veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 dreagloth said: Çok inanırım, deli gibi yani öyle böyle değil, acaib teorilerim vardır ama hep şunu merak ediyorum: Bu adamlar neden elipsten farklı şekilde uzay aracı yapamıyorlar. Belli bir hıza çıkmak için en uygun şekil odur belki? Yada...
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ben Ardeth'in postundaki resmi anlamadım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ardeth said: said: Yaz gecesi hafif bulutlu ve bulutları ay ışığı aydınlatıyor , bir ışık topu düşünün rengi ne o bildiğiniz beyaz ne de sarı ışık arası birşey ya da ben öyle algıladım. Aşağı doğru çapraz şekilde gider iken , birden çok hızlı şekilde zikzak çizerek bulutların arasından yukarı çıkıp kayboldu. bizim burda da oluyo o parkorman ve bazı iş gökdelenleri havaya spotlight tutuyor :p Bence arkadaş onlarla daha yoğun ve parlak hareketli ışıkları ayırt edebiliyordur ya. Edemiyorsa yazık gerçi de :D Ayrıca sadece elips falan yok, araştırın azıcık..
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Pıff var nan uzaylılar inanmazsanız inanmayın alla allaa :D
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra açıyorlar arşivleri. Ülkeye göre değişiyor 50 - 100 yıl sonra işte. O yüzden sahte gibi geldi size çok eski ufolar onlar baksanıza zaten düşüyo müşüyo objektiflere yakalanıyo falan ;P
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 nileppezdel said: Ardeth said: said: Yaz gecesi hafif bulutlu ve bulutları ay ışığı aydınlatıyor , bir ışık topu düşünün rengi ne o bildiğiniz beyaz ne de sarı ışık arası birşey ya da ben öyle algıladım. Aşağı doğru çapraz şekilde gider iken , birden çok hızlı şekilde zikzak çizerek bulutların arasından yukarı çıkıp kayboldu. bizim burda da oluyo o parkorman ve bazı iş gökdelenleri havaya spotlight tutuyor :p Bence arkadaş onlarla daha yoğun ve parlak hareketli ışıkları ayırt edebiliyordur ya. Edemiyorsa yazık gerçi de :D Ayrıca sadece elips falan yok, araştırın azıcık.. Hakatten yani onu ayırt edememek için acaip kafayı bulmuş olmak gerek. Öyle değil ardeth aynen dediğim gibi , herhangi bir uzantısı olmayan ışık topu diyebilirsin. Tabiki uzakta.
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bu arada fotoşop gibi, resimler fazlasıyla bulanık bir de. ama yes ay beliv
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Horizon said: Ben de birşey gördüm ama ne olduğu bilinmez , tek söyleyeceğim şudur. Gece bir arkadaşımda iken balkonda oturuyorduk bi ara içeri gireyim dedim , arkadaş bira içiyor bu arada biraz leyla. Seslendi gel gel çabuk gel ho hu ufo diye ,dedim kafası iyi tamamdır. Balkona çıktım. Manzara aynen şöyle ; Yaz gecesi hafif bulutlu ve bulutları ay ışığı aydınlatıyor , bir ışık topu düşünün rengi ne o bildiğiniz beyaz ne de sarı ışık arası birşey ya da ben öyle algıladım. Aşağı doğru çapraz şekilde gider iken , birden çok hızlı şekilde zikzak çizerek bulutların arasından yukarı çıkıp kayboldu. Yani bizim teknolojimiz ile hava çok hızlı giderken misal Z şeklinde zikzak çizerek gidebilcek bir uçak bilmiyorum. İsteyen inanır isteyen inanmaz :) böyle birşeyi bende gördüm. çimlerde yatıp arkadaşı beklerken yazın, bir noktanın zigzaglar çizerek ilerlediğini gördüm. hatta siteyi ayağa kaldırmıştım. sonunu hatırlamıyorm sadece. ya durmuştu yada kaybolmuştu
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Revenge said: -memati acil ufo lazım sdasdasdasa edik1: ufolar gerçek ama yani ben inanıyorum.hatta piramitleri de onlar yaptı. valla lan
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 12. resim direk fail sanki camasır makinesi ucuomus gibi
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yanda bi adriana lima resmi cikti ben ona takildim gozum baska sey gormuour.
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben bu görçeği elinde tutarak gülme ve inandırıcılığını yitirtme kampanyasından olmadığım için şunu söylemek istiyorum uzaylılar gerçek kardeşliğimiz kutlu olsun :)-D
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Puhahah çok bombaymış çok güldüm D:
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 PrudenT said: beyler ben gordum bunların hepsı gercek. ınanmıyorsanız saygı duyun ______________________________ TURKISH_RESPECT_BOY
Öne çıkan mesajlar