Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox Guinness'e girmeyi hedefliyor (17 Haziran)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

moriQ'in mesajinda linkini verdigi uzere, Firefox 3, 24 saat icinde en cok indirilen yazilim olarak Guinness Rekorlar Kitabi'na girmeyi hedefliyor. bu 24 saatin hangi gun oldugu belirlenmedi fakat tanitimi yapiliyor. isteyenler simdiden girip zamani geldiginde indirmek icin ant icebilirler.

her ne kadar bir Opera fanatigi olsam da, bu vesileyle herkesi buradan ozgur yazilimi desteklemeye davet ediyorum. bu indirme gunu namina birkac dakikanizi ayirin, Firefox 3'u indirin ve deneyin. ozgur yazilim icin biz de elimizden geleni yapmis olalim.

Download Day 2008

Sosyal ağlarda paylaş

Dünden bugüne ~1500 kişi kattıysak kanımca çok iyi gidiyoruz.
Ben de 3672. oldum az önce. beta5 sürümünü kullanıyorum diğer bilgisayarda da, beğenmediğim bikaç detayı var FF3'ün. Onları değiştirirlerse harika olur. Beğenmediğim detaylar şunlar:
- Bazen ilk açılışta çok çok geç açılıyo. Dakikayı buluyo, diyeyim.
- "Go" tuşu gitmiş. Gitmiş derken, sayfa tam yüklenmişken yok oluyo. Sayfayı yenilemek için F5'e ya da Reload'a basmak gerekiyo illa. Pek de alışmıştım oysa ki Go tuşuna.
Daha fazla vardı da tam hatırlamıyorum şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

- Bazen ilk açılışta çok çok geç açılıyo. Dakikayı buluyo, diyeyim.

Bende FF3 beta 5 kullanıyorum. Aynı sorun ubuntu'da da var. Bir kaç yerden duyduğuma göre eklentilerden kaynaklanan bir sorun. Mümkün olduğunca az eklenti ile canavar gibi kullanıyorum şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı mantıkla takım tutmanın izleyiciye ne faydası olduğunu da sorgulamanız gerekir..

ki konuyla ilgili iğneleme yaptıysanız bu konu browser tartışması ya da "hangisi daha iyi?" konusu değil. firefox günümüzde özgür yazılımın en önemli temsilcilerinden biri ve çok basit bir işlemle firefoxu destekleyebileceksek desteklememek için sebep göremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Firefox'un ruhu yeter. Yani firefox'u seven herkes en iyisi olduğu için mi seviyor? O zaman bütün dünya Manchester'ı tutardı yani. Gidip birileri başka takımları tutuyorsa sevgidir, kan kaynamasıdır, temsil ettikleri değerlerdir kimi zaman.

Firefox Microsoft ve tekelciliğin en büyük düşmanı ve bence gayet yeterli. :)
Sosyal ağlarda paylaş

mailler gelmeyi başladı. 17sinde çıkıyor unutma indirmeyi diye..
lan yalnız be yarın teyzemlere gidiyorum 1 haftalığına. kendi bilgisayarıma indiremeyecem iyi mi.
burda kimin di internet cafesi olan? her bilgisayardaki çocuğa indirtsin o gün.. hatta onu da videoya çekip youtube a falan koyalım :D süper olur hea :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...