FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Şuan Antalyadayım (yeşilbayır) 2 bilgisayar var YF'siz olanla gündüzleri ya hiç girilmiyor yada 15 dakikada bir düşüyor. Ama YF'li olan sorunsuz 7-24 100- msle oynuyorum. günde 1-2 kere hattan düşüp IP değiştiği için sorun yaşıyorum. Kalaın zamanda sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 FreEmoon said: Şuan Antalyadayım (yeşilbayır) 2 bilgisayar var YF'siz olanla gündüzleri ya hiç girilmiyor yada 15 dakikada bir düşüyor. Ama YF'li olan sorunsuz 7-24 100- msle oynuyorum. günde 1-2 kere hattan düşüp IP değiştiği için sorun yaşıyorum. Kalaın zamanda sorunsuz. budur çözüm. insanlar hala inanmamakta diretiyor, anlamıyorum sebebini. istanbul'da farklı 3 yerde denedim, kütahya'da ve izmir'de aynı sorunu yaşayan arkadaşlarıma önerdim, hepsinde işe yaradı yf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 3 aylık 10euro basic model alın delirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Bugun sabahtan beri sorunsuz bi sekilde YF siz 300 - 400 arasi ms goruyorum.Noldu lan ölücem mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 YF le giriyorum 4-5K ms server deiştiriyorum reset atıyorum farketmiyo (bazen dahada artıyo) YF siz giriyim dedim 93 ms te kaldı bi b.kluk vardır dedim relog yaptım 80 e düştü ... OMFG NOT: TTnet'le ilgili düşüncelerim değişmedi ! hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yurt dışı çıkışları gene patladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Evet büyük ihtimalle. www.wow-europe.com da açılmıyor. firefox www.imdb.com'u açmıyor, IE resimsiz açıyor felan. Ttnet DNS ile de alakalı değil çünkü opendns kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hiçbir sorun yok bende. açıyor herşeyi. oyunada giriyor 110 ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Evet ama bi 30 dakika kadar yoktu :D Şimdi açılıyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 oooy oy 4 gündür sorunsuz güle oynaya giriyodum. bugün açtım Authenticating'de kalıyor. YF'li giriyorum 4-5k ms. (YF ayarları tam ve doğru). Nedir bu cenabetlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Farklı ülke serverlarını dene. fransa sorunlu ise US, o sorunlu ise almanya illa biri iyi durumda oluyor. Hepsi birden 4-5k ms hiç görmedim, inşallah ta görmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 1 saattir authenticating de takılı kaldım. www.wow-europe.com a da giremiyorum. ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Aynı durumdayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 düzeldi benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 her server da 4-5K ms olurmu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 arada öyle bi spike geliorki anlatılmaz yani.bugun arena atmamalı en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Güzel. Ben de sadece benim internet bağlantım mı böyle süper diyordum hepimizinki öyleymiş. Bu oyunu hafta sonun açmayacağız anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 80ms sylvanas :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar