Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 moriQ'in mesajinda linkini verdigi uzere, Firefox 3, 24 saat icinde en cok indirilen yazilim olarak Guinness Rekorlar Kitabi'na girmeyi hedefliyor. bu 24 saatin hangi gun oldugu belirlenmedi fakat tanitimi yapiliyor. isteyenler simdiden girip zamani geldiginde indirmek icin ant icebilirler. her ne kadar bir Opera fanatigi olsam da, bu vesileyle herkesi buradan ozgur yazilimi desteklemeye davet ediyorum. bu indirme gunu namina birkac dakikanizi ayirin, Firefox 3'u indirin ve deneyin. ozgur yazilim icin biz de elimizden geleni yapmis olalim.Download Day 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Hem opensource hemde firefox adina guzel bi reklam kampanyasi olmus. Yalniz merak ettigim neredeyse en az yarim milyonluk download u serverlari oldurmeden nasil sagliycaklar. Veya p2p downloader gibi bisey mi yapicaklar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 firefox kullandığım halde pledge arabirimini çalıştıramadım işin ironik kısmı, türkiye'yi 2222 yapacaktım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ufak pencere açıldı country ve mail girdim pledge now dedim kaldı öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 evet ben de opera fanatiğiyim ama yardım olsun diye pledge yaptım şimdiden candidate 1i de indirdim duruyo öle.gerçi tekrar sölüyorum eğer full hali çıkana kadar düzeltmezlerse guinesse kullandığı gereksiz ramle de girebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Dünden bugüne ~1500 kişi kattıysak kanımca çok iyi gidiyoruz. Ben de 3672. oldum az önce. beta5 sürümünü kullanıyorum diğer bilgisayarda da, beğenmediğim bikaç detayı var FF3'ün. Onları değiştirirlerse harika olur. Beğenmediğim detaylar şunlar: - Bazen ilk açılışta çok çok geç açılıyo. Dakikayı buluyo, diyeyim. - "Go" tuşu gitmiş. Gitmiş derken, sayfa tam yüklenmişken yok oluyo. Sayfayı yenilemek için F5'e ya da Reload'a basmak gerekiyo illa. Pek de alışmıştım oysa ki Go tuşuna. Daha fazla vardı da tam hatırlamıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 şu ram yeme sorununu halledip bi an önce çıkarsalar yav.. haziran ayı içinde çıkacaktı bekliyoz bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ram yeme sorununu hallederlerse, daha fazla kişi kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 +5 diyorum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Kojiroh said: - Bazen ilk açılışta çok çok geç açılıyo. Dakikayı buluyo, diyeyim. Bende FF3 beta 5 kullanıyorum. Aynı sorun ubuntu'da da var. Bir kaç yerden duyduğuma göre eklentilerden kaynaklanan bir sorun. Mümkün olduğunca az eklenti ile canavar gibi kullanıyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Firefox 3 RC2 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 e girebildiler mi guinness'e? yoksa daha başlamadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 nasıl dl etcez firefox 3 ü :) sitede bulamadım linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-rc.html burdan indir.. ben de indiriyom şimdi bakalım.. nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Rekor denemesi FF 3.0 stable için geçerli. Şimdi indirdiğiniz RC2 için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 evet biliyoz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Daha eilmiyor ki download. Ben andımı içtim arkadaş, uygun olursam çıktığı gün indiririm. De bunların bandwidth'i kaldırabilecek mi ki bunu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 nihayet çıkış tarihi de açıklandı. 17 haziranda indiriyoruz. http://shiftdelete.net/site/200806124418/Firefox-3-Ne-Zaman-Cikacak.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 1.2 mio kisi ben indirirm arkadas diye soz vermis bugune kadar , vay be..Kac gerekiyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 en büyük fayırfox başka büyük yok. yok o diilde hakkaten merak ettiğimden soruyorum. takım tutar gibi browser tutmak nedendir? yani bunun kullanıcıya ne gibi bi faydası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 fede said: yok o diilde hakkaten merak ettiğimden soruyorum. takım tutar gibi browser tutmak nedendir? yani bunun kullanıcıya ne gibi bi faydası var ahah ben de hep bunu sormuşumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 aynı mantıkla takım tutmanın izleyiciye ne faydası olduğunu da sorgulamanız gerekir.. ki konuyla ilgili iğneleme yaptıysanız bu konu browser tartışması ya da "hangisi daha iyi?" konusu değil. firefox günümüzde özgür yazılımın en önemli temsilcilerinden biri ve çok basit bir işlemle firefoxu destekleyebileceksek desteklememek için sebep göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Firefox'un ruhu yeter. Yani firefox'u seven herkes en iyisi olduğu için mi seviyor? O zaman bütün dünya Manchester'ı tutardı yani. Gidip birileri başka takımları tutuyorsa sevgidir, kan kaynamasıdır, temsil ettikleri değerlerdir kimi zaman. Firefox Microsoft ve tekelciliğin en büyük düşmanı ve bence gayet yeterli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 mailler gelmeyi başladı. 17sinde çıkıyor unutma indirmeyi diye.. lan yalnız be yarın teyzemlere gidiyorum 1 haftalığına. kendi bilgisayarıma indiremeyecem iyi mi. burda kimin di internet cafesi olan? her bilgisayardaki çocuğa indirtsin o gün.. hatta onu da videoya çekip youtube a falan koyalım :D süper olur hea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Büyük gün yarıın! Saati belli mi yoksa bu gece 00:00 itibariyle download available olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar