Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 4'ün sarı laciverti olsa daha güzel olurmuş
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 1-3-9 gerçekten güzel,gerisi yalan bence. Özellikle 9 gerçekten hoş olmuş,geçen seneki o dansöz şeyi gibi dandik bir tarzda turkuazla değilde böyle kullanmaları gerçekten hoş ve güzel olmuş
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Baluu said: ya peki bunların gerçek olmaları ihtimali var mı ? yani Fenerbahçe kendisi bir açıklamada bulundu mu ?bunlar taraftarların tasarladığı formalar ama bu sene celtix'in yatay cubukulusu gibi bir tane de fener'e yapacakmış adidas bakalım
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 1-9 direk.9 deplasman 1 i. saha forması olsun 2 sinden de alayım
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bunlardan hiçbiri olmayacak. antu da taraftarın cizdigi hayali projeler.
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 harbi nedir bu turkuaz takıntısı, eskiden yoktu öyle bi renk sanki x)
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 abi taknıtı değil pazarlama stratejisi bunlar sarı-beyaz da yoktu ama çıkardılar ve çok güzel oldu bende aldım bi tane :)
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Sarı-Beyaz "eskiden" yok muydu? FB'nin ilk kurulduğundaki renkleri yanlız sarı-beyaz :D
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 5 numara sanirim çarşamba collection için yapilmiş?
nocom Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 5 te niye adidas yazısı yok :D adidas bu moktan formayı biz basmayı kabul etmeyiz demişler :D
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Rewendor said: Sarı-Beyaz "eskiden" yok muydu? FB'nin ilk kurulduğundaki renkleri yanlız sarı-beyaz :D abi sen son 15 senede iç sarı-beyaz fener forması giydin mi ya da gördün mü yoktu dan kastım o yoksa bende çok iyi bir fenerbahçeli olarak biliyorum onun kuruluş renkleri olduğunu zaten formanın ismi kuruluş forması :D
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Yanılmıyorsam 93-94 yılı forması vardı bi tane Man. Utd'nin yeşil-sarı tek geçerim,berbat bir formaydı ya şimdi aklıma geldi de. Bulursa biri resmini koysun,ibretlik.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 italya'nın son dünya kupasında giydiği puma formaları prada tasarlamıştı. ben roma'da sahtesini alıcaktım son anda vazgeçtim mal gibi. orjinalini alırım dedim kapalıydı dükkanda...
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 BulletRide said: Yanılmıyorsam 93-94 yılı forması vardı bi tane Man. Utd'nin yeşil-sarı tek geçerim,berbat bir formaydı ya şimdi aklıma geldi de. Bulursa biri resmini koysun,ibretlik.
Öne çıkan mesajlar