aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Cuce said: bide cumartesi gecesi istanbulun göbeğinde 30 tane gencliğinin baharında delikanlı, dışarı cıkıp gününü gün etmektense, kız peşinde koşup hovardalık yapmaktansa, yerin altında bilgisaar başında abaza abaza oyun oynayınca, birer nerd olarak tatmin oluyoruz. Hakikaten, karı kız peşinde koşmak isteyen varsa daha sıcak bakarım, ielrleyen saatlerde geliriz partyye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 samsun'a gitmem gerekiyor, gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Umarım listede olan ve sonradan buraya mesaj yazanlar unutmamışlardır lan party olduğunu Kesin listesinde 24 kişi gözüküyor şu anda, belkilerle falan 30a çıkma ihtimalimiz var, olası bolca satışları da gözönünde bulundurarak 18-20 kişi oluruz diye tahmin ediyorum. Trip sorun çıkartmaz umarım. Bunun dışında, ben herhalde 7-8 arasında giderim tripe, listeden bir kopya bırakırım, isminizi falan işaretlettirirsiniz ordan, kimler satmış bilelim. Bu arada aklımda bir fikir var, chiptech söylemişti sanırım. Eğer trip bilgisayarlarında irc varsa ortak bir kanala girer herkes, hiçbir şey değilse oradan haberleşiriz. lazım olabilir diye telefon numaramı bırakıyorum, saat 5ten itibaren kadıköydeyim; gerekirse ararsınız Tel mel 0537 364 38 74 - Arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ölümüne network gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 BEN GİDİYORUM. geç gidicem ama. 11 12 gibi. kesin geliyorum diyip de son 2 günde gelemeyen eziklere burdan selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi arkaya müzik de ayarlayalım falan asdf güzel olurdu valladsaf bugün sabahlamam lazım ki yarın sabah 8 e kadar dayanayım hühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 screwy said: lan party de indirilecekler listesi 1-Vingthor 2-oss ye giricek olmasına ragmen ugramaya tenezzul edenler 3-wow oynayanlar 4-Vinghtor 5-Griswold(bunu vingthor indiricek) 6-noob diyen herkeş =)7-Spidee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 satış koyanlara satış avatarı verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 screwy said: lan party de indirilecekler listesi 1-Vingthor 2-oss ye giricek olmasına ragmen ugramaya tenezzul edenler 3-wow oynayanlar 4-Vinghtor 5-Griswold(bunu vingthor indiricek) 6-noob diyen herkeş =) Oha, uluç da gelirse yarmafest olur sdfs. Levent'e dokunmayın abi, yazıktır günahtır sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 oluşcak kokuyu tahmin edemiorum ordaki. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Beni de ekleyin, ben de semi-yarma sayılırım ayriyetten. (Fasülye olmak şartıyla lan tabi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 MADBOY said: Oha, uluç da gelirse yarmafest olur sdfs. Levent'e dokunmayın abi, yazıktır günahtır sdfs. Ben Niye Yarmadan Sayılıyorum Be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Kaslar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Birisi fotoğraf makinası getirirse iyi olur bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 seni sızmış ağzı açık ve salya damlar şekilde çekmek için mi MEHEHEHEEEH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Bu ütop "siz lan parti man marti yapamazsınız" diyen ütop mu? Çık git topiğimizden. Hadi. NAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hayır 340958370 cısı yapılan organizasyona hala "siz yapamazsının !!!111" demenın mantığı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ne zaman demişim dediysem de sebebim vardır, geyiğim vardır vs. pls. ben boşa konuşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Naş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 :///7/7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Arkadaşlar bi son dakika gelişmesi var. Çiğdem diye bi arkadaş gelebilirmiş lan partiye. Şimdi msnden konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 abi sabah kalkip bu tarafa geçip ÖSSye gitme oranım nedir sizce :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Çiğdem de aynı durumda. Bide dilden giriyo össye, bu sene ikinci girişi. Ben gelicem de gelicem diye tutturdu. Helikopterde çok iyiyim falan bişeyler diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Netcafe said: abi sabah kalkip bu tarafa geçip ÖSSye gitme oranım nedir sizce :S 1e 4.7. Sürprizciler kaçırmasın iyi oran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 axedice said: Çiğdem de aynı durumda. Bide dilden giriyo össye, bu sene ikinci girişi. Ben gelicem de gelicem diye tutturdu. Helikopterde çok iyiyim falan bişeyler diyo. Bizim Şeftali Çiğdem mi bu ? (nihaha) Bir güzel dövüp taciz ederiz, dedik işte öseseciler gelmeyecek diye. Hem de Şeftali. Şeftali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar