Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 3 gündür sol topuğumda bi ağrı var basamıyorum parmak ucunda yürüyorum parmaklarım ağrıdı artık.perşembe günü hafifti böyle yorgun olunca insana gelen ağrılardan dünden beri basamıyorum sol topuğuma acıyo baya.daha önce böylee bi durumlar karşılaşan var mı?topuk dikeni falan olabilir diyolar sağdan soldan.kırık çatlak bişey olsa öyle bi hasar vericek olay yaşamadım.yarın da önemli biyerde kokteyle davetliyim sakat sakat yürüyorum kötü baya:/ görüşlrei alim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 topuk dikeni olabilir dediğin gibi ayakkabılara fln yapıştırılan tam topuğuna denk gelen ortası delik zımbırtılar var onlar rahatlatıo baya ayağı eğer öle bişeyse dene derim ama doktora git istersen daha kesin sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Topuk ağrısı çok kötüdür, bir arkadaşımın başına gelmişti. Doktor'a gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bi ara benimde vardı öyle bir sorun. 1.si ayakkabıdan kaynaklanıyor olabilir. 2.si topuk dikeni olabilir. 3.sü taban çökmesi olabilir. yarım tabanlıklar var. sadece topuk kısmına konuluyor, silikon oluyor. bunlardan kullandım bir süre geçti ama doktora gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bende taban çökmesi oldu aynı sorun bende de vardı geçti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 şu dediğiniz sorunların kalıcı etkisi veya uzun süren bi tedavisi falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 taban çökmesi kalıcı işte düz taban gibi ama değil tedavisi de belli bir yaştan sonra yok cocukken baslıyo genelde ama bende de geç olduğu için ömür boyu düşük taban geziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bende de aynısı vardı 2-3 ay önce. sonradan farkına vardım, meğersem ayakkabıdanmış.. olabilir yani ayakkabıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ya doktora gidicem pazartesi günü de bana 1 günlük ağrı yapmaması lazım öyle bi çözüm arıyorum.yarın davetli olmasam ok da zorunluyum bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Kokteylde içki servisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yaş tutmuyo:& dxflsfd. Bu arada topuk dikeni için biri ameliyat diyo diğeri ameliyatı yok hayat boyu özel ayakkabı diyo anlamdım gitti.destekli bilgi bekliyorm catlarım yarına qadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 dikenine göre =P bi süre silikon tabanlık kullanabilirsin, geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 deveyi diken öldürürmüş zaten assfdassa en iyisi doktora git. burda doktor olan kimse yok.. bizim ipimizle kuyuya inersen ohoo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ya yarın gidicem doktora ama bugün kokteyl var işte ona gitmem lazım geçici bi çözüm arıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 silikon tabanlık dene. böle yumuşak yumuşak oyhş sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yuksek bi yerden atladıysan,ters bastıysan, yük bindiyse falan çatlak olabilir.ben 1 hafta bahsettigin agrıyla yaşadım.doktora gittim çatlak çıktı.bekletmeden git sende bi doktora.şakaya gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yok ya öyle bişey olmadı:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 o değil de,merak ettim nasıl geçti kokteyl =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bende uzun suredır topuk dıkenı yuzunden agrı cekıyorum.sılıkon topuklukta ıse yaramadı.arastırıyorum netten hala kesın bır tedavısı yok.gercekten cok can sıkıcı bır durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 http://www.merhabahaber.com/haber/8499/Topuk_dikeni_tedavisinde_son_teknoloji.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 http://www.avrupahastanesi.com/bas2.JPG güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 lan googlea topuk çökmesi diye arattım. bu topic çıktı. ben açmışım of skgdf. nedir topuklarımdan çektiğim. bir kaç aydır ikisi de ağrıyo. eskiden ayakta durunca ağrırdı, şimdi yataktan kalkınca ağrıyo direk. belinden dedi doktor egzersiz falan verdi. benim de mallığım biraz beli aksatmak. neyse KEMİK ÇÖKMESİ TOPUK ÇÖKMESİ gibi sipastik şeyler olmaz heralde? olursa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 4 senedr ne olduğunu bulamadıysan gg zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 o geçti ya. bu başka dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 aynı ya kaynımda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar