ozgurtrk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ganklenmenin( ne biçim türkçe bu , baskınmı desek?) tek kötü yanı var biraz koşcaksın, ne exp kaybı var ne item kaybı sadece biraz prestij :)Lineage2 oynayanlar bilir lvl 78 de ölüp %4 kaybedince 2-3 saatlik hardcore grind kaybına uğruyordunuz. Siegelerde bazen 5-10 kere öldüğünüzü günde 2-3 kere pk landığınızı düşünün 1 günde 1 aylık emek boşa gidebilir. Age of Conan ; Mature content for noobs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 lowbie yerlerde mezarlik basinda bekleyen yuksek levellar bayiyor beni. pvp serverinda baska sorunum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 söylemiştim demek istemiyorum ama bunun olacağını söylemiştim (bir dakika söylemiştim demek istiyorum :) ) nedense bazı arkadaşlar şiddet ve hiddetle karşı çıkıp öyle şey olmaz demişlerdi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 pve serverında basarılmıs hersey pvp serverının gölgesinde kalır lvl 80 mi oldun a ama pve serverı der millet :) oyunu kolay modda oynamak gibi bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 wow'u hem pvp hem pve'de oynamış biri olarak şunu söleyebilirim eğer tanıdıklarınızla oynuyosanız net olarak pvp yok eğer 2-3 kişi başladıysanız sadece pve daha iyi olacaktır nitekim birileri sizi kesmeye başladığında, siz de toplanıp onları kesebilmelisiniz. yoksa cidden baya çıldırtıcı olabiliyo. wow'da mesela benden önce başlamış olan arkadaşları falan çağırıyodum beni gank'lerlerse, hoop gelip kesiyolardı hemen sağolsunlar :D daha sonra pve'de oynadım, az tanıdığım vardı. pvp oynuyo olsam delirebilirdim diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mighty_THoR said: söylemiştim demek istemiyorum ama bunun olacağını söylemiştim (bir dakika söylemiştim demek istiyorum :) ) nedense bazı arkadaşlar şiddet ve hiddetle karşı çıkıp öyle şey olmaz demişlerdi pff mighty olacak tavbi biraz ama oyun cikarken ki korkulan kadar hic olmadi, hic mezarda arka arkaya kesilmedim henuz, sadece gecen gun bir arkadasimi quest yaparken rahatsiz eden biri cikti devamli, pvp server i oldugu icin cagirdi beni, gittik kestik, basladik onu farm lamaya 5 dk, bu kadar. ardindan herkes yoluna gitti. gecen gun sehrimizi kurarken, butun zone u gezdik haliyle, ayni zamanda hayallere daldik. Bak burada acik alan pvp si olur, kopru cok onemli, suraya dizersin ranger larini vs vs diye open pvp hayallerine daldik. eger ki fury e ciddi bir rakip turk guild girseydi, bunun gibi cok seyler olabilirdi, henuz yok maalesef, ama dert degil, biz international adamlariz, buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 eve'de guard zone diye tabir debiliceğim alanlardaki farmerlara kök süktürüyodu bunu kafaya koymuş corplar. orda oluyosa burda hayli hayli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Furyde bizlerden birileri şehir kurdu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Invadoria olarak book ladik, fakat bug lardan dolayi yavastan aliyoruz, su BUILDING FAILED bug i duzeltildigi zaman da bir anda binalari kurmaya baslayacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bizim guildde de o hadise baya tartışıldı ama bildiğim kadarıyla o bug değil denmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bug o mighty, adamlar forumda kimin sehri bunu yasamis yazmalarini istediler -butun detaylariyla- acikca da belirttiler bunu duzelticegiz diyerek. ayrica, su anda pvp server larinda -pve yi bilmem- kurulu binalar yokedilebiliyor, ki bu da bug,normalde battlekeep sehirler haricinde pvp yok sehirlerde. Yok, saldirsinlar hosumuza gider ama o pvp ye acik saat ayarlamasi da olmadigi icin bir anlami yok, hepimiz uyurken gelip patlatirlarsa o kadar emek cope gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 onlar kendiliğinde yeniden çıkıyor ama kimsenin böyle birşey yapacağını zannetmiyorum bizim zonedaki 3 guildinde şehirleri hemen hemen bitmek üzere kimse otarz bir risk almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Teke tek düello eklenmesi gerekir en azından PVE serverlara diye düşünmekteyim. Levelına göre oyuncu araması yapıp maç teklif edebilsek, veya maç yapmaya uygun adayları görebilsek çok güzel olurdu. 1v1 2v2 3v3 diye gitse çok çok iyi olur. Ayrıca turnuvalar düzenlense tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar