Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Evet 21 gündür ankara şebekesinde direk kızılırmak suyu dolanıyormuş. İçen var mı bilmiyorum ama böyle birşeyi yüzsüzce açıklamakta acaip yani ayrıntılar burada. Burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bir sonra ki süprizi merak ediyorum. "6 aydır kıyma yerine cenin yiyorsunuz." "Ben sizin babanızım." "Trafiği ben bok ettim." "Eskişehir yolundaki lambaları kardeşim tasarladı, onu zengin ettiniz. Eskilerinin bir problemi yoktu zaten." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ankaralılara yazıq walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 şu adam yitsin gitsin artık ya, bu kaçıncı rezalet yani..hani kadir topbaş da aşmış bi belediye başkanı diyemicem de, böyle yüzsüzlükler, maskaralıklar yapmıyo en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 sürpriz yumurtanın çikolatasını yedik yedik içinden melih gökçek gafı çıktı. "Aaa bende bunlardan onlarca vardı zaten". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 kızılırmak'ı da kurutur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Alexi_Septimus said: "Trafiği ben bok ettim." bu sürpriz değil mesela, adam resmen içine etti gaziosmanpaşa'nın, tunustur kızılayın orasıdır falan hala gg. gıcıklıgından mı yapıyo çankayaya nedir. harbi gitsinde kurtulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 iki sene önce okuldan bilirim o suyla duş alınca üç gün kaşınırdık heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Tam dayaklık ya... İnsanda biraz yüz olur. Kedidir, kedidir mantığıyla dayatma şahaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bide çıkıp pişmiş kelle gibi sırıta sırıta anlatıyo. Böyle bi cahil cesareti heralde bulunduğumuz yüzyılda başka biyerde görülmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 musluktan içen varmı ki ankarada. kokuyo resmen su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 sir said: şu adam yitsin gitsin artık ya, bu kaçıncı rezalet yani..hani kadir topbaş da aşmış bi belediye başkanı diyemicem de, böyle yüzsüzlükler, maskaralıklar yapmıyo en azından.. yok be arkadaş al birini vur ötekine tam lale o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 of of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 sabah gördüm haberi, öldüm gülmekten pc karşısında ya. adam harika yav, böyle mizah anlayışı olan bi belediye başkanına sahip olduğunuz için sevinmelisiniz :) ahahha pişkin ya. emin çölaşan la tartışmalarını da izlemiştim, adamda öyle bi kendine güven, öyle bi ben yaptım olduculuk var ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 hayırlı olsun madalyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 olaya smilelarla bakalım.. 21 gündür Kızılırmak suyu içiyorsunuz :) 21 gündür Kızılırmak suyu içiyorsunuz>:D< 21 gündür Kızılırmak suyu içiyorsunuz;) 21 gündür Kızılırmak suyu içiyorsunuz:o 21 gündür Kızılırmak suyu içiyorsunuz8-) 21 gündür Kızılırmak suyu içiyorsunuz(:D 21 gündür Kızılırmak suyu içiyorsunuz:)o 21 gündür Kızılırmak suyu içiyorsunuz(:P) 21 gündür Kızılırmak suyu içiyorsunuz muahhahaa 21 gündür Kızılırmak suyu içiyorsunuz ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 süper ya tam yurdum insanı işte, insanlar üzerinde deney yapıyor :F belki aksaray belediye başkanı da şehrin su kaynağını değiştirmiştir ama planı tutmamış millet ishal olunca da söyleyememiştir :F -eee 3gündür bu sudan içiolar ishal oldular tabii demek ki neymiş insan üzerinde deney yapılmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Krmz said: Alexi_Septimus said: "Trafiği ben bok ettim." bu sürpriz değil mesela, adam resmen içine etti gaziosmanpaşa'nın, tunustur kızılayın orasıdır falan hala gg. gıcıklıgından mı yapıyo çankayaya nedir. harbi gitsinde kurtulsak bence de cankayaya gicikligina yapiyor chpnin kalesi diye bir de eskisehir yolunu bok etti gokkusagi midir nedir sacma sapan alisveris yeriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Sly-One said: Ankaralılara yazıq walla. Yazık falan değil. Beter olsunlar Adam yıllardır aynı haltı ediyor, yıllardır adam binbir kalitesizlik yapıyor. İnatla onu seçiyorlar. Adam ne kadar batırırsa batırsın hala ona oy atıyorlar. Hayır en son geçen sene su sıkıntısı sırasında "Napıyım yağmur yağdıramam ki ben de mevlam yağdırmıyor" demişti yüzsüz yüzsüz ona bile haklı adamcağız diyecek kadar düşmüşler vardı. O yüzden hiç yazık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ben daha önce söylemiş miydim bu adamın ismindeki (İ. Melih)i`nin neyin kısaltması olduğunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 İ. Melih yazdığı için Emin Çölaşan'a onlarca dava açtığını, büyük bir kısmını kazandığını ve Çölaşan ın ödediği tazminatlardan mahalleli çocuklara top dağıttığını, meydanda herkese döner ısmarladığını biliyor muydun_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yarin bi gun gelip "o yediginiz inegi de zittiydim ben" demesin 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Nasıl kazanır yahu? başka bişi yüzünden açmıştır. Yoksa "İ.Melih" adamın isminin kısaltması, bu yüzden hiçbi mahkeme adamı haklı bulmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 TGRT de Çölaşan ile yüzyüze tartıştıklarında duymuştum. İ. Melih yazıyormuş adam hep. Herhalde mahkeme de imalı yazdığına karar verdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar