Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 TWI-LEK LER LEZBIYEN DEGIL BI KERE!!!!!! <3 asari galaxy map crack yuzunden acilmiyor bu arada bosuna suruculerle oynama ehahah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 twilek le benziyen bir sey goremedim twilek beyin okuyup buyu yapabiliyormuydu yoksa :P bu arada senin crack eskidir bizim kullandigimiz orginaldan bile surunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hayır o kadar "eliyın lezbo ekşın" diye anlatıldı ama benim anladığım gerçekleşen olay hermafrodit tarafından mindfuck, kararsız kaldım. tiriisam da olmuyormuş. şimdilik ikili devam ettireceğim bakalım gene de.. ha bu arada pro-biyotik rana adında bir yavrucak çıkarmışız türk milleti olarak bağrımızdan, duygulandım hani. (:P) yalnız bir kere daha dialoglarda ortaya konan performansı takdir etmek istiyorum burada. viktor'un dediği gibi kadın şepırd'ın seslendirmesi ultra-başarılı. "sipeşıl, haaa?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 jennifer hale seslendiriyo boru diil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 mindfuck yapıyolarda, ayrıca ilişkiye girip giremediklerini öğrenemedik. takım taklavat varmı yoksa balon gibi dümdüzmüler cözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 takim taklavat var renagade gidince fiziksel biseyelr oldugunuda gosteriyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yalnız nihayet ya, nihayeeeeett!! paralı asker, derbeder, gezgin, kaçak vb çapulcu oynamaktan nasıl da bıkmıştım. nihayet bir orduda görev yapıyoruz ve KUMENDIR olarak! background da war hero, yeme de yanında yat yani. nasıl keyif alıyorum karakterimden belli değil. bu arada gelmiş geçmiş en iyi loot sistemi herhalde, bunu gördükten sonra cidden eziyet gelecek eski oyunlar. yalnız generic 3 dancınvari mekan gördüm şimdiye kadar, hep tekrarlıyor aynı mekanlar değişik dokuyla. :/ combat da tam istediğim kadar tatmin etmedi maalesef, (jade empire da benzerdi, önce konsola çıkmanın güdüklüğü herhalde) mükemmel olacakmış aslında oyun herşeyiyle. çok kuşkuyla yaklaşıyordum ama şahane oyun, işte pc'ye göre hazırlanmış olsa böyle combat'ı da iyi olurdu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ben butun sidequestleri yaptım ama cooook sıkıcılar heşeki işte o metal topla insignia topla gibi şeyler icin her gezegende her noktaa gitmey calışırsan korkunc oluyo... yanı cok zor olmasa gerek 2 ceşit daha bunker 2 ceşit daha maden yapmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 evet maalesef öyle bir kabızlık mevcut oyunda, belki ikinciye akıllanırlar artık. benim ciddi canımı sıkan olay şu oldu: diplomatik skill ile çözülen quest'ler xp, para ve item kaybı direkt. çöp vermiyor alignment hariç. bodoslama kill, kill, kill mantalitesi daha getirili maalesef. yakıştıramadım bioware gibi şirketin böyle dışlamasına, adeta "kaytarıyorsunuz demek haaa, size ikspi yok!" demişler. oyun şahane ama 10 tane rpg yapmış şirkete yakışmayacak hatalar var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Sam said: yalnız nihayet ya, nihayeeeeett!! paralı asker, derbeder, gezgin, kaçak vb çapulcu oynamaktan nasıl da bıkmıştım. nihayet bir orduda görev yapıyoruz ve KUMENDIR olarak! background da war hero, yeme de yanında yat yani. nasıl keyif alıyorum karakterimden belli değil. bu arada gelmiş geçmiş en iyi loot sistemi herhalde, bunu gördükten sonra cidden eziyet gelecek eski oyunlar. yalnız generic 3 dancınvari mekan gördüm şimdiye kadar, hep tekrarlıyor aynı mekanlar değişik dokuyla. :/ combat da tam istediğim kadar tatmin etmedi maalesef, (jade empire da benzerdi, önce konsola çıkmanın güdüklüğü herhalde) mükemmel olacakmış aslında oyun herşeyiyle. çok kuşkuyla yaklaşıyordum ama şahane oyun, işte pc'ye göre hazırlanmış olsa böyle combat'ı da iyi olurdu en azından. Console pwns you. Sen de katil bize... gell... korkmaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 aynı abim gibisin bap, o ps3'cü gerçi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Bitti combatlar tatsız, daha intese daha şekil olabilirlerdi ama pek öle değiller, bide kolaylar veya vanguard cok güclü ama pek bi skill kullanmadığımı düşünürsem aslında öe bi durumda yok gibi, herhangi bir fps'nin easy mod'u gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ya deliricem ne sikko bi oyun bu kardeşim, yüklemesi dert manual install yaptım, kopya koruması bir dert ona ayrı bir ayar yaptım şimdi de press any key'den sonra hata verip kapanıyor bu ne lan saç baş yoluyorum sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 commander olayinda sam e katiliyorum harbiden kabak tadi verdi outcast, gecmisi belirsiz adam, hafizasini kaybetmis adam, comez vs vs oynamak bide spacer sectim woaaaaaw ilk defa bir rpg oyununda gordum spacer karakterin annesi ssv kilimanjaro dreadnaught unda XO olarak hizmet ediyormus bir side questte telefon acip konusuyoruz filan sen cocukkende boyleydin, herkes senin kadar dayanikli olamaz, senle gurur duyuyoruz tatlim filan diyor oy oy oy bir tuhaf oldum cikan rpg lerin %99 unda boyle bir olay olmadigindan ha istersen ailemi orclar kesti klisesinede girebiliyorsun o ayri hikaye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bende eski serseri oldum, ceteden adamın biri geldi dediklerimi yap yoksa sölerim herkeze kim olduğunu haaa dedi bastım tokatı bastım köteği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 lol iyiymiş o side-quest, ben de spacer & war hero açtım. daha oyun başlarken "tek başına koloniyi kurtardı, elimizdekilerin en iyisi bu! yok ötesi!" diye konuşuyorlardı, nasıl gaza geldim belli değil. sonra askerin sırtına dokunuyorum, herif "sen de kimsin laaan" diye dönerken birden "KUMENDIRIM! EMRET KUMENDIRIM!" oluyor hahaha hep rpg'lerde ordu factionlarına asker olarak katılmaya çalışırım ama bir bu bir de morrowind dışında daha göremedim yani. ille freelancer kalmaya zorluyorlar. inşallah mass effect 2'de hafızasını kaybetmiş çapulcu yapmazlar default ya da böyle güzel seçme şansı verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 isallah ebn cok zevk aliyorum spacer war hero combosundan war hero nunda bir side quest i var oda cok gzueldi ama oraya daha gelmedin heralde spoiler vermiyim cok superdi oda ruthless side questi var onu yaziyim ama major kyle diye bir adam var ruthless shepard in o meshur mission da komutaniymis birligin %70 i olunce adam tramvaya girmis kendini peygamber ilan etmis alliance karsiti bioticleri toplayip bir organizasyon kurmus sana gorev veriyorlar bu sorunu coz kem kum diye eger bariscil yontemelrle cozersen amiral baglantida "sozkonusu sen olunca icerdeki herkezi temizliyicegini ummustuk ama neyse..." diye itiraf ediyor bide amiralin glip normandy yi teftis etmek istemesi olan bolumle C-Sec de gazetecinin gelip zorla roportaj yapmasi ve bu roportajda verdigimiz cevaplarin normandy de amiralin bizle olan diyalogunu ve asansorde calan haberleri filan etkilemesi cok basarili harbiden ardarda su iki gorevi yapinca kendimi komutan koltugunda hissettim oyun aragazi cok iyi veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 o kyle questinde ben ikna ettim adamı, paragon gidiyorum bodoslama. "helal valla bloodbath bekliyorduk, burun kanatmadan çözdün işi, işte budur" dedi fifth fleet amirali ehe teftişe gelen amirale de "amiralim söyleseydiniz şeref kıtası hazırlardık" filan dedim lol, adamı afsunladım sonra charm ile hakikaten konuşmalar çok iyi de bazen tam ne diyeceğimi kestiremiyorum, yazanlardan farklı şeyler söylüyor karakter. yan quest'leri yaptım daha main'e yeni başlıyorum gibi birşey, gerçi bitirince insane mi ne zorluk seviyesi varmış, aynı charla onu da yaparım, achievement filan açarım diye düşünüyorum. 1 milyon cipi biriktirince yalnız manyak ekipman satıyorlar, karakter editlenmiş gibi oldu valla. sanki birinci dünya savaşı bolt-action tüfekten steyr aug'a geçiş yapmış gibi oldum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 evet bazen ne diiceğini kestirememek gibi bi durum oluyo. bazen no kidding diyosun adam katılıyo karşıdakine bazen dalga geciyo falan hanı anlıyamıyosun ne işe yarıyacağını sıkkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Len spectre oldum bi bokta anlamıyom. Kan görmek istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 de su kismini elestiricem paragon renegade resmen konseyden ve galaktik barisdan yana insan cikarlarini dusunen formatinda olmus yani paragon oalrak onurlu gorev adami komutani oynarken insanlik soz konusu oldugunda konseyi sallamiyn bir general olmak isterdim renegade in ise direk basibozuk gorevi icin herseyi goze alan askeri duzeni pek sallamayan bencil bir tip olamsi gerekirken kimi yerlerde irkciliga kadar vuruyor renegade iyi ve kotuyu bu skeidle ayirmalarini hos bulmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ben paragon'u o şekliyle (greater good > * oynarım hep heh) beğendim de xp, para, content filan hepsinin canına okuyor. :/ +8 +8 topluyorum ama yarıya bile vardıramadım da hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ya şu press any key ekranında herhangi bir tuşa basınca kapanma olayını yaşayan yok mu başka? oyunun forumlarına baktım geforce 8800gt ile alakalı olabilir gibi gözüküyor, ekran kartı sürücüsünü 169.21'e düşürünce çözülüyormuş birçok şey ama vista 32bit için 175'den önce sürücü yok ne yapacağım ben şimdi oynayamayacak mıyım oyunu? bir de oyunu yüklerken saferun.exe hatası vermedi mi hiçbirinizde? birçok insanın başına gelmiş bu yüzden resmi forumlarda bile manual install önermişler. daha detaylı yardımcı olabileck varsa özel mesaj yoluyla da ulaşabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 oynamaya baslayalı 2 gun oldu, orjınal kullanıyorum hıc sorun yasamadım sımdılık. yasarsam ya da cozum bulursam donerım foruma ama. oyuna gelınce yukarıdakı yazıları okumadım ama bu bıldıgımız kotor olmus yahu? dıaloglar mekanlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ben de oyunu bi oynayamadım, yetemedim. durduk yere pc tamamen kapanıyor oyunun başlarında. Var mı böyle bi sorunu olan, daha doğrusu çözmüş olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar