urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ahaaha dance fail mükemmelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bunu da konuya cevap attıktan sonra imzamı görünce yapasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ya rly o rly modası gibi bişey ben kullanmıyorum dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 oo rly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 really man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 destansı başarısızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yiğidane beceriksizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Çok uzaktan diil, pek yakınımızdan bi fail :P Bu da yeni baya: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 o dance failin türevleri mi var fotoşoplanmışıymış -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Kojiroh said: Çok uzaktan diil, pek yakınımızdan bi fail :P Bu da yeni baya: rapidde bişey yok ki. gayet açık. 8 deki şekil köpek. owz4 yazıcak sadece. türkler yapamıyo bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 o sanki bizim forumdan birisinin mesajı gibi ama =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 zaten olay adamın onu okumaması oraya 6 karakter yazıcağını sanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yani, fail olan "Aptallıkta bir numara rapidi alkışlıyorum" lafı :P Artı o dansın bende daha da farklı bi versiyonu var, kız tekme atmıyo bendekinde: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 abi o resimdekilerin gözler nedir. hepsine alyen girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 araştırma konusu çıkar bundan be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 -Cleglaw- said: Kojiroh said: Çok uzaktan diil, pek yakınımızdan bi fail :P Bu da yeni baya: rapidde bişey yok ki. gayet açık. 8 deki şekil köpek. owz4 yazıcak sadece. türkler yapamıyo bu işi ok hazir beynimi yemisken soriim.. soran solien olmustur elbet. orda "LETTERS" diooooo !! sayilari cikarin harfleri yazin 4 tane diil mi ? sdfsdf.. bunu cozdum aferin bana. yoksa cozmedim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 simdi bu durumda kim fail oluyor? ben zaten failim? siz? site? uhuhuhuh cok kotuyum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 aklıma şarkı geldi şimdi nakaratında FAIL FAIL FAIL FAIL diye bağırıyordu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 dalga geçme lan. ayıp. fail vermişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Tanım olarak "öyle başarısız ki bu kazmalık tarihe geçer, destan olur lan" gibi bi anlama geliyo. Tabi açıklanınca o kadar tatlı gelmiyo, biri kazmalık yaptımı çakıcan altına epic fail diye, ancak öyle anlaşılır epic fail olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Quibble said: simdi bu durumda kim fail oluyor? ben zaten failim? siz? site? Anerchy said: ben ''Anerchy Yörünge Dışı'' şu da bir fail örneği sayılabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 epic failler : http://time4fun.my5gb.com/?p=311 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 cabuk bana ısvıcre bankalarında hesap acma tutosu verın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Quibble said: -Cleglaw- said: Kojiroh said: Çok uzaktan diil, pek yakınımızdan bi fail :P Bu da yeni baya: rapidde bişey yok ki. gayet açık. 8 deki şekil köpek. owz4 yazıcak sadece. türkler yapamıyo bu işi ok hazir beynimi yemisken soriim.. soran solien olmustur elbet. orda "LETTERS" diooooo !! sayilari cikarin harfleri yazin 4 tane diil mi ? sdfsdf.. bunu cozdum aferin bana. yoksa cozmedim mi? textb ox yazdığını kimse anlamadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar