irin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 aramaya innadım ama cıkmadı zira.şimdi dunya para veremeyeceğim acıkcası spor magzalarına, kelepir nerden bulurum ben bunu?(evde kendi yap onerisi olmasın pls) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 anadolu yakası ise idealtepe sahilde bi spor mağazası var çok ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 nası bişi arıyosun? ben daha geçen hepsiburadadan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 dumble diye aratirsan cikmayabilir, dumbell i dene =P eminonunde bulursun, kadikoy pasajinin alt katinda bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 kadıköyde salı pazarının orda rekor spor vardır orda herşeyi bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Sirkeci'ye git orada spor malzemesi toptancıları büyük postaneye doğru çıkarken. Kiloyla satıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 carrefour da falan da vardı. fiyatları hatırlayamadım ama bir bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Tek tek dumbell almak pek mantıklı değil. Benim sana tavsiyem 50 kg lık dumbell set al. 2 kısa ve 1 de uzun halter barı geliyor. İstediğin miktarda ağırlığı takıp çıkarabilirsin. Ayrıca Sadece dumbell ile çok fazla bişey yapamazsın. Uzun bar ve sehpa şart. Ben şunu almıştım geçen sene kargo ücreti almadan 1 haftada gönderdiler. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=369265&productid=sporyork2435 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 tenkus elotus hepinize,bir de karfura bakayım olmadı suan en mantıklısı hepsi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ben geçen sene sirkeciden 60 kilo ağırlık, uzun bar, kısa bar almıştım 120 liraya. Sehpamı da kendim yaptım yazlıkta xD . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar