Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 - aa ayarını kartının genel ayarından yapacaksın mecbur. - bazı karakterlere has kendi questleri var konuştukça, sadece o questlerin final kısmını yaparken yanına onları alırsın. o kadar etkisi. dialoglarda araya karışıp "haddime değil ama şöyle böyle, ileri geri" diyorlar sadece değişen o. bir de berenzia'nın kızını götürebilirsin onunla karşılaşmaya, farkı ne oluyor emin değilim. - ashley ve liara erkekler için, keidan ve liara kadınlar için seçimler. sadece birisi, kein threesome. ikisini birden ayartırsan zorla seçtiriyorlar. - valla silahın özelliklerine göre değişiyor gördüğüm kadarıyla. spectre assault rifle'lar MANYAK. sıfır talent'lı adama veriyorum, sanırsın ki rambo. - meyc telınt saks - see above - hardness'ı bilen yok, dmg mitigation ve shield miktarı önemli en çok. accuracy önemli gene dağa taşa sıkmamak için işte tahmin edersin diğerlerini. o çubuk max değerlere göre oranlarını belirliyor. şöyle diyeyim: max assault rifle skill + spectre mark x assault rifle = su tabancası sıkmaktan daha kolay. miss falan yok stabilizer addon da dayayınca. görmedim liste öyle. - 1 melyom cipi birikince spectre mark vii ve lvl 50'ye gelince spectre mark x satıyor gemi ve polis vendorları, oyunun AÇIK ARA en iyi silahları. edit char gibi hissediyorsun direkt. colossus armor serileri oyunun gene AÇIK ARA en iyi zırh serisi. light olanı bile diğer bütün heavy armorlara koyuyor, heavy olanıyla birinci dünya savaşı batı cephesi'nin ortasında piknik yapabilirsin. - değil, gez. - lvl 50 oldum, üstüne de bayağı gezegen oynadım yukarıda yazdığım ekipmanla. roxxor bir his. (tu) - hayır sadece birini kas, ilerleyen seviyeleri sadece alignment belli seviyeleri geçtikçe açılabiliyor. misal 75 paragon yapmadan charm maxlayamazsın. - değil. sadece birini kas, sonuna kadar kas. renegade denemedim, birşey konuşamam ama evet paragon kasarken defalarca "karun hazinelerini verecen ama kabul edemem, kitabıma aykırı" dedim. 1-2 questi tümden reddettiğim de oldu. şayet min/max oynamak istiyorsan walkthru var güzel gamefaqs'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 singularity varken lift manasız. herşey havalarda ucuyo zaten. throw da gereksiz. adept'te ama neyle dps yapıyorsun tam bilmiyorum warp yetiyormu? pistol skillinde yok sa adeptle ben shotgun tavsiye ederim, aim sorunu yok accuracy sorunu yok gir yanına sık kafasına. ilerde dolu cıkıcak zaten upgrade o kadar kafana takmana gerek yok. hayır mukun değil o kadar maden bulmak gezmeden tozmadan. evet yiyiş için takıma alman gerekmiyo, yatak odasında dursun yeter. genelde intimidate olan yerde charmda oluyor, sonucu paragorn/renagede vermek dışında cok farklı olmuyor, tahmin edebilceğin gibicharm paragorn, intimidate renegade. powerplay için ikisinden birisi yeterli ama zaten fazlasıla puan alıyosun oyunda. ikisinide fulledim ben. AA yok. renage olunca uu renagede diyolar, paragorn olunca uu paragorn diyolar, bişey değişmio. öle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 benim okuduğum renegade ve paragonu bi ihtimal bir iki fakrlı görev geldiği. bide konuşmalar azıcık değişiyor (master kyle questinin sonu misal) upgradelerde tanımlar eksik yada bazıları kullanılmıyor benim gördüğüm, oyunun sonuna gelip tungsten mermileri arıyor olabiliyorsun. upgrade tavsiyesi zırha 1 tane medical takıcaksın her türlü , citadel medic den alabilirsin güzel bi tane. silahlarda silahının eksik yönlerini kapamalısın , sniper rifle a stability,recoil,heat damping lazımken bunları pistole takmak aptallık olur. pistole ver polonium/radioactive ,rate of fire gibi şeyler vermek daha uygundur. not: polonium/rad regen bozar. kroganlar geldimi tek çaren. bi yerden sonra değişiyor ugpradeler tier 2 gibi düşün ama istediğin şey olmuyor herzaman işte orada sledgehammer rounds cıkıcak silaha deli knockback ekliyor (phsyics threshold da bunu önleyen meret) vuruyosun yerdeler , singularity halt ediyor. en önemliside rouge VI görevini yapıp subclass seçmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ultimate mermi: anti-personel & anti-armor. karşına çıkan tiplere göre inv açıp değiştireceksin. bunların en yükseklerini bulunca (mark 8 sanırım, %40 dmg bonus manyaklık ötesi) SAKIN HA satma. ben kazara sattım birini, bir daha bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Warp'ı attığın mob dotundan ölüyor. Ölmezse de debuff sağlam olduğundan sıkıyorsun iki tane, yatıyor. Oyun stilim şu an şu şekilde: Düşman kalabalıksa ortaya bir Singularity, en sağlam düşmana warp, kalanlara da statis ve throw ile CC. Barrierı da kasmış olduğumdan onu açıp cover falan dinlemeyip güzel dps yapabiliyorum. Yani bir nevi support oynuyorum. Kaiden da first aid'e yardımcı oluyor, decrypt ve hack ediyor. Wrex ise main tank + dps. Zaten Wrex'i almak Fallout'da Ian'ı almak gibi birşey, hemen havalara giriyorsun eheh. Valla Sam ben de öyle düşündüm ama combat başı değiştirmek istemediğimden bir elemana antipersonal öbürüne antisynthetic verdim eheh. Kendim şimdilik ekipman yetersizliğinden toxic kullanıyorum. Güzel oluyor gerçi, warp ile birlikte dotlayıp saklanıyorum, ölüyorlar. Şimdiye kadar hiçbirşey satmadım. Güzel armor çıkmayınca 3163161 para verip armor aldım bir tane, bio adamız barrier yokken kolay çiziyorlar. Hala bayağı para var gibi. Arada bir sıkıntıya girince omnigel yapıyorum. Stability accuracy mi daha iyi? Bir de bu first aid skilli yanlış anlamadıysam medi pack basınca çalışıyor, takımdaki en yüksek bonusu veren kişininkine göre iyileşiyoruz, doğru mu anlamışım? Explore questleri acayip bayık, event olunca acayip keyifli ama gördüğüm kadarıyla o assignmentlar sayıca az. Bu durumda gidip eski usül grind yapabileceğim bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 1m'e ulaşınca cok kral itemalr acılıyo sat ulaş 1m'e acılsın wrex'e rifle alırsın. omnigel kullanadım snaırım hiç oyun boyunc aöle cok cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Atılgan oynadığımdan Mako repair'a çok gidiyor. O dediğin 1M olayı 1M paran olunca özel birşeyler mi açılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 evet, özel jedi ekipmanları acılıyor (neydi specter ha ) specter ekipmanları acılıyor. citedaldaki police departmanından alabiliyorsun, lisansını alırsan normandydende alabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ya zaten bir bug var, reload yapınca mako shield fulleniyor istemsen de. bir kere tamir etmiş değilim oyun boyunca heh omni-gel bir kere kullandım oyunda, o da bilgisayar override mini-game kastırdı ve uğraşmak istemedim 100 tane birden kullandım. decryption max yardımcıyla gezdim, bütün lockları açtım. sadece hard kasa çıkarsa bazen kastırabiliyor şansın kötüyse. çıkan herşeyi sattım paso giyecek kimse yoksa, 9999999 credit'le gezdim öyle en kral silahları ve zırhları herkese giydirip. ya silaha seçilecek addon işte silahın kalitesine ve tipine göre değişiyor ama sonlara doğru cooling & stabiliy ve dmg bonus verenler en iyiler. ikişer tane takabiliyorsun zaten yüksek kalite olanlara. first aid gene bir kere kullanmış değilim. soldier'ın regen talent vardı zaten, yoksa talentın zırhına regen veren addon tak. ultra gereksiz skill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Stability accuracy mi daha iyi? sniper rifle a stability, assault rifle a accuracy. silaha bakıyor. Bir de bu first aid skilli... doğru Explore questleri acayip bayık... level scaling oldugu için o kadar takma kafana bence. xxx allyları almaya ugrasmıyorsan gözüne kestirdiğin side questleri yapıp bırak çok daha eğlenceli.. yoksa gına gelicek makodan dağdan taştan. dünyadaki rouge VI görevini yapmayı unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Update 1.01 Update 1.01 * added some infrastructure support for additional downloadable content * updated the image of the Batarian race in the codex * fixed an issue where the center channel for hardware audio wouldn't play correctly sometimes * fixed an issue where the hardware mouse pointer would disappear when first selected * fixed an issue where Shepard did not auto-crouch when entering cover in some places * fixed a tool-tip indicating a game restart is needed before enabling hardware or software audio if the option was changed * fixed an issue where ambient conversation would not be heard from rear speakers sometimes * fixed a text string to make it clearer on how to exit a vehicle * fixed a text string so the tool top for dragging the map is clearer in French languages builds Mass Effect Configuration Utility * fixed a crash running on certain multi-core AMD systems * fixed an issue where video RAM was not being reported properly on certain cards Bir de Bring Down the Sky isimli eklenti çıkarmışlar. Sanırım satıyorlar. Bring Down the Sky Details: * Introduces a new race: The vile batarians * New achievement to unlock * Explore a new uncharted world * Find it on Xbox LIVE Marketplace for 400 MS points * Approximately 90 minutes game time * Available now Story: A batarian extremist group has hijacked a mobile asteroid station in the Asgard system, setting it on a collision course with the nearby colony world of Terra Nova. Only you, and the hand-picked crew of the Normandy, can save the millions of innocent civilians before the asteroid completes its deadly descent. This first downloadable content pack further expands the Mass Effect universe and continues the adventures of Commander Shepard and the Normandy crew. How do I play Bring Down the Sky? Download the content pack for your Xbox 360 or PC, then either open a saved game where you have access to the Galaxy Map onboard the Normandy, or you start a new game and play until you are given use of the Galaxy Map. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yok PC oyuncusuna beles, iksbokcuya parali o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Cuce said: evet, özel jedi ekipmanları acılıyor (neydi specter ha ) specter ekipmanları acılıyor. citedaldaki police departmanından alabiliyorsun, lisansını alırsan normandydende alabiliyorsun omg 990 olmuştum bu gece 1m liyim merak ettim acaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 of acaip noob bi soru sorucam, sidekicklerim in heal skilleri var da bu abilerin heal powerlarını kullanma kullandırma tuşu gibi bişisi yokmu. paso ben f ye basıorum benden medikit alıp heallıo ama o kadar. ya da sidekick imin heal yetenegi benim o an ne kadar heallandıgımı etkiliomu? hummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 pc için internetten indirilebilen eklentisi çıkmış, ama cd key istiyor kurmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Loto çıksa, zengin olsam. Hepinize orjinal oyun alsam. Böylece Mass Effect'in eklentisini korsan oyuna nasıl yükleyeceğinizi buraya yazmazsınız, ne iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ek pakette olay nedir? ben oyunu bitirdim ve eski save imde yok geri donebilecegim. ek paketteki alanlara gene de gidebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ek paket değil de ufak bir eklenti, detayları önceki sayfada. Muhtemelen bu oyunu bitirmeyeceğim çünkü baydım. Birçok güzel yanı olmasına rağmen RPG olarak çok eksiği var. Yine de fena oyun değil. Blade Runner çakması müzikler olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sonu güzel arcane, devam et. main quest ile alakasız gezegen gezmekten sıkıldıysan main quest'i bitirebilirsin hemen zaten fazla bölüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Feros'da data pad midir nedir onu almayı unutmuşum. Oradaki main quest bitince de kapılar kapandı. Geri dönüp side questi tamamlayamıyorum. İpin incelip koptuğu an oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yedek savegame bulundurmadığın için patlamışsın doğal olarak ama yine de tamamla, fazla birşey kalmamış sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 aslında şu ana mekanlar dışındaki side q lara dokunmadan hanı gezegene in bişiler patlat cıkp gibi olanları direk gecip sırf main q lar oynansa daha iyi bi oyun oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oyunun tasarımcıları kusura bakmasınlar her köşebaşının saveinin arşivini tutmuyorum. üstüne bir de aynı yeri tekrar oynamak var. baah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 no clip kullan al pad i kapilardaysa sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 no clip kullanılabilinen rpgler.. nasıl günlerde yaşıyoruz tanrım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar