Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmirde gezip zaman geçirme hedesi

Karag8z

Öne çıkan mesajlar

Bugün işe gitmedim zamandaa geçmiyo karnım aç da değil ne yapam hedesi başladı saat 3 bira içmeye gitmek için erken. dışarsı sıcak evde oturdum kaldım bir iki eski oyun indirdim açmadı beni. çöpçatan sitelerinde aranıp kadınların ortaklaşa fikirlerini öğrendim ( zengin yakışıklı salak ve hemen evlenecek tip aranıyor genelde) ordan mtaya geçip ihale mihale baktım. tmo buğday fiyatlaını açıklamamış. iforex te birisi ile konuştum bütün gün ilgilenirseniz 100 dolara günde 15 dolar kazanabilirsiniz dedi.buna göre 100.000 usd ye 15.000 usd günde dehşet bişi ama 2-3 ay hiç kalkmamam gerekiyormuş bil başından yani deneme hedesi gelmedi içimden. bla bla bal bal
Sosyal ağlarda paylaş

yahu izmirlinin izmiri korumasına hastayım =)) dediler kordon kordon gittim gordum caddebostanın palmiyelisi kordon dedigin =) sora kıbrıs sehitleri sokagı mı ne var o da istiklalin biraz kucugu..ara sokaklarda da kadıkoy tadı var =) alsancak deniyo du galiba oranın tamamına kısacası istanbulun biraz kucultulmus 2 3 sokaga sıkıstırılmıs versiyonu gibi..

Heaa guzel mi guzel ona lafım yok ama abartısı fazla... =)

Baslıga donucek olursak abi serin bi yer bul nargile olsun bira olsun takıl bnce :D
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbulluyum ama izmir daha bi yaşancak yer ya . İstanbulun trafiği insan çeşitliliği pahalılığı adamı soğutuyor yani bi taksim beşiktaş kadıköy moda bebek boğaz vs. güzellikler çoğaltılır ama ist.a gidicen 10 gün görücen bu güzellikleri sonra geri dönüceksin ist.da yaşanmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...