arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Oyun bu. Konsol'dan sonra PC'ye de çıktı. Notları iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ohoo HDD de o kadar yer yapacam da yükleyecem de >: Oyunun ikincisi ne zaman gelicek ? Yanılmıyorsam trilogy yapıcaklardı ME'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 2. si cıkana kadar anca bosaltırım hd yi diyosun =) benimde elime gecmedi daha bekliyorum sabırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 xboxta oynadim, pcde daha da guzel olur malum mouse + keyboard ftw. Hikayesi falan bombastiktir, herkes oynamali. Kotordan cok daha iyi, o kadar iddialiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ssler kötüymüş, sarmaz beni. bi de trailera bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Azmodai said: xboxta oynadim, pcde daha da guzel olur malum mouse + keyboard ftw. Hikayesi falan bombastiktir, herkes oynamali. Kotordan cok daha iyi, o kadar iddialiyim. İzlemeden 3 sezon anime yazdım HDD'den sırf yükleyebilecek yer açmak için. KotOR dan iyi değilse tekrar görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Oyun güzel Bioware RPGlerindeki klasik haline gelen diyaloglardaki geniş seçenek yine var ama crack sorunlu oldugu için bir yerden sonra gemiyi kontrol etmemiz gereken yerde kontrol edemiyoruz ve dolayısıyla sıradaki göreve devam edemiyoruz yani bu haliyle 2 saatlik ön izleni-demo gibi bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ana karakterin ismini filan seçememe olayı beni soğutuyor ama deneyeceğim elbette ki, en nihayetinde bu türde oyun sayılı artık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ana karakterin ismini deiştirebiliyosun hatta tipini de deiştirebiliyo olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ismi sabit bilmemne şepırd diye hatırlıyorum ama cinsiyet seçilebiliyormuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Bende Xbox'da bitirdim. Oyun gerçekten harika. Seslendirme, mimikler, karakterler, evren, senaryo herşey çok güzel. Fakat duyduğuma göre PC versionun da bazı teknik sorunlar varmış. Umarım teknik sorunların gölgesinde kalmaz oyun. Bu arada KOTOR2'den daha güzel ama KOTOR1'i bilemiycem. Belki de Star Wars fanı olduğum için bir türlü KOTOR birle kıyaslıyamıyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Tip, background falan değişiyor da default erkek Shepard var baya bi karizmatik onu seçtim hiç uğraşmadım isteyen uğraşabiliyor ayrıca isim değişiyor ama sana soyadın olan Shepardla hitap ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Bir de oyuna yüksek rütbe ile başlıyorsun çok güzel olmuş ya. millete emir filan verip, kızabiliyorsun. RPG oyunlarında klışe olmuş ilk levellerdeki ezikliği hissetmiyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 deus ex benzeri bişey mi bu? çünkü eğer öyleyse saldırıcam oyuna direk deus ex gibi rpg hala gelmedi (fallout apayrı bi de vampire) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 deus ex ile tek benzerliği sci-fi olmasıdır ki onun bile arasında uçurum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Azmodai said: xboxta oynadim, pcde daha da guzel olur malum mouse + keyboard ftw. Hikayesi falan bombastiktir, herkes oynamali. Kotordan cok daha iyi, o kadar iddialiyim. bende tavsiye ederim, kotordan daha iyimi bilememde kotor kadar iyidir en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 PC ile XBox versiyonları arasından grafiksel olarak uçurum var. PC eziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 olması gerektiği gibi. pc rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Başladım, karışık işler şu anda biraz. Bakalım galaxy map e gelince ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 orcinal alin kardesim. sanki gercek insanlar duruyor ya ne kadar gercekci. daha ne kadar ilerlicek acaba grafikler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yok ciddi ciddi orjinal alıcam ben bu oyunu galiba, cunku deli gibi hasta oldum =), atmosfer olarak, ozellikle dialog bolumlerinde, star wars filmlerindeki havayı anımsattı bana direk =)... yalnız nette okuduguma gore, bu yeni koruma sistemi sagolsun, orjinal alanlar da bayagı ugrasıyomus eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 İşte yüzden almıyoruz orjinalini. not: Bu arada ekleyeyim sadece biz değil, bir sürü yabancı insan da, bu kopya koruma saçmalığı yüzünden almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ne securecom hedesiyle nede EA ile uğraşamam. Yok para mara size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 orjinal oyun alanlarda sadece save alma sorunu var onun dışında bir sorun yok save sorunuda alınan save dosyasıyla oyunun başka harddsiklerde olmasından kaynaklanıyor exp: c:/my documents/bioshock save tutulan yer d:/progfiles/mass effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 tam da oynayacak oyun bulamadığım için 23434232409. kez tomb raider 2 yüklemiştim. Bunu indireyim diyecem de ortalıkta 2 tane crack var. Bi tanesi zaten reloaded ın kırdığı crack i şeklen detonation yapıp sallayın bi adam. 2 side sorunlu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar