BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 said: Bir arı objektife gülümseyerek poz verebilir mi? İngiltere’nin Cornwall eyaletinde yaşayan 40 yaşındaki amatör fotoğrafçı Chris Cox’un çektiği fotoğraftaki 'gülen arı' bu soruyu tartışmaya açtı. Chris Cox’un evinin arka bahçesinde tam bir çiçeğe konarken fotoğrafladığı arının yüzünde gülümsemeyi andıran bir mimik görünüyor. Bilim dünyası fotoğrafın gizemini çözmek için çeşitli fikirler öne sürüyor . Arıların polen toplarken yüzlerinde mutluluk ifadesi oluşabileceği düşünenlere karşı bir diğer görüş ise anatomik olarak bunun mümkün olmadığı ve fotoğraftaki gülümsemenin sadece bir göz yanılgısı olduğu yönünde. Milyonda bir yakalanabilecek bu kareyi tesadüfen çektiğini belirten fotoğrafçı o anı “Makinemi temizlemeyi bitirdiğim sırada bahçede çiçeklere konan arıları gördüm ve düşünmeden arıya odaklanarak deklanşöre bastım. Çektiğim fotoğrafları incelerken gördüğüm şey inanılmazdı; insan gibi gülümseyen bir arı bana bakıyordu” şeklinde anlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 açıldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 kapışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bak bak ediitlio bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 silinsin o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 seksi fotoğrafları bile konuldu konu dışında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bence gülmüyo daha çok seni sokacam ifadesiyle bakıyo :P içim mi kötü ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 gülmüyoki lan o hakkaten, kızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 soktumu feleğiniz şaşar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 maç sonrası ifade vardır ya "nası koyduk ama.." ona benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 hain bi gülüş bu garanti bi pislik yapacakken çekilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sanırım şu tarz gülüyo-------->> >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Allah diye gülmüyorsa haber değeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ydfw6r7qwdyugwqdytfyasdasd süperdi. kanka olabilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ekmek said: Allah diye gülmüyorsa haber değeri yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 radyoda duydun koştun geldin quoteladın dimi. orçunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ekmek said: Allah diye gülmüyorsa haber değeri yok. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Feriştehler geldileeeeeeer, saf saf olup durdulaaaar, 5 vakita namaz kıldılar; muhammedin aşkınaaa. Diye şarkı bile söylüyor bu arkadaş. Ben tanıklık ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 şarkı mı ilahi mi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 şarkilahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayvan_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ombakkombak said: Feriştehler geldileeeeeeer, saf saf olup durdulaaaar, 5 vakita namaz kıldılar; muhammedin aşkınaaa. Diye şarkı bile söylüyor bu arkadaş. Ben tanıklık ettim.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 @Hayvan_ senden daha yaratıcı bi cvp beklerdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 allah yazan odun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayvan_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 EponymouS said: @Hayvan_ senden daha yaratıcı bi cvp beklerdim :(böyle bir misyonum olduğunu ben de bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Peter said: şarkilahi sdfsdfsdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar