veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 dreagloth said: Çok inanırım, deli gibi yani öyle böyle değil, acaib teorilerim vardır ama hep şunu merak ediyorum: Bu adamlar neden elipsten farklı şekilde uzay aracı yapamıyorlar. Belli bir hıza çıkmak için en uygun şekil odur belki? Yada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ben Ardeth'in postundaki resmi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kob3 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 kütahya porselen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ardeth said: said: Yaz gecesi hafif bulutlu ve bulutları ay ışığı aydınlatıyor , bir ışık topu düşünün rengi ne o bildiğiniz beyaz ne de sarı ışık arası birşey ya da ben öyle algıladım. Aşağı doğru çapraz şekilde gider iken , birden çok hızlı şekilde zikzak çizerek bulutların arasından yukarı çıkıp kayboldu. bizim burda da oluyo o parkorman ve bazı iş gökdelenleri havaya spotlight tutuyor :p Bence arkadaş onlarla daha yoğun ve parlak hareketli ışıkları ayırt edebiliyordur ya. Edemiyorsa yazık gerçi de :D Ayrıca sadece elips falan yok, araştırın azıcık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 evet tencere kapağı da oluyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Pıff var nan uzaylılar inanmazsanız inanmayın alla allaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra açıyorlar arşivleri. Ülkeye göre değişiyor 50 - 100 yıl sonra işte. O yüzden sahte gibi geldi size çok eski ufolar onlar baksanıza zaten düşüyo müşüyo objektiflere yakalanıyo falan ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 -memati acil ufo lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 nileppezdel said: Ardeth said: said: Yaz gecesi hafif bulutlu ve bulutları ay ışığı aydınlatıyor , bir ışık topu düşünün rengi ne o bildiğiniz beyaz ne de sarı ışık arası birşey ya da ben öyle algıladım. Aşağı doğru çapraz şekilde gider iken , birden çok hızlı şekilde zikzak çizerek bulutların arasından yukarı çıkıp kayboldu. bizim burda da oluyo o parkorman ve bazı iş gökdelenleri havaya spotlight tutuyor :p Bence arkadaş onlarla daha yoğun ve parlak hareketli ışıkları ayırt edebiliyordur ya. Edemiyorsa yazık gerçi de :D Ayrıca sadece elips falan yok, araştırın azıcık.. Hakatten yani onu ayırt edememek için acaip kafayı bulmuş olmak gerek. Öyle değil ardeth aynen dediğim gibi , herhangi bir uzantısı olmayan ışık topu diyebilirsin. Tabiki uzakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bu arada fotoşop gibi, resimler fazlasıyla bulanık bir de. ama yes ay beliv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Horizon said: Ben de birşey gördüm ama ne olduğu bilinmez , tek söyleyeceğim şudur. Gece bir arkadaşımda iken balkonda oturuyorduk bi ara içeri gireyim dedim , arkadaş bira içiyor bu arada biraz leyla. Seslendi gel gel çabuk gel ho hu ufo diye ,dedim kafası iyi tamamdır. Balkona çıktım. Manzara aynen şöyle ; Yaz gecesi hafif bulutlu ve bulutları ay ışığı aydınlatıyor , bir ışık topu düşünün rengi ne o bildiğiniz beyaz ne de sarı ışık arası birşey ya da ben öyle algıladım. Aşağı doğru çapraz şekilde gider iken , birden çok hızlı şekilde zikzak çizerek bulutların arasından yukarı çıkıp kayboldu. Yani bizim teknolojimiz ile hava çok hızlı giderken misal Z şeklinde zikzak çizerek gidebilcek bir uçak bilmiyorum. İsteyen inanır isteyen inanmaz :) böyle birşeyi bende gördüm. çimlerde yatıp arkadaşı beklerken yazın, bir noktanın zigzaglar çizerek ilerlediğini gördüm. hatta siteyi ayağa kaldırmıştım. sonunu hatırlamıyorm sadece. ya durmuştu yada kaybolmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hiç inandırıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bence gerçek o foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Revenge said: -memati acil ufo lazım sdasdasdasa edik1: ufolar gerçek ama yani ben inanıyorum.hatta piramitleri de onlar yaptı. valla lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 12. resim direk fail sanki camasır makinesi ucuomus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yanda bi adriana lima resmi cikti ben ona takildim gozum baska sey gormuour. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben bu görçeği elinde tutarak gülme ve inandırıcılığını yitirtme kampanyasından olmadığım için şunu söylemek istiyorum uzaylılar gerçek kardeşliğimiz kutlu olsun :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Puhahah çok bombaymış çok güldüm D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 PrudenT said: beyler ben gordum bunların hepsı gercek. ınanmıyorsanız saygı duyun ______________________________ TURKISH_RESPECT_BOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 eski fırınlardan lan o asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar