spompas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 abartı diye düşünüyorum ki, sapancalılar öyle insan değillerdir tamamen sapancanın türizm yeri olmasını istemeyenler tarafından pohpohlanmış bir haber, kesinlikle tayt değildir olay başka birşeydir. *edit: Sapanca haftasonu yoğunluktan gidilemez hal aldı... Gerek kayak merkezi gerek alabalık çiftlikleri gerek köy yemekleri...
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 olay başka bişeydir diyosun da işte olayı yaşıyan kişi olduğunu iddaa eden biri var burda gayet şort yüzünden gibi duruyo.
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bayrağa uzanan eller kırılsın. Milli Forma ve tayta saldırı var.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ah ulan orda halfmumi olsa liderlik yapardı bütün taytlılara
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Şöyle laflar hazırlamıştım; Ya açıkçası bir şey söyliyeyim, ben dövenlerin arkasındayım. Fenerbahçe'de kürek takımındaydım 5-6 sene önce, dereağzı tesislerinde. Lisansım çıkmak üzereyken bıraktım ve şunu diyebilirim ki; O taytlar bırakmamda küçük bir rol oynamıyordu. Özellikle onları giyme olasılığı.Yarışlar dışında nadiren giyilen bir şey zaten. Donsuz giyilme sahnesine soyunma odasında tanık olduğumdan beridir daha da homofobik bir insan haline geldiğim de doğrudur. Lakin şortlaymışlar. Ama onlarla dövselerdi, değiştirmeleri için bir sebep olabilirdi, iyi de olurdu. Bunu demek istedim.
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 said: AKP’li Başkan: Münferit Başkan Uslu, "Olayı bize öyle anlatmadılar. Anlaşıldığı kadarıyla, iki gencin yaptığı münferit bir olay. Tüm Sapanca’ya mal edilmemeli" dedi. dsfsdfsdfs
Öne çıkan mesajlar