GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Süper Eğlenceli bir program iyi bir kadro tabiki yer mükemmel hocarı efsane BKM oyuncuları ve BKM sahnesi Yılmaz Erdoğan ilede beraber perfect olmuş devamını bekliyoruz =) http://www.basizle.com/articles/2963/1/Cok-Guzel-Hareketler-Bunlar-1-Bolum/Sayfa1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bazı oyunları bayıktı bence, ama genel itibariyle başarılıydı. Bu arada Yılmaz Erdoğan'ın akrabası sanırım bir oyuncu varya (Doktor bu ne? diyen adam) süper biridir ya sadece sahnede dursun yeter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 gelişirse biraz mükemmel olcak çok beğendim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 "Ben Yılmaz Erdoğan, Gülben Ergen'in kaynı" dediği bi yer vardı, pek güldürdü beni o laf. Okulda da baya muhabbeti döndü. Vakit buldukça izlerim mutlaka bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ilk programda daha iyi skeçler beklerdim aslında baydığı skeçler oldu. genele bakarsak izlenilebilir bi program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Istanbul'dayken cok gitmek istedim ama bir turlu denk gelmedi. Simdi bunlari okuduktan sonra, daha kotu hissettim valla kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 İimiş! Ne zaman yayınlanıyor bu program?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Skeçler guzelde Yilmaz Erdoganin her skecden sonra nasil guzelmi, ooo, nasil olmus, begenmeyenler el kaldirsin gibi laflari bence cok antipatik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Programın başını seyretmedin heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bunlar BKM de sahne alıyordu önceden. TV programı mı olmuşlar? ilginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 dün izledim hoşuma gitti başarılı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 dreagloth bana diyosan yok hayir basini izlemedim zaplarken rastgeldi izledim.Ne vardiki başında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 puanım yaani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Başında anlattığı bir not sistemi var. Aralarında kullanıyorlarmış ve bunu ordaki seyircilere de uygulatmak istedi. Alkışlarla falan bir nevi izleyicinin oyuna beğenisini ölçtü. ÇGH - Çok güzel hareket : 5 üzerinden 5 GH - Güzel hareket : 5 üzerinden 4 Yani - Yaaani, eh işte : 5 üzerinden 3 Zil - Zayıf, kötü : 5 üzerinden 2 Re-zil - Berbat, çok kötü : 5 üzerinden 1 Böyle bir not sistemi var genel olarak üsttekileri sordu işte izleyenlere bu şekilde oylama yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayvan_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Salak mimik, aptal şive taktiği baydı artık.Daha orjinal tiplemeler beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozmonot Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yılmaz belli ki çok hevesli başladı bu programa :) içi içine sığmayan bi hava verdi bana, ilk program başarılıydı ama ben uzun bi aradan sonra daha değişik komedi tarzı beklerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bilmiorm izliorm bakalm .. hoş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 çok iyi değildi.. ama canımız ciğerimiz şevket (sst) rol alıyor ki onun oynadığı "tanınmamış yüz" kısmısı güzeldi vallahi.. gurur duyuyoruz şevket abimizle ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bence gayet başarılı bir program. bu akşam ki programı sabırsızlıkla bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 dün geceki bölüm gerçekten şahane idi. özellikle son oyunun son sahnesinde polis rolündeki baba gülme krizlerine soktu dün beni :D Umarım bu çizgilerini bozmadan devam ederler. uzuuun yıllar sonra TV'de eli yüzü düzgün bir program belirdi zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Komedi Dükkanı tarzı bi program daha. Ama fena değil yani, dün güldüm epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 dün süperdi ya barnah izi muhteşemdi hep böyle devam ederler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ehüehe benden sana aduket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 güzel yav ben + rep verdim inş böyle devam eder. Yılmaz erdoğana bir demet tiyatro ve vizontele dolayısıyla rep dağıtmıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 2. Bölümünü de izledim biraz önce. Çok başarılılar inşallah devam eder böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar