Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

tunch

Öne çıkan mesajlar

Yeni gelen patchlerle buildlerin isimleri değişmiş ve yeni bi build eklenmiş sanırım. Eskiden Balanced vb. idi şimdi Avanger Guardian diye değiştirilmiş.

Bu open beta üye herkesemi açılacak yoksa netten ücretsiz sınırlı key alıpmı girilebilecek ?

Bu arada evet Questgiver ların açıklamalarını Tutorial da yeterince okumuştum ama sonra oyuna kapılıp hiç bakmadım bile. Açıkcası NPC lerin açıklamalarıda çok detaylı değil. CoX ta olduğu gibi guide olsa çok yardımcı olur ama OB erken bunun için sanırım. Fakat hala Absorb eden power varmı merak ediyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben bunda şeyi anlamadım.
Karakter yaratma ekranında seçim çok kısıtlı geldi.
Etrafta dolaşırken çok güzel karakterler görüyorum ama bunların bazı özellikleri bende gözükmüyor.

Örneğin Silver Fang diye bir kurtadam vardı, hastası oldum. Screenshot alcaktım ama kaçırdım. Adam uğraşıp da yapamadığım kurtadamı yapmış ki güzel olmuş baya.

Ayrıca bazı Samurai armor öğeleri var ama mesela body armor yok. Ne iş bu?
Sosyal ağlarda paylaş

en son age of conan launchına tanıklık ettim. ondan sonra , open beta olmasına rağmen , aocye kıyasla çok temiz bir başlangıç oldu. kendi gözlemlediğim 2-3 eksikliği yine kendi düşündüğüm ve bildirdiğim şekilde değiştirdiler - ki gelecek için umut veriyor.

bekleyip görücez. şu andaki durumda çok fazla NERF geliceği aşikar , çok fazla power , çok fazla kombinasyon var , haliyle çok fazla değişiklik olucak. oyuna başlayacaklara önerim , güçlü olanı değil , hoşunuza giden karakter ile başlayın. sonradan başınız ağrımasın.
Sosyal ağlarda paylaş

maintenance var hergun pdt(time zone) 1-2 am arasi. pdt miydi, neyse iste, sitelerinde yaziyor.

http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time/

5-10 dk'a gelir 2 am olmus saat.

Mortis eger "no shards found" veya oyle bir sey diyorsa sadece, oyunun icinde crypticerror dosyasi var, onu kes masaustune yapistir, duzeltmesi gerek. (masaustune olmasi gerekmiyor tabii, sadece o klassorden cikarmak amac :)

bu arada exp gain ile sacmalamislardi dun, oyun bildiginiz lineage 2'e donmustu.. forumlarda ver yansin basladi tabii hemen, ve su aciklama gelmis gormeyenler icin;

aa

As you may have noticed, we've been using this period of Open Beta to test out our balancing, levelling and overall combat systems. There was a change last night to do one last set of testing and unfortunately we were not able to get the proper messaging up in time to warn you of these changes. You are reasonably upset and we understand.
Antiproton, one of our combat designers has been on the message boards this afternoon trying to let everyone know what is going on. The truth is that this was a test. This is most likely not going to be the end result. However we needed these large scale numbers to determine what the best metric would be. Please be patient with us during this time. We don't want you to spend your time grinding rather than having fun and in order to make sure that doesn't happen, a few tweaks need to be made before we open the servers to our paying customers.

I want to ensure you that in the future, any changes happening in the game will be messaged to you. We are striving toward more development transparency and open communication so that we can ensure that your playing experience in our games is more enjoyable.

Sosyal ağlarda paylaş

exp saçmalığındanmı bilmiyorum ama level 40 adamlar var etrafta. Bu kadar kısa sürede yapılması imkansız bence. OB de genelde karakterler açılışada aktarılır bildiğim umarım bunda böyle birşey olmaz. Madem "test" diyorlar olmamasıda lazım zaten.

Edit: Nedeni anlaşıldı Event yüzündenmiş.

Bu arada oyunda aradım ama rastlamadım blackmarket gibi biryer varmı ? Birde oyunun para birimini unuttum ama (kahramanlık olması lazımdı sanırım) ilerideki görevlerin verdiği para(?) gerçekten gülünç. onuda düzeltirler sanırım. Kazanılacak başka bi yerde yok sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...