Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Lan Party - 14 Haziran

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xunn:
pişt
Küntekin Abi.:
efendim canım
Xunn:
patiye şey yaz, xunn sınavı yargılamış yaz.
Küntekin Abi.:
SENİN UŞAĞIN MIYIM LAN BEN
Küntekin Abi.:
ZOPİK
Xunn:
banlıyım lan.
Xunn:
Şey de
Xunn:
Sınavdan çıkarken lagıt "Wow, skillz." demiş de.
Xunn:
whoa*
Xunn:
kagıt*

Pek inandırıcı gelmedi. =/
Mesaj tarihi:
E bi dahakine gel madem. Çünkü ilk lan parti yaptığımızda ben de kimseyi tanımıyordum, hatta çoğu insan için geçerliydi bu. Garip falan olmuyor yani. NIHAHA NASI KODUM İÇİNDE PATLADI ROKETLERİM diye diye kaynaşıyoruz :P
Mesaj tarihi:
Ben ne oldu kaçta geldim filan hiç hatırlamıyorum ama hatırladığım Taksim Thales'te öküz gibi içtiğimdi, 21.00 da oturup 02.30 gibi kalktım bardan, çıktım Kadıköy'e geldim, Moda Caddesi'nde açık bi tekel buldum, tekelci de sağlam sarhoştu, iki bira da ondan aldım, Moda'dan Trip'e yürürkende onları içtim. O kafayla dayandım Trip'in kapıya, oturdum Uluç'un yanına, sanırım bi iki oyun oynadım ama anımsamıyorum, sonra bayılmışım zaten :)
Mesaj tarihi:
bende yanımda sızan kımdı dıye merak edıyordum
tam bobregı alacaktım koseden tank cıktı

benım dıalogda guzeldı bu arada

s:sen patiden misin
m:evet
s:nick ne
m:masakari senin ne
s:seaalaylatlom
m:seyy ee cıkaramadım(anlamadım ne dedıgını valla)
s:bosver dostum onemlı deıl
Mesaj tarihi:
Misal, o diyalogların hiçbirini hatırlamıyorum bile, fekat taşındığım yalan, yürüyebiliyordum lan, o kadar da değil. Kaldıki tripte uyuyunca kafam açılmıştı biraz, problem yoktu öle çok.
Mesaj tarihi:
axedice said:
Asterothla çılgın maceralar yaşadık. Sanırım kendi rekorumu kırdım odunlukta ahah. Ne kadarını anlatalım hacı?

Bu arada ikimiz de yaşıyoruz evlerimize vardık :p

Hahahahahaha abi ben sen açıklayana kadar sesimi çıkarmayacktım da, hakikaten yaptığımız odunluk öyle böyle değildi ahahah
Mesaj tarihi:
Kalk dedik kalktı (buna cidden şaşırdım, bu adam KALKMAZ çünkü), yürü dedik yardırdı zaten o kafayla =) taşımamıza pek gerek kalmadı. Arada yavaş yürü lan yetişemiyoruz falan dedik.
  • Yeni Oluştur...