Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

topuk ağrısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 gündür sol topuğumda bi ağrı var basamıyorum parmak ucunda yürüyorum parmaklarım ağrıdı artık.perşembe günü hafifti böyle yorgun olunca insana gelen ağrılardan dünden beri basamıyorum sol topuğuma acıyo baya.daha önce böylee bi durumlar karşılaşan var mı?topuk dikeni falan olabilir diyolar sağdan soldan.kırık çatlak bişey olsa öyle bi hasar vericek olay yaşamadım.yarın da önemli biyerde kokteyle davetliyim sakat sakat yürüyorum kötü baya:/
görüşlrei alim.
Mesaj tarihi:
topuk dikeni olabilir dediğin gibi ayakkabılara fln yapıştırılan tam topuğuna denk gelen ortası delik zımbırtılar var onlar rahatlatıo baya ayağı eğer öle bişeyse dene derim ama doktora git istersen daha kesin sonuç
Mesaj tarihi:
bi ara benimde vardı öyle bir sorun.
1.si ayakkabıdan kaynaklanıyor olabilir.
2.si topuk dikeni olabilir.
3.sü taban çökmesi olabilir.

yarım tabanlıklar var. sadece topuk kısmına konuluyor, silikon oluyor. bunlardan kullandım bir süre geçti ama doktora gitmelisin.
Mesaj tarihi:
taban çökmesi kalıcı işte düz taban gibi ama değil
tedavisi de belli bir yaştan sonra yok cocukken baslıyo genelde ama bende de geç olduğu için ömür boyu düşük taban geziyorum
Mesaj tarihi:
yaş tutmuyo:& dxflsfd.

Bu arada topuk dikeni için biri ameliyat diyo diğeri ameliyatı yok hayat boyu özel ayakkabı diyo anlamdım gitti.destekli bilgi bekliyorm catlarım yarına qadar
Mesaj tarihi:
yuksek bi yerden atladıysan,ters bastıysan, yük bindiyse falan çatlak olabilir.ben 1 hafta bahsettigin agrıyla yaşadım.doktora gittim çatlak çıktı.bekletmeden git sende bi doktora.şakaya gelmez.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bende uzun suredır topuk dıkenı yuzunden agrı cekıyorum.sılıkon topuklukta ıse yaramadı.arastırıyorum netten hala kesın bır tedavısı yok.gercekten cok can sıkıcı bır durum
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
lan googlea topuk çökmesi diye arattım. bu topic çıktı. ben açmışım of skgdf. nedir topuklarımdan çektiğim.

bir kaç aydır ikisi de ağrıyo. eskiden ayakta durunca ağrırdı, şimdi yataktan kalkınca ağrıyo direk. belinden dedi doktor egzersiz falan verdi. benim de mallığım biraz beli aksatmak. neyse KEMİK ÇÖKMESİ TOPUK ÇÖKMESİ gibi sipastik şeyler olmaz heralde? olursa gg
  • Yeni Oluştur...