Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 arkadaşlar herkese selamlar,başlık gayet açık,kadıköyde yani merkezde kız arkadaşla gidilebilecek sessiz,sakin,fiyatları cazip,kimsenin birbirinin içine düşmediği hoş mekan bilenler paylaşırsa çok mutlu olurum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 my'donose var gürültünün bi üst sokağında kimse kimsenin umrumda değil ama gerçekten umrunda değil bi sipariş alırlar onu getirler arada küllüklerini kendin temizlersin falan şirin ufak bi mekandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 arka odaa, liman kahvesi, bıdıbıdı hedehödö.. rock pub da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 nerde bu bahsi geçen yerler,özellikle rock seven tipler değiliz ama,fiyatları nasıldır ? bide tam olarak nerdeler yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 arka oda ve liman kahvesi barlar sokağında (orayı da bilmiyorsan rexx sinemasının sokağı) rock pub da barlar sokağının hemen sonunda biraz yukarıda.. fiyatlarını tam olarak bilmiyorum ama uygundur uçuk değildir hiçbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 liman a gidiorum ben ^_^ güzel yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 güzel tabi :D ben çok seviyorum orayı. yakışıklı çalışanları var aksjdhaskdjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 şu my donose'a 3 - 4 defa gittim hala bilmiyorum nerde.. hala bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 liman dediğiniz yer nası bi yer ? rock cafe falan tarzı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 hakuna matata die bi mekan var tavsiye ederim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Valeron said: liman dediğiniz yer nası bi yer ? rock cafe falan tarzı mı ? hayır sadece rock çalmıyo ama rock ağırlıklı..deseni de gemi temalı :P öyle biyer işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mortis said: liman a gidiorum ben ^_^ güzel yer. peki gidip ^ ^ yapıp "bana bi bira luuytfeeeyn" diyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yok bana bir bieara plss diyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Cuce said: Mortis said: liman a gidiorum ben ^_^ güzel yer. peki gidip ^ ^ yapıp "bana bi bira luuytfeeeyn" diyomusun? bieru kudasai ^_^ diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 garsonda "KUZOOOO" diye bağırıyo sonra sinirli sinirli gidiyo dimi. heyt aslanım be. ama liman temiz yerdir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 içki diil ya normal çay kahve falanda var heralde dmi ? yoksa içki mi içilir çoğunlukla ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Liman tuzlucadır ama acıtmaz. Çalan müzik rahatsız etmez, çay kahve içilir sorun olmaz. Zaten sayılan mekanlar Rock Pub dışında cafe bar şeklinde =P Ben de Bahane Kültür diyeyim, orası da güzeldir baya. Bahane Kültür cafe direk, alkol yok. Alkollü kahve olabilir hala tam hatırlamıyorum da bira falan yok en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 oda diye bir mekan var favorim. sessiz, sakin gerçekten ama kışın favorimdi, şu sıralar bilmem. kış bahçesi vardı güzeldi. rakı içerdik. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 dem cafe üst katı abi:D rahat istiosan liman . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 boğanın altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Hayalperest geldi bunların dısında aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bu arada sahafta güzeldir. söylemeyi unutmuşum. nargilesi var, birası var. sessiz sakin, elit mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yelkovan diye bir yer varmış. nasıl bi yer bilmiyorum zira beni oraya hiç götürmemiş olan sevdiceğim "yelkovan yaz oraya" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 tek oneri karin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 nargile olanağı olan denize karşı saint joseph'in arkasaında bomonti var güzeldir. Fiyatları etraftan accık daha fazla ama manzaraya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar