toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 o random olarak bi playerı dragona ceviriyo dedigimiz kalecgos değil mi? dragon formda damage yapıyor mu göremiyorum küçük videodan, simdi torrent ile indiriyorum HQ 600mb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Gangren said: Sonra diosunuz ki "sadece tshirt veriolar" =p ahahah win (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben müzüü beendim bide o ench. shaman ne vuryo öle of içim gitti ama kj nin seslendirmesi çok berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 HQ videoyu indirdim izleyemiyorum. 1680 x 1052 çözünürlük. arada bir görüntü geliyo bozuk bozuk, sadece ses var :) kaldırmadı pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 toggie said: HQ videoyu indirdim izleyemiyorum. 1680 x 1052 çözünürlük. arada bir görüntü geliyo bozuk bozuk, sadece ses var :) kaldırmadı pc. :( Aynı sorun bendede oldu.. Ben izleyemiyorum bile adam bunu oynuyo bide çekiyo.. Şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Codeclerinizde sorun vardır ben cok rahat izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bende sorunsuz izledim HQ olani. Bsplayer klite codec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Cellobello said: nihlathak said: Video'yu daha izlemedim ama duyduguma gore exploit varmis. P2 ve P3 te addler gelmiyormus adamlara. Indiricem raidden sonra izleyecem, eger hakkaten oyleyse direk bug abuser sinifina yolculuklari baslar gozumde. fightın yapısı gereği geliyo o addler, sıradan birini ejderha yapıyo raidi bublea alması için. yanlış bişey yok bunda cidden iyi demişsin world second kill yapan raiddeki adama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yanlış bişey varsa tartışırız world second kill yapan raiddeki adamla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 orda warlock birşeyleri aoe yapıyor sizin dedikleriniz mi bilmiyorum. bu arada 8500 sb crt vuran warlocku kınıyorum. insan mısın bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 değil; undead :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Gangren said: değil; undead :p yılın espirisi olmaya aday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bu adamlarla aynı oyunu mu oynuyorum ben ya şu grafiklere bak=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 8500 az bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Illidan vs Nihilum'da Nme (clinkz) 10k falan vuruodu galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Nme'nin mage pov videoları daha güzeldi. lock sucks :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 adidas formaları var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Buyse said: orda warlock birşeyleri aoe yapıyor sizin dedikleriniz mi bilmiyorum. bu arada 8500 sb crt vuran warlocku kınıyorum. insan mısın bilader. 8k benim alt vuruyor az o ~9+ vurması lazım spell haste kasmısta olabilir az ama 8k flm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 allahsız nihlathakın 10500 vurdugu ss vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bu videodan çıkarıcağımız sonuç: Warlocklar Overpowered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Here we go again :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Love PVE, nobody whines about dr00dz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 videodaki shamide yardiriyo öyle düşünürsek. dmg yagiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 E tamam da 10k shadowbolt critleyince aklıma Blizzard'ın tbc başında koyduğu damage tax geliyor magelere. Nedeni " JAWDROPPINGDMG" Mage'lere gerçekten içim acıyor ya. Biz 1 tane kullanmıştık o da orblar'ı kontrol ediyordu : )Gerçekten tam zamanında rerollemişim. Ama hala özlüyorum rolling igniteları, bu oyundaki en eğlenceli şeydi kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Patchwerk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar