moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Tür:Yarış Yapımcı: Codemasters Dağıtımcı: Codemasters Platform: PC,PS3,Xbox 360 Çıkış tarihi: Çıktı Web: http://www.racedrivergrid.com Yaş sınırı: 12+ Alternatif: PGR 4 Multiplayer: 20 Kişi Online Screenshots: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12326 Demo: http://www.worthplaying.com/article.php?sid=52048 forum.donanımhaber said: Codemasters, yaptığı açıklamayla yarış oyunu Race Driver GRID'i duyurdu. TOCA Racer Driver serisinin devamı niteliğindeki oyun Colin McRae DIRT oyununda kullanılan Neon grafik motoru kullanılarak geliştirilecek. 2008 yılında PC, PS3 ve Xbox 360 platformlarına çıkacak oyunda birçok lisanslı yarış pisti ve araba bulunacak. video http://www.gametrailers.com/player/34492.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Demo sunu oynadım, şu anda da indiriyorum. Modifiye var mı bilmiyorum, sanırım piste göre araba seçicez. Demo gördüğüm kadarıyla, klasik codie araba simülasyonunun, toca gibi olanı :P Zordu baya kullanmak arabaları, alışmak lazım. Birde replay mode var, araba dağılıp yarış dışı kalıyorsunuz. Son çarpışmadan önce aktif oluyor ve son anlarınızı tekrar oynamanızı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 evet yarıştığın pistin bulunduğu yere göre araba seçiliyo, japonyada modifiyeli japon arabaları ve drift, abdde muscle car ve sokak pistleri, avrupada da yarış pistleri ve avrupa yarış arabaları vs. gibi seçenekler var. bi de o replay muhabbeti evolution GT diye bi oyunla çıkmıştı. ondaki adı "hindsight" idi, istediğimiz an tuşa basıp geri sarıyoduk zamanı böle eğlenceliydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 modifiye varmı bilmiyorum ama modifiyesiz yarışlar çok zevksiz. Hadi rally olsa bi nevze oynanır diycem Tamir fln ettiriyorsun arabanı belli bir zamanın var lambaların patlıyo gece karanlıkta gidiyorsun vites atmıyo vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 En sevdiğim araba yarışı Need For Speed 2 olmasının birkaç nedeni var. - Ferrari F50, McLaren F1, Ford GT90 gibi "supercar" arabaların olması. - Hız tutkusunu doyasıya yaşayacağımız, 300km+ üstünde gideceğimiz, 60km hızla yarışmak zorunda kalmadığımız bir oyun. - Polisler kovalamıyor. - Arabaların hepsini geçince maximum hızlarının artıp seni yakamaladığı, arabaların hepsinden geri kalınca da maximum hızlarının azalıp yetişmeni sağladığı catch-up sistemi yok. Her çıkan yarış oyununda "acaba Need For Speed 2 gibi mi olmuş" diyerek girişirim ancak son zamanlarda çıkan oyunlar (özellikle EA) modifiyeye abanmış durumda. Utanmasalar Tofaş verip "al bunla yarışacaksın" diyecekler. Tamam bir iki güzel oluyor da, insan Lamborghini Reventon içine oturup yarışmak istiyor ya. GRID'in resmindeki araba BMW mi Dodge Viper mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 O polis kısmına katılmıyorum. 3 ü de onun için oynardım, MW yi de hala polisler için oynuyorum. Çok zevkli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 en zevklisi NFS2SE olabilir, ama en heyecanlısı ve zamanına göre hoş görüneni NFS 4 : High stakes idi. anahtarına yaptığın yarışta ucu ucuna öndesin, gece karanlığında daracık ve kıvrımlı yollarda gidiyosun, derken çat! bi farı kırdın tabelaya çarparak. şimdi tek farın aydınlığıyla hem önde kalmaya hem de arabayı kaptırmamaya çalışıyosun. Ne manyak oyundu ya :D Ha modifiye olyı da böle detaylandırılıp suyu çıkarılmamıştı. her aracın 3 seviye upgradei vardı sadece. hiç bi olayına karışamıyodun kendi bodykit falan koyuyodu. bi de catch up sistemi NFS'nin ilk oyunundan beri var. edit: bi de o araba Viper (aslında viper değil artık adı; SRT10 sadece ama kimse böle sölemiyo :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 High stakes güzeldi evet. NFS2 zamanında grafikleri ve içindeki videolar resimlerle falan büyülemişti ama yarış olarak sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 high stakes(avrupada road challenge dı ismi)ve porsche unleashed el üstünde tutarım. yar etmem. laf ettirmem. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hatta öyle ki porsche 2000 (bu da avrupadaki ismi oyunun) ilk ve tek orjinal satın aldığım oyundur. Hatta direksiyon bile almıştım bu oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 NFS4 serinin en iyi oyunydu belki de. O kariyer modunda az mı oynadım o oyunu, çok iyiydi gerçekten. Mümkün olsa tekrar yüklerim de, 98 den sonra hiç çalışmadı bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mr_Hand said: bi de catch up sistemi NFS'nin ilk oyunundan beri var. yok. NFS2'de diğer yarışçılara tur bindirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 var. ben de bindirirdim. o deil de outback denen yolda full geri bakarak çarpmadan tam gaz giderdim. (oha lan şimdi böle söyleyince ne kadar mutant bi adam olduğumu anladım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 olsa bindiremezdin zaten. o kadar emin konuşuyorsun ki, kendimden şüphe edicem, sanki Need For Speed 2'yi oynayıp zamanında ezberlememişim gibi... hani gerçekten böyle bir catchup sistemi olduğunu düşünüyorsan kaynak gösterirsen sevinirim. tur bindirdiğin bir oyunda catchup sistemi olamaz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 g25 i 720 veya 900 derece destekliyo mu bu oyun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ya bone allahını seversen... g25'i destekliyodur diye tahmin ediyorum, toca race driverda analog debriyaj bile vardı, yüksek açılı direksiyon olmazsa ayıp olur yani :P en kötü dl et dene noolcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 valla clutch ve düzgün FF desteği önemli 900'ü wingman ile ve diğer minik patchler ile oyunlara bi şekil uygulamak mümkün ama düzgün FF ve düzgün debriyaj olmadıktan sonra tadı kalmıyor işin. direksiyon ile driftte, ralli de ayrı bi tatlı vallahi.. ha ben eski kafalı olduğumdan (ve yolları ezbere bildiğimden) cmr2'yi hiçbişeye değişmem her ne kadar üstte saydığım özelliklere sahip olmasa da ^_^ bi de damage olayı her yarış oyununda çok önemli benim için. araç çok gerçekçi damage alıyorsa sürmek daha zevkli ve dikkatli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 o kucuk patchleri nerelerden bulabilcegimizi yazsaniz super olur aslinda, tdu 900 desteklemiyo mesela. ne kadar ayarlasamda kontrol edilemez oluyo arac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Oyun tek kelimeyle mükemmel olmuş. Özellikle çarpışma sahneleri beni benden aldı. 9/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kontrollere alışamadım. grafikler cmr dirt ile aynı gibi. o ss'teki grafikleri görüp gaza geldim ama biraz hayalkırıklığı oldu. herşey fullde (ultra) bu arada. çok zevkli gelmedi bana oyun. çok zor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 valla oyuna alıştım bağımlılık yaptı multi falan atıyorum çok zevkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 affınıza sığınarak bi oha demek istiyor ve bana böyle bir oyun bahşeden codemastersa açıp vermek istiyorum. bide debriyaj desteği koysaydı çerçeveletip ascaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Overseer said: bide debriyaj desteği koysaydı çerçeveletip ascaktım. g25 mi var??:( bence çok güzel olmuş oyun, gt2 yarışları çok uzuyo son kısımlarda, 5 6 lap, bitmek bilmiyo, ama ona rağmen çok keyifliydi bence, nfs'deki zenci mantığından bıkmıştım, gerçekten araba yarışıyodu boyalar değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ben xbox'ta oynuyorum harika oyun, grafikleri de müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 r10 var ya, baska bisi olmasına gerek yok, sırf bunun icin oynanrmıs bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar