Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 4'ün sarı laciverti olsa daha güzel olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 1-3-9 gerçekten güzel,gerisi yalan bence. Özellikle 9 gerçekten hoş olmuş,geçen seneki o dansöz şeyi gibi dandik bir tarzda turkuazla değilde böyle kullanmaları gerçekten hoş ve güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Baluu said: ya peki bunların gerçek olmaları ihtimali var mı ? yani Fenerbahçe kendisi bir açıklamada bulundu mu ?bunlar taraftarların tasarladığı formalar ama bu sene celtix'in yatay cubukulusu gibi bir tane de fener'e yapacakmış adidas bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 1-9 direk.9 deplasman 1 i. saha forması olsun 2 sinden de alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 3-7-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bunlardan hiçbiri olmayacak. antu da taraftarın cizdigi hayali projeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 5-7-8 olmasın, 1 kesin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 harbi nedir bu turkuaz takıntısı, eskiden yoktu öyle bi renk sanki x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 abi taknıtı değil pazarlama stratejisi bunlar sarı-beyaz da yoktu ama çıkardılar ve çok güzel oldu bende aldım bi tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Sarı-Beyaz "eskiden" yok muydu? FB'nin ilk kurulduğundaki renkleri yanlız sarı-beyaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 5 numara sanirim çarşamba collection için yapilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 5 te niye adidas yazısı yok :D adidas bu moktan formayı biz basmayı kabul etmeyiz demişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Rewendor said: Sarı-Beyaz "eskiden" yok muydu? FB'nin ilk kurulduğundaki renkleri yanlız sarı-beyaz :D abi sen son 15 senede iç sarı-beyaz fener forması giydin mi ya da gördün mü yoktu dan kastım o yoksa bende çok iyi bir fenerbahçeli olarak biliyorum onun kuruluş renkleri olduğunu zaten formanın ismi kuruluş forması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 5-7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Yanılmıyorsam 93-94 yılı forması vardı bi tane Man. Utd'nin yeşil-sarı tek geçerim,berbat bir formaydı ya şimdi aklıma geldi de. Bulursa biri resmini koysun,ibretlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 italya'nın son dünya kupasında giydiği puma formaları prada tasarlamıştı. ben roma'da sahtesini alıcaktım son anda vazgeçtim mal gibi. orjinalini alırım dedim kapalıydı dükkanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 BulletRide said: Yanılmıyorsam 93-94 yılı forması vardı bi tane Man. Utd'nin yeşil-sarı tek geçerim,berbat bir formaydı ya şimdi aklıma geldi de. Bulursa biri resmini koysun,ibretlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar