyre'da oldugu gibi knockback vurmasi veya diger bir ability'deki "remove travel form" gibi. Tam olarak "oyun tarzi" yarattiklarini soylemek benim icin pek dogru degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 oyunda gördüğünüz hoşunuza giden karakterleri koyalım dedim buraya. beta anısı da olur, oynamak isteyenlerin ilgisini de çekebilir :) Benim güzel olması için uğraştığım bir Iron Man/Warmachine benzeri karakter (tam olarak içime sinmedi ama fena değil gibi): http://img183.imageshack.us/img183/5973/skywarrior.jpg Black Cat: http://img183.imageshack.us/img183/9808/blackkat.jpg Green Archer: http://img183.imageshack.us/img183/5872/emeraldarcher.jpg Aquaman: http://img183.imageshack.us/img183/2848/manattunedtotheocean.jpg Hellboy: http://img81.imageshack.us/img81/3393/salaminazer.jpg Bu da etrafta dolaşırken gördüğüm başka bir ilginç karakter, Street punk ratman gibi birşey olmuş: http://img81.imageshack.us/img81/2547/hatter.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Evet dediğini powerlar başında biraz zaman geçirince anladım. Electric oynayan biri olarak extra 8 powerpoint'i harcicak çokta önemli bi yer yok. bi Force'de damage absorb eden bide birkaç buff haricinde ne alınabilirki zaten castera. summon aldım ama açıkcası electric kullanan birinede zombi çıkarmak pek yakışmıyor. bence bir dala daha fazla çeşit power eklenip isteyen bi noktadan sonra diğer dallara isteyende pure build yaparak kendi dalına devam edebilseydi güzel olabilirdi. Mesela diğer dallardan power alan Electric in son powerını alamasaydı gibi. (Birazda wow talent sistemi gibi oldu ama diğer türlü açıkcası pek zevki yok bana göre) Tabi belkide bir anda level 40 olduğumuz için free server tadı vermişte olabilir. yavaş yavaş powerları hazmede hazmede oynasak belki böyle olmayacak. Ama yinede level 40 olduğumda açıkcası Electricden sapmak pek istemezdim. Hem RP bakımındanda sakat biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 hala server downmu gençler bana hala down dio? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben bağlıyım şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Sibernetik warrior veya robocop andıran bir karakter: http://img183.imageshack.us/img183/6588/mulligan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bone said: ben bağlıyım şu an? abi 2 gündür bakiorum açiorum launcherı işte acc name şifreyi giriorm böle pencere içersinde browser gibi client sonra tepede SERVER dOWN yazio ve ampül sönük altta da "No shards found: You have a ticket with 0 permission pairs, but no shards" die bişey yazio o kadar. 2 gündür böle ben de maintenance vardır die bişey demedim de siz oynuosnuz çatır çutur neden acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 şehirde paso reskill yiyorum lan. corpse camp yapıyorlar robotlar. power housea gitmeye çabalıyorum :P wow'un beta endingi gibi hissettim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mortis said: die bişey yazio o kadar. 2 gündür böle ben de maintenance vardır die bişey demedim de siz oynuosnuz çatır çutur neden acaba ya forum yazmayı denedin mi? beta bug'ı felandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 fileplanet den key alıp girdinmi hesabına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 evet girdim maildan da aktive de ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ilginç o zaman keyde bi problem var. Çünkü bir hesaba key girmemişse 0 permission yazıyor key girilmiş olanlarda 1 permission yazardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 heee hesap alırken sormuşlardı beta keyi girmiştim, o yeterli sandım da şlimdi accountuma girdim orda kayıtlı bi oyun yok falna dedi girdim tekrar beta keyi oldu şimdi patchlio of iki gündür mal gibi bekliom ben de hehe saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 nası oyun guzelmi merakla beklediğimmmorpg bu, biraz fazla DC kafası ama artık idare edicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Cuce said: nası oyun guzelmi merakla beklediğimmmorpg bu, biraz fazla DC kafası ama artık idare edicez. yani ne biliyim çok güzel diyemiycem. wow'dan sonra herşey yavan geliyor bana. ama işte city of heroes gibi istediğim karakteri yaratıyım, fantastik olayım diyorsan o zevki veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 server down oldu bende de. beta kapandı mı, yoksa yeni patch mi gelicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 server down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bakımda şuan OB nin bitmesine daha 10 saat var yaklaşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bende koyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 azmodian diye karakter ismi gördüm de , hakaten azmonun başlayana kadar kısımda olmaması benim için baya bi heyecan öldürücü oldu sanırım :) 1 ay sonunda CoX özleyip dönüp dönmiyceğimi hala kestiremiyorum. güzel olucak gibi oyun. ama bişeyler eksik gibi. MMO diyince hep aynı şeyi bekliyor sanırım bünye , alışması biraz zaman alıcak gibi. 40 olup 2 hafta geçirmeden + düzgün bi SG bulmadan tam kararımı veremiyeceğim kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 tunch said: ama bişeyler eksik gibi burada ayni noktada duruyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar