Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 icewidn dale'ı da 3-4 kişi oynuyo rome'uda ormeu 20 adkkada atıyosun bi el bitiyo, karşılaştırılmazlar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ama herkes gitmişti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 En güzel olaylar CoD4 ve Flatouttu bundan sonraki Lanpartylerde oynanıcak oyunlar listesinin en başındadırlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 peki ya tf2?? spy olucam ben yine sniperların korkulu ruyası nihoh çok güzeldi o ya :D çok pis küfür yedim ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 xunn kafana atlıcaktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 cod 4 iyiydi de deathmatch e iyi gitmiyor bence.ben tf 2 ve cs den daha çok zevk aldım :3 çok uzun zamandır cs oynamadığımdan olacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 "Oha ben komunist değil mişim!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kitana said: xunn kafana atlıcaktı zaten Zun su yatağına atlasın anca o paklar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sınavı nasıl geçmiş bu arada onun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Xunn: pişt Küntekin Abi.: efendim canım Xunn: patiye şey yaz, xunn sınavı yargılamış yaz. Küntekin Abi.: SENİN UŞAĞIN MIYIM LAN BEN Küntekin Abi.: ZOPİK Xunn: banlıyım lan. Xunn: Şey de Xunn: Sınavdan çıkarken lagıt "Wow, skillz." demiş de. Xunn: whoa* Xunn: kagıt* Pek inandırıcı gelmedi. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ya aslinda ben de cok istiyordum gelmeyi. hatta hic bi isimde yoktu gayet bostum butun gun. ama kimseyi tanimiyorum garip olur gibi geldi ve cekindim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 E bi dahakine gel madem. Çünkü ilk lan parti yaptığımızda ben de kimseyi tanımıyordum, hatta çoğu insan için geçerliydi bu. Garip falan olmuyor yani. NIHAHA NASI KODUM İÇİNDE PATLADI ROKETLERİM diye diye kaynaşıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 icimdeki cod 4 askı bambaska..abi cod 4 u netten beles oynayacak yer bilgisi olan war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ardeth said: "Oha ben komunist değil mişim!!!" ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ben ne oldu kaçta geldim filan hiç hatırlamıyorum ama hatırladığım Taksim Thales'te öküz gibi içtiğimdi, 21.00 da oturup 02.30 gibi kalktım bardan, çıktım Kadıköy'e geldim, Moda Caddesi'nde açık bi tekel buldum, tekelci de sağlam sarhoştu, iki bira da ondan aldım, Moda'dan Trip'e yürürkende onları içtim. O kafayla dayandım Trip'in kapıya, oturdum Uluç'un yanına, sanırım bi iki oyun oynadım ama anımsamıyorum, sonra bayılmışım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 leventlerin eve tasıdıgı cocuk sen miydin =)) cok icmissin bea bab gereksiz olmus biraz =) yinede afiet olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Levent TAŞIDI ? Abi adamın cüssenin maşallahı var, uluçla birlikte zar zor taşımışlardır sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 zaten selamonla diyaloğumuz iyiydi. -dostum sen forumdan mısın? -evet -nick neydi? -kitana -bende selamon gel öpeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bende yanımda sızan kımdı dıye merak edıyordum tam bobregı alacaktım koseden tank cıktı benım dıalogda guzeldı bu arada s:sen patiden misin m:evet s:nick ne m:masakari senin ne s:seaalaylatlom m:seyy ee cıkaramadım(anlamadım ne dedıgını valla) s:bosver dostum onemlı deıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Misal, o diyalogların hiçbirini hatırlamıyorum bile, fekat taşındığım yalan, yürüyebiliyordum lan, o kadar da değil. Kaldıki tripte uyuyunca kafam açılmıştı biraz, problem yoktu öle çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 kitana , axedice : Masakariiii!! ready ye bass!!! içerlerden ötelerden bi ses(masakari): tamaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 leventler dedim bab..5 kii birden kalktılar zaten abi biz selamonu tasıycaz die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 axedice said: Asterothla çılgın maceralar yaşadık. Sanırım kendi rekorumu kırdım odunlukta ahah. Ne kadarını anlatalım hacı? Bu arada ikimiz de yaşıyoruz evlerimize vardık :p Hahahahahaha abi ben sen açıklayana kadar sesimi çıkarmayacktım da, hakikaten yaptığımız odunluk öyle böyle değildi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Kalk dedik kalktı (buna cidden şaşırdım, bu adam KALKMAZ çünkü), yürü dedik yardırdı zaten o kafayla =) taşımamıza pek gerek kalmadı. Arada yavaş yürü lan yetişemiyoruz falan dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ZaugnaKhaldun said: Görebildiğim kadarıyla tek eksiği Battlefield 2 olmamasıydı; o yüzden 1942 falan oynadık ama aynı zevki vermedi elbette. ben yargiladim ondan vermemistir ayni zevki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar