Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bugün işe gitmedim zamandaa geçmiyo karnım aç da değil ne yapam hedesi başladı saat 3 bira içmeye gitmek için erken. dışarsı sıcak evde oturdum kaldım bir iki eski oyun indirdim açmadı beni. çöpçatan sitelerinde aranıp kadınların ortaklaşa fikirlerini öğrendim ( zengin yakışıklı salak ve hemen evlenecek tip aranıyor genelde) ordan mtaya geçip ihale mihale baktım. tmo buğday fiyatlaını açıklamamış. iforex te birisi ile konuştum bütün gün ilgilenirseniz 100 dolara günde 15 dolar kazanabilirsiniz dedi.buna göre 100.000 usd ye 15.000 usd günde dehşet bişi ama 2-3 ay hiç kalkmamam gerekiyormuş bil başından yani deneme hedesi gelmedi içimden. bla bla bal bal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sinemaya git? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 gidip bari komik film bakınayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Güzel bir şey yok sinemalarda bu hafta. Iron man filan vizyondaysa hala gidebilirsin belki, idealdir. Bir de Indiana Jones girmiş vizyona, şimdi gördüm. Seriyi seviyorsan gidebilirsin onu da tercih edebilirsin tabii. Ama benim tercihim evde kalmaktan yana olurdu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yapcaz karagöz bişeyler yapcaz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 street fighter 2 indir bitirmeye çalış, bayağıdır oynamıyorsan 1-2 saatini alır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Karagöz ve Hacivat neden öldürüldü izle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ak kitabını git alsancağa otur oku gerçi hava kararıyo. al şarabı git alsancağa otur iç(bu oldu bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 şarap mı alırsın bira mı vodka mı bilmem de git bi kordon havasını içine çek de gel yaa özledim hem de çok. 15 günüm kaldı sonra bnde yapıcam aynısını :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bende istanbulluyum izmirde okuyom. bende istanbulun havasını özledim. kafam montelensin kordona afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 oha kordona laf geldi? wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 herkesin havası boğazı kordonu kendine sen istanbulda büyümüşsün ben izmirde sen değil de ben mi sevcem sanki istanbulu tabiki sen seveceksin. izmiri de ben sevicem. ahh ahhh sıkıldım ben buralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Kordon guzel. Bogaz'la kiyaslanamaz bile ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Vingthor said: bende istanbulluyum izmirde okuyom. bende istanbulun havasını özledim. kafam montelensin kordona afedersin cadde bostanla modada bol bol mekik doku sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 kordon caddebostanla modayı yönetir direk. ben istanbulda tanıdıklarımı arkadaşlarımı özledim. izmir rulza direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 qiamams =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 jnmss muCkszz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yahu izmirlinin izmiri korumasına hastayım =)) dediler kordon kordon gittim gordum caddebostanın palmiyelisi kordon dedigin =) sora kıbrıs sehitleri sokagı mı ne var o da istiklalin biraz kucugu..ara sokaklarda da kadıkoy tadı var =) alsancak deniyo du galiba oranın tamamına kısacası istanbulun biraz kucultulmus 2 3 sokaga sıkıstırılmıs versiyonu gibi.. Heaa guzel mi guzel ona lafım yok ama abartısı fazla... =) Baslıga donucek olursak abi serin bi yer bul nargile olsun bira olsun takıl bnce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 izmirde yaşıyorum ben de güzeldir izmir ama istanbulluyum nıaha istanbul 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Vingthor said: kordon caddebostanla modayı yönetir direk. ben istanbulda tanıdıklarımı arkadaşlarımı özledim. izmir rulza direk Ben bu "yeni türkçe" denen şeye HASTA oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 İstanbulluyum ama izmir daha bi yaşancak yer ya . İstanbulun trafiği insan çeşitliliği pahalılığı adamı soğutuyor yani bi taksim beşiktaş kadıköy moda bebek boğaz vs. güzellikler çoğaltılır ama ist.a gidicen 10 gün görücen bu güzellikleri sonra geri dönüceksin ist.da yaşanmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kordon yazın ne sıcaktır bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ben bi kere gittim Kordon'a. Şansa nefes alınamayacak kadar sıcak bigündü. Hiç büyük bi haz alamadım o yüzden o övülen yerden. Ta ki bitirim ben bu olayı, güneş altında 2 extra ve burası bi cennet olcak diyene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar