adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ben,Yanından geçen kişiyim yada minibüste yanına oturan kişi,cümledeki gizli özne,masallardaki"bir yokmuş"um,sigaranın son nefesi,varlık içindeki yokluğun kendisi,gözlerdeki yaşım belkide yaşamın ta kendisi,yeşillikler arasındaki solmuş tek çiçek belkide içeceğin bir birayım,uykunun en tatlı yeri,kabusların tam ortası,sigara yaktığın an gelen minibüs belkide işte ben o'yum...Adamın biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yes kanka! çok beğendim. Daha dağıt çok kalaba gözüküyor yalnız. ne kadar umrunda bilmiorm tabi Sonu efsane =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yazı eğlenceliymiş de post sayına fena kitlendim maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 na-hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 @ Quibble kaba dursun ya sorun değil böyle iyi=) @ Darqainu eyvallah sende sağol=) @lex peeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ozaman sanada "bsg" !! hıh !! adamlar bsg dedi ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bişey yazdım. :P ellerine sağlık kısa ve öz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 LoL ! meze olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bu ne lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 süper olmuş adamın biri eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 @ayayekokocambo ayayekokocambo,ayayekokocambo ne :D? @baluu meze olur ne demek şimdi anlamadım ki ben @kabuk saolasın elmanın asıl vitaminin bulunduğu yer(bunu hep demek istemiştim buraya kısmetmiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 virgülden sora boşluk bıraksaydın 10 verirdim 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 adam deil o emin olun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar