Peter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Peter: abi naber Peter the 2nd: iyi peter senden naber Peter: bende Peter the 2nd: güzel Peter: ahahaha cok komik oldu koyarım bunu paticiğe Peter the 2nd: ahah evet koy hemen cok fena geyik cevirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yok be olgunlaşmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bu daa güzel : ) ﻻ voodoo doll * says: seni döverim ﻻ voodoo doll * says: desem deeeeeeeee ﻻ voodoo doll * says: inanmaaaaa ﻻ voodoo doll * says: http://forum.paticik.com/read.php?13,3274126,3275334,page=2#msg-3275334 ﻻ voodoo doll * says: ahah ﻻ voodoo doll * says: cok eğlendim Dod - the mandaL says: djksgg Dod - the mandaL says: ben de cumhurbaşkanı olup seni karım yapıcam Dod - the mandaL says: lol ﻻ voodoo doll * says: ahahaha ﻻ voodoo doll * says: desene ﻻ voodoo doll * says: birlikte harassları ﻻ voodoo doll * says: harasslarız ﻻ voodoo doll * says: sdklf Dod - the mandaL says: harraslamamı bacım Dod - the mandaL says: sen iste piramitleri taşırız icabında köşke Dod - the mandaL says: gelsin köşkte ziyaret etsinler ﻻ voodoo doll * says: ﻻ voodoo doll * says: ahahahaa ﻻ voodoo doll * says: bahçeye koyarız ﻻ voodoo doll * says: Dod - the mandaL says: ayıp ediyon sen iste ﻻ voodoo doll * says: olimpik yüzme havuzu isterim olimpiyatları balkondan izlicem Dod - the mandaL says: kırar kalıntılarını koyarız Dod - the mandaL says: biz istersen işi ankarayı taşımakla başlıyalım Dod - the mandaL says: ismi de demetin köşkü olsun Dod - the mandaL says: şehri kafana göre Dod - the mandaL says: düzenleriz Dod - the mandaL says: ne dersin ? Dod - the mandaL says: dünya da en ilgi çeken şehir oluruz ﻻ voodoo doll * says: hee fena olmaz ﻻ voodoo doll * says: deniz de var ﻻ voodoo doll * says: oh mis ﻻ voodoo doll * says: slkf Dod - the mandaL says: yaw sen iste Dod - the mandaL says: brooklyn'i taşırım ﻻ voodoo doll * says: bana deniz kenarından şehir aaaaalll Dod - the mandaL says: o derece Dod - the mandaL says: sana deniz kenarını alırım ben beah ﻻ voodoo doll * says: olleeyy ﻻ voodoo doll * says: gemiciklerimizde olsun Dod - the mandaL says: gemicik ne be gemicik ne Dod - the mandaL says: sana nuhun gemisini getiririz Dod - the mandaL says: o ki gemilerin en büyüğü Dod - the mandaL says: o ki gemilerin en şöhretlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Baluu said: yok be olgunlaşmamış keeğs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 özel hayatımızı patiye koymus :( sjlkdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 alıcam ben sana alıcam köşk alıcam piramitleri taşıycam deniz kenarından şehir alıcam balon alıcam kaattan uçak bile yapcaz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 adam bildiğin romantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 dün ki logları koyim mi.? sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 özetle yeter, hatta benim 2 kelime den oluşan toplamda 14 harf olan kombomu paylaş. sana söz çok temiz güzel bi yolculuk yapacaksın, son derece komforlu felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 anka kuşuyla mars'a gitmek gibi bişi olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 baluuuuuuu sana diyorum!111birbi.. nerde benim köşküm?!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ya durum biraz karıştı senle konuşmayalı. Dün gül ile görüştüm, Hayrunnisa pek bir ısrarlıymış bu köşk konusunda. Ben de tabi, Hayrunnisa'yı ikna edebilmek için başvuruları yaptım ilgili makamlara. Pazarlıklar bitsin. Halledicez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ben anlamam. yarına hazır olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Politik baskıları arttırıyorum. Kıbrısı da öne sürücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ucu sivri dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 uu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 o uçta her an güller açabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ooo yeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 onu geçinde şu "farkında mısınız?" topağına sinir oluyorum. sürekli çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ben bi kere dayanamayıp girdim : ) http://forum.paticik.com/read.php?72,3257504,page=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bende dayanamadım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 aoca başladın yani sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yazdıklarımı okumadın mı kardeşim??!!! sdgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar