DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 http://www.imdb.com/title/tt1185907/ 22 Eylülde başalayıp ilk bölümü 3 saat olacakmıs. tanıtım videosu http://www.sinemaestro.com/index.php?option=com_content&task=view&id=316&Itemid=35 inş sezon 2 gibi kötü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ups yanlıs yere acmısın Vizyon olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 acaba yanlış yere mi açtın bunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 anaam çok heyecanlandım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 oha hayatımın 3 saati olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Teaser sux, düzgün trailer lazım. Villians fikri güzel ama Marvel gibi olacaksa bayar. Heroes'da kahramanların senaryo içinde yol alıp sonda kapışmalarını seviyorum, ah bir de düzgün final yapabilseler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Rezalet bir ikinci sezonun üstüne kurtarmaya yeter inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bence ikinci sezon gayet iyi olacaktı,yani eski jenerasyonu yavaş yavaş tanıyıp sonunda Sylar'in dönüşüne "hassie" diyecektik.Lakin grev,grev,grev... Hayır çoğu dizi grevden hasar aldı ama yırtmasını da bildi,ilkokul çocuklarına mı devam ettirdiler de senaryoyu bu kadar kötü oldu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 hakkaten. finalde ne olduğunu bile hatırlamıyorum. o kadar hayal kırıklığı oldu heroes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 En ağır darbeyi bunlar aldı galiba. Birde 24! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 finalde o sarışın hatun ölmüştü dimi? başka ne olmuştu cidden hatırlamıyorum umarım kurtarırlar paçayı seneye aynı dönemde 2 dizi takip etmekte eğlenceli olcak baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuşma yaparken nathan vurulmuştu.Kimin vurdugu belli deildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Araya bi yıl koydu adamlar, oturup bi daha mı izleyecez ikinci sezonu şimdi, ben bi halt hatırlamıyorum nassını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 2. sezonda çok kopukluklar ve hatalar vardı. 3. sezon gaz gelecek gibi bu 3 saatte iyi bi toparlama ve gerçek action bekliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 3.sezonda elemanlarımız yeteneklerini kullanabilirlerse şukela olur yaw anladık ilk sezon herkeş yeniydi çok bişi beceremediler, 2.sezon peter'ın kafa zaten 500.. sylar desen o da sezon sonu güçlerini aldı. zaten almasaydı da çok etkili bir kötü değil.. smoking man bundan 1000kat falan daha ürperticiydi.. (ve tabii etkiliydi) zaten sylar'ı hapis tutan company = bizim bakkal saffet abi.. sylar'ı sen çıkar, iyileştirmeye çalış ama yanına tek kişi koy.. aferim.. company'nin diğer salaklıklarına değinmiyorum bile.. adam gibi bi şirket falan el atsın bu özel elemanlara.. bi de mohinder tez elden taksiciliğe hindistana falan geri dönsün. 3.sezonda güç gösterisi görmek istiyorum hacı ben. kullanmayacaksanız ne aldınız güçleri leyyynn! diye bağırıyorumm evde ara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 benimde en çok haytal kırıklığı yaşadğım diziydi:/ bakalım 3 saatlik bölüm nası bişi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Eylülün çabuk gelmesi için bir sebep daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar