Narcosis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Acıkca soylemek gerekirse beni cok sarmadı. WoWu 2005 ten beri oynadım ve ilk cıktıgında WoW cok daha profosyonel bir sekilde baslangıc yapmıstı. 1- Cok fazla bir performans istemiyordu. 2- Yuzde 95 questler hazırdı ve problemsizdi. 3- Oyun mekanigi duzgundu. Cok aramama ragmen bug bulmak cok nadirdi. 4- GM ler yardım etmeye hazırdı. 5- Website haftalar oncesinden hazırdı ve bilgilendiriciydi. (daha AoC forumlarına giremiyorum) 6- Oynanabilirlik netti. Ne takılmalar, ne yavaslamalar. 7- Oyun cok seriydi. Tusa bastıgında bir parlama, adamı sectigin anda target a alma, genel olarak oyun cok seriydi. 8- Butun oyun genel olarak hersey özenli ve duzenli bir sekilde hazırlanmıs, yazı karakterleri, chat logların renkleri ozel olarak secilmis, hersey 10 numaraydı. Tamam dungeonlar ve char balancelari tam oturmamıstı ama 2 aya duzelttiler cogu eksiklikleri. Sımdi AoC ye baktıgımda ne gordum. 1- Daha forum a baglanamamaktan dolayı inanılmaz olaydan sogudum. 2- Oyuna bir girdim igrenc yazı karakterleri, silkroad veya knightonline dan farki yok. soguma 2. 3- Tamam oyun mekanigi guzel fakat oynanabilirlik wowdaki kadar seri degil. Bir demono actim ve oyun seri deil. Diger charlar hadi gene melee yenilikten kazanio ama casterlar bence sınıfı gecemedi. 4- Oyunda ozgurluk yok. Baslamadan bas bas 3 kelime gezinio.. EXPLOREEE, LIVEE, FIGHTT. Herkez bunu konusuyo.. Nerde Live le Explore.. oyunda 2 sine dair bisey gormedim. Silkroaddaki fight var resmen. Senaryo iyi ama seni cok yonlendiriyo. 5- Bir evin icine girmek icin bile oyun mu yukleme yapar ya.. Beni oyundan cok fazla sogutan diger seyde mekan deisikliklerinde yuklemeler yapması. 6- GM ortada yok.. 8 saat page bekledim. En sonunda geldi. 7- Party pencereleri, diger bolum pencereleri cok basit. Biraz ugras ister bu tip seyler. 8- Genel olarak profosyonellikten eser yok. MMORPG yapıosunuz siz ya. CRISIS deil. Grafik deil hersey. Oyun cok amator yani developerlar cok amator. Ben level 20 oldum ve acık soliyim amatorlukten sıkıldım. WOTLK e gecerim eger bu duzelmez ise. Verdigim paraya acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Seni de wow dan kurtulmak için war a ümit bağlayanlar kulübümüze alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 şakamısın arkadasım sen ya.. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ne yalan söyleyim beklediğim kadar iyi çıkmadı. yani ben wowdan önce Daoc oynayan biriydim. Herkes WoW'u göklere çıkartırken ben pek sıcak bakmamıştım, arkadaşların zoru ile WoWa başladım ve oyun gerçekten beni bağlamıştı. AoC'u da büyük bir merakla aldım. daoc'dan wowa geçtiğimde aldığım tadı alamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 her oyun ilk çıktığında bu şekilde olur çok normal daha haftasını doldurmadı :) ki wowda über süper çıkmadı hatırlatırım wow ilk çıktığında rollback bile yaptı 1. yada 2. gündü sanırım. Ki ben wowa ilk baktığımda bu nela oynanırmı bu demiştim (o sıra swg onuyoruz) 3-4 ay sonra başladım wowa o zmn oturduğunu düşündüm. fazlada uzun oynamadan bıraktım. grind grind nereye kadar. tamam wow şahane bi oyun herşey 4 4lük, hatasız, oynanabilirilk güzel ama onlar world olaylarına fazla girmedi akıcı questler yapmadılar tamam çok quest var ama akmıyor, ev yok toplu savaş yok adam gibi, niye yok millet grind yapmaktan worlda çıkamıyor. aynı instance 100 kere yapılırmı arkadaş bi item için. Haa hadi yaptın tüm setleri topladın yeni expension yeni 3 tane tier yeni 10 tane instance buyur kas babam kas bayarr... Aoc tam oturmadı sıkıntıları var eksikler çok ama adamlarda millet grind yapmadan bişiler yaşasın diye kasmışlar. bi quest alıyon dallandıkca dallanıyor, ilk 20 lvl destiny questler poerfect şahane olmuş, guild şehirleri ve bu şehirlerin savaşları, mancınıklar cartlar çok iyi, (unutmayın wow ilk release siege battle sözü vermişti sıradaki updatede ve halen beceremediler.) okadarda abartmayın o yüzden. zaman tanımak lazım ha bana sorarsan ben zaten pvp adamıyım aocden daha iyi pvp yapabileceğim bi yer yok o yüzden savnuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narcosis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Aynen ole arkadasım. Neverwinter oynargibiyim. Yanımdakiyle iletisim kurmaya calisiyorum ama oyun bunu cok zor kılıyo. Wow daki gibi rahat degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narcosis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bende ticaret yasam ve iletisim adamıyım kısaca MMORPG adamıyım ve bu bakımdan cok umitlenmistim ama guven vermedi. Insallah duzelir. rafa kaldırıcam oyunu 2 ay sonra gelirim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 biri manual okumaz oyunda niye emote yok der biri options a bakmaz niye tooltip yok der biri options a bakmaz target almak zor der biri elli tane zone u atlar e benim questlerim bitti nerede content der biri wow 3 ay sonra sorunlarını çözmüştü bu niye çözemedi der ama oyunun 3. günü olduğunu idrak edemez mümkünse gidin ya uzaklara gidin ben wow u sizin gibilerden kaçmak için bıraktım bu oyun çok kötü oynanır mı paranıza yazık gidin wow da 3 stamina farkı için tier 102425 unuzu toplayın ama sakın illidian ekleneli 1 yıl olmasına rağmen hala buglı olduğunun farkına varmayın olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 frf olarak aynı şeyleri dusunen arkadaslarımız var..ama oyunun aslında yuksek lvl lerde iletişime geçme sansı tanıdıgını söledi pa daki dostlarım..o nedenle şimdi güzel grafik güzel combat'ın keyfini çıkarıyorum..ileri günlerde sehrimizi kurucaz bakalım o zaman neler olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 mighty e katılıyorum bir şeylerden pişman olmak için çok erken daha, oyuna necromancer başladım class tam anlamıyla broken ama aklımdan bile geçirmedim oyun .oktan cıktı diye, arkadaşlar oyunun 1 haftası bile dolmadı daha oyunu tamamen silmek ve kötülemek için çok erken,ayrıca wow örneği verirken biraz insaflı olun wow uda hatılıyoruz ilk günlerde neler yaşadığını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Porofosyonel dediğin için seni ciddiye almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben bisey sormak istedim, birkac yerde daha gordum, rafa kaldirip bir kac ay sonra donecek olanlari.. tamam bu arkadaslar rafa kaldiriyorlar begenmemis olabilirler.. ancak bu durumda biz begenenlere baska birsey dusmuyormu? forumda begenmeyen arkadaslara karsi fanboy formatinda takilmak yerine bu sikayetleri tasimak, iletmek vs..? veya ayni sekilde, cok kotu dandik .oktan olmus demek yerine biraz daha yapici olmak, bu sorunlari official forumlarda vs dile getirmek mail atmak? sonucta ben wow u bu oyunun betasina girdigim ilk gun uninstall ettim.. begendim oyunu icine cekti beni.. ama sonucta lvl 20 de bayip kapamak yerine, sabredip bir oyunun basindan itibaren tum isleyisinin gelisisinin icinde olmak, sizin istediginiz gibi bir oyun haline gelisini izlemek ve ona sekil vermek.. bana daha cekici geliyor.. yani demek istiyorum ki, tamam katlanamiyacak kadar oyundan bayanlara sozum yok.. ama birazcik sabri kalanlar en azindan yardim etseler? ne bilim daha guzel olmazmi? mesela ben chat renkleri icin 20 tane mail attim.. belki benim yuzumden degil ama bir cok kisi attigi icin, simdi wowda alistigimiz sekle getirdiler.. bunu o sikayet eden insanlarla birlikte bizler yaptik ve ben bunu diyebiliorum.. birde su yaklasim yanlis, oyun herseyini wowdan almis kopyalamis falan deniyor.. arkadaslar su iki gercegi unutmamak gerek.. 1) amerikayi yeniden kesfetmenin anlami yok, yenilik farklilik olsun die absurd olmanin anlami yok.. ortada yapilmis ve yillardir artik kemiklesmis bir gercek ve standart var.. wow bu standarti koymus, artik bunun disina cikarmak pek mumkun deil insanlari cunki ; 2) bu oyunun katilimci oyuncu kitlesinin %90 i ne olursa olsun wow u birakip da gelen insanlardan olusuyor.. zaten o yuzden pvp serverlarinda iletisim az.. adam kirmizi player gordumu horde ally mantigi ile temkinli oluyor.. susuyor vs.. ;) bu kitleye de bir anda alismadiklari birsey sunmak, genel kaniya ters, genel kabule ters birseyler vermek pazarlama acisindan ciddi bir handikap olacaktir.. bu sebeplerle.. bu oyunun wow a benzemesi ve karsilastirilmasi dogal.. ama dedigim gibi hangisi iyi hangisi kotu demekten ziyade, kotu ve begenmediginiz yanlarin sekillendirilmesinde destek ve aktif olmak, bence cok daha keyifli.. edit: araya ben yazarken cok fazla mesaj girmis, uslup yanlis anlamaya musait olmus, duzelttim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 mighty +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mighty_THoR said: biri manual okumaz oyunda niye emote yok der biri options a bakmaz niye tooltip yok der biri options a bakmaz target almak zor der biri elli tane zone u atlar e benim questlerim bitti nerede content der biri wow 3 ay sonra sorunlarını çözmüştü bu niye çözemedi der ama oyunun 3. günü olduğunu idrak edemez mümkünse gidin ya uzaklara gidin ben wow u sizin gibilerden kaçmak için bıraktım bu oyun çok kötü oynanır mı paranıza yazık gidin wow da 3 stamina farkı için tier 102425 unuzu toplayın ama sakın illidian ekleneli 1 yıl olmasına rağmen hala buglı olduğunun farkına varmayın olur mu katılıyorum. beni de tam olarak sardığı söylenemez ama eleştirilerin bir çoğu da yerinde değil bence. biraz daha zaman tanımak lazım. kaldıki buglarıda çok gecikmeden düzeltmeye başladılar... WAR çıkana kadar yaptıklarına göre oyunun potansiyelini gözden geçiriceğim o gün geldiğinde. umut kalmamışsa bırakırım. onun dışında şimdiden yerden yere vurmak yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 iyi güzel diyorsun da ben mmo oynuyorum ve doğal olarak bunun nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmak istiyorum. gel gör ki oyun bu kısımda tek kelime sınıfta kalmış. chat ekranı ve combat log inanılmaz kötü. partye girdiğim adamları haritada bulabilmek gerçekten yetenek. level 30a dayandım ama hala party kurmak gibi bir zorunluluk hissetmedim kendimde, başka kimseler de hissetmemiş ki, görevler için yardım talebi vs gelmedi. gördüğüm herkes solo bir şekilde kendi yağında kavruluyor. her görevi rahatlıkla yapabiliyorsun. combat sistemi oldukça yenilikçi ve albenili ancak çoklu combatlarda, pvp ortamında kimin ne vurduğunu combat sırasında anlayabilmek inanılmaz zor, harala gürele geçiyor sanki. öldükten sonra o saçma combat logu okuyorum neler olmuş falan diye. son olarak optimizasyon sorunu ciddi boyutlarda. tamam son sistem bir bilgisayarım yok ancak 4200+ dual core, 2gb ram, x1950gt sapphireli bir sistemde de çoklu combatlarda 10 fpsnin altına düşmesi düşündürücü. ha oyun kötü değil, sadece daha iyisini bekliyordum ben Funcom'dan. eğer bu eksiklikleri çabuk bir sürede giderirlerse WoW kadar olmasa da baya yüksek oyuncu sayısına ulaşır. yok beceremezse insanlar massive şekilde oyundan uzaklaşır :P PS: ha bir de hala forum accountunu aktif hale getirmeyen Funcom ekibine selam olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Xo said: iyi güzel diyorsun da ben mmo oynuyorum ve doğal olarak bunun nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmak istiyorum. gel gör ki oyun bu kısımda tek kelime sınıfta kalmış. chat ekranı ve combat log inanılmaz kötü. partye girdiğim adamları haritada bulabilmek gerçekten yetenek. level 30a dayandım ama hala party kurmak gibi bir zorunluluk hissetmedim kendimde, başka kimseler de hissetmemiş ki, görevler için yardım talebi vs gelmedi. gördüğüm herkes solo bir şekilde kendi yağında kavruluyor. her görevi rahatlıkla yapabiliyorsun. combat sistemi oldukça yenilikçi ve albenili ancak çoklu combatlarda, pvp ortamında kimin ne vurduğunu combat sırasında anlayabilmek inanılmaz zor, harala gürele geçiyor sanki. öldükten sonra o saçma combat logu okuyorum neler olmuş falan diye. son olarak optimizasyon sorunu ciddi boyutlarda. tamam son sistem bir bilgisayarım yok ancak 4200+ dual core, 2gb ram, x1950gt sapphireli bir sistemde de çoklu combatlarda 10 fpsnin altına düşmesi düşündürücü. ha oyun kötü değil, sadece daha iyisini bekliyordum ben Funcom'dan. eğer bu eksiklikleri çabuk bir sürede giderirlerse WoW kadar olmasa da baya yüksek oyuncu sayısına ulaşır. yok beceremezse insanlar massive şekilde oyundan uzaklaşır :P PS: ha bir de hala forum accountunu aktif hale getirmeyen Funcom ekibine selam olsun :P forum account unu account management'a girip ayarlamıştım ben. forum için ayrı isim ve şifre giriliyor. onu ayarladığım anda açılmıştı. emin misin forum account'u yarattığından? ukalalık yapmak istemiyorum ama çoğu kimseler bunu görmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ermynorac said: Xo said: iyi güzel diyorsun da ben mmo oynuyorum ve doğal olarak bunun nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmak istiyorum. gel gör ki oyun bu kısımda tek kelime sınıfta kalmış. chat ekranı ve combat log inanılmaz kötü. partye girdiğim adamları haritada bulabilmek gerçekten yetenek. level 30a dayandım ama hala party kurmak gibi bir zorunluluk hissetmedim kendimde, başka kimseler de hissetmemiş ki, görevler için yardım talebi vs gelmedi. gördüğüm herkes solo bir şekilde kendi yağında kavruluyor. her görevi rahatlıkla yapabiliyorsun. combat sistemi oldukça yenilikçi ve albenili ancak çoklu combatlarda, pvp ortamında kimin ne vurduğunu combat sırasında anlayabilmek inanılmaz zor, harala gürele geçiyor sanki. öldükten sonra o saçma combat logu okuyorum neler olmuş falan diye. son olarak optimizasyon sorunu ciddi boyutlarda. tamam son sistem bir bilgisayarım yok ancak 4200+ dual core, 2gb ram, x1950gt sapphireli bir sistemde de çoklu combatlarda 10 fpsnin altına düşmesi düşündürücü. ha oyun kötü değil, sadece daha iyisini bekliyordum ben Funcom'dan. eğer bu eksiklikleri çabuk bir sürede giderirlerse WoW kadar olmasa da baya yüksek oyuncu sayısına ulaşır. yok beceremezse insanlar massive şekilde oyundan uzaklaşır :P PS: ha bir de hala forum accountunu aktif hale getirmeyen Funcom ekibine selam olsun :P forum account unu account management'a girip ayarlamıştım ben. forum için ayrı isim ve şifre giriliyor. onu ayarladığım anda açılmıştı. emin misin forum account'u yarattığından? ukalalık yapmak istemiyorum ama çoğu kimseler bunu görmemiş. ben 5 kere falan yaptim heralde ehe.. nafile.. benimde selamimi iletin bu konuda lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 tabi yaptım ancak 2 gündür bekliyorum hala. hatta dün gece mail bile attım funcoma sert bir dille :P ne forum hesabı açıldı, ne mail cevabı geldi o ayrı fsd :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Burdaki her topicte aynı konu. Her topicte bir tek Thor savunuyor falan :p Oyun iyi güzeldir, orası zevk meselesidir ben birşey demem de, sanki insanları özendirdikleri kadar oyuna özen göstermemiş yapımcılar, bu hava çok belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mighty_THoR said: biri manual okumaz oyunda niye emote yok der biri options a bakmaz niye tooltip yok der biri options a bakmaz target almak zor der biri elli tane zone u atlar e benim questlerim bitti nerede content der biri wow 3 ay sonra sorunlarını çözmüştü bu niye çözemedi der ama oyunun 3. günü olduğunu idrak edemez mümkünse gidin ya uzaklara gidin ben wow u sizin gibilerden kaçmak için bıraktım bu oyun çok kötü oynanır mı paranıza yazık gidin wow da 3 stamina farkı için tier 102425 unuzu toplayın ama sakın illidian ekleneli 1 yıl olmasına rağmen hala buglı olduğunun farkına varmayın olur mu sonuna kadar katılıyorum... kusura bakmayın wow devrini kapadı benim için artık 4 yaşını geçmiş grafik motoruyla ve kendini tekrar etmesiyle,nerdeyse full t6 warriorumu sattim ve çokta memnunum çünkü 3 ay sonra gene üstümdekiler daha önce olduğu gibi çöp olacaktı... blizzardın şaka yapar gibi her expansionda senin geceni gündüzüne katıp kastığın itemlari çöp etmesinden ve benzeri olaylardan bıkmıştım artık.. AOC beni dünyasıyla,atmosferiyle,grafikleriyle combat sistemiyle(kan,vahşet,fatalityler,karşındakinden parca koparma, şehir kurma ve crafting detaylarıyla resmen büyüledi.. ota boka takılıp yok forum accountum açılmadı,yok chat rengini beğenmedim,yok yanımdakine yazı yazamadım,eve girerken niye yüklüyo demeniz çok saçma,buglar tabiiki olacaktır ama ben level 33 üm ve daha 1 tane bugli queste denk geldim evet sadece 1... oyunda da çok ama çok eğleniyorum ve kalmaya karar verdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben oyunu savunmuyorum benim insan emeğine saygısızlığa ve cahilliğe tahamülüm yok yaz sabaha kadar yaz forum acc açılmadıysa yaz köküne kadar haklısın hakkındır ama kalkıp elindeki kullanım klavuzunu, oyunda zırt pırt önüne çıkan tip rehperini okumadan bu oyunda niye emote yok deme, interface options a bakmadan böyle şeymi olur niye oyunda tooltip yok deme bunun oyunla bir alakası yok bunun insan olmakla alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mighty_THoR said: biri manual okumaz oyunda niye emote yok der biri options a bakmaz niye tooltip yok der biri options a bakmaz target almak zor der biri elli tane zone u atlar e benim questlerim bitti nerede content der biri wow 3 ay sonra sorunlarını çözmüştü bu niye çözemedi der ama oyunun 3. günü olduğunu idrak edemez mümkünse gidin ya uzaklara gidin ben wow u sizin gibilerden kaçmak için bıraktım bu oyun çok kötü oynanır mı paranıza yazık gidin wow da 3 stamina farkı için tier 102425 unuzu toplayın ama sakın illidian ekleneli 1 yıl olmasına rağmen hala buglı olduğunun farkına varmayın olur mu cok temız bır dılle turklerınn genel sorununu ortaya dokmussun. Cogu turk okumaktan nefret eder, arastırmayı bılmez, istemez. Her bır haltı hıc denemeden, bakmadan hemen bır baskasına sorar, en basıt seyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Donanım sıkıntısı olmasa mis gibi oyun. Yavaş yavaş düzelir herşey zaman verin ama donanım kaynaklı FPSyi nasıl çözücez esas derdim benim o. Yani bi oyun için gidip 300 dolar harcamak istemiyorum şu an ama 15fps ilede keyif alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Rikkie said: Burdaki her topicte aynı konu. Her topicte bir tek Thor savunuyor falan :p Oyun iyi güzeldir, orası zevk meselesidir ben birşey demem de, sanki insanları özendirdikleri kadar oyuna özen göstermemiş yapımcılar, bu hava çok belli. Hersey dısarıdan cok kolay görünüyor degil mi ? Özen göstermemisler demek ne kadar kolay ya, bir oyun yapmak kolay mı, emeklerini karalamak bu kadar kolay olsun. Düsün söyledigin ne kadar mantıklı kendi oyunları ve özen göstermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Herkes AOC yi bir şekilde wow ile kıyaslama telaşı içinde.Özellikle bugları ve rçıkış anlarındaki durumları ile.Öncelikle çıkış bakımından wow ile aralarında derin farklar yok.Wowda da bir sürü bug mevcut idi AOC de de mevcut.Ama funcom bunları düzeltmek için beklemedğim kadar iyi çalışıyor.Ne kadar iyi derecede düzeltirler o ayrı bir konu. Bug konusunda ise 3 yılını devrimiş olan wow da ilk günden beri düzeltilemeyen bir sürü bug mevcut.(Örn: Petlerin stealth a yeni girmiş roqueları bulması...)10 milyon üzerinde kullanıcısı olan bir oyunda bug olmasını normal karşılayanların 1 haftalık bir oyunda bug olmasını da doğal karşılamaları gerek bence. Hemen hepimiz uuzn bir zamandır MMo oynuyoruz en iyi ve en kötü hallerini gördük çoğu oyunların.Tabi buna wow bir çıta koydu.Herkesin beklentisi bu çıtanın aşılması veya yaklaşılması yönünde ama AOC nin böyle bir hedefi olduğunu sanmıyorum.Öyle olsaydı böyle sağlam sistem isteyen bir oyun yerine wow daki cep telefonunda çalışabilecek bir oyun yaparlardı.:)o Kıyaslamayı bırakıp oynayıp zevk almak önemli bence.Eğer oyunu oynamak istiyorsak yeni çıkmış bir MMO da bu tür şeylere hatta daha kötüsüne hazırlıklı olmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar