axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Adam haklı ya. Olm fener nası kaçırdı öyle şampiyonluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ee izleyen yok mu hala bi yorum getirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 şuna vericeğim parama acırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bu filme para harcamak yerine 2 cd alın evde izleyin daha pratik ve seri bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Gayet güzel olmuş tavsiye ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Nasıl güzel ya? Bi bakalım diye gittik, 3 saat boyunca bu kadar boş bir senaryoyu nasıl yazmayı becerdiklerini düşündüm. Olaydan bihaber falan da değilim yani baya bi bölümünü izlemişliğim vardır dizinin yakaladıkça, ama hayatımda hiç bir filme bu derece sıkıldığımı hatırlamıyorum. Ya nasıl 4 tane kadın, 3 saat boyunca bu kadar boş boş takılabilir onu anlamıyorum. Hani bi olay oluyo, filmin başından bariz ne olacağı, filmin sonunda o olay çözülüyo ve arada olay hakkında hiç bir gelişme yok. 30 dakikalık dizi yapsan başı ve sonuyla gerçekten anlam kazanır, arası o kadar boş. Ara dediğim de 2 saat kadarlık dilim. Anam anam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 axedice said: Adam haklı ya. Olm fener nası kaçırdı öyle şampiyonluğu yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bugün izledim, çok da beğendim. Dizisini de severdim. Gay değilim. Saygılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 kizsin o zaman... :) dizi de filmde American Dream den bikmis kendi ozgurlugunu arayan ama hala erkege muhtac olan kadinlar hakkinda. Farkindaysaniz istedikleri kadar biz farkliyiz biz ozguruz dese de 4 kadindan da hic biri hayatlarinda bir erkek olmadigi zaman mutlu degiller dizide (dizinin iki bolumunu falan izledim yetti bana) anladigim kadariyla bos senaryolu bir moda showuymus film, izleyen tum kiz arkadaslarim oyle dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Yok abi baya bi gerçek o dizi. Yani olan bitenler gayet olası şeyler. Hem kadınların erkeğe muhtaç olduğunu izlemek güzel :D Ben o dizinin setinde büyüdüm resmen ya İstanbul'daki ilişkiler New York'u aratmıyor çoğu zaman. İnanın ciddi bi gerçekçilik payı var. Senaryosu da olması gerektiği gibi zaten erkek peşinde koşan 4 kadının neler söylemesini bekliyosunuz? Socrates'ten mi bahsetsinler? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 tek bildigim (kiz arkadasim saolsun) SJP nin bolum basina kiyafetlerinin degeri 300000 dolar gibi bisimis. Insan israfi baska bisi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Normal yani kadın moda dünyasında yaşayan bi karakteri anlatıyor, herşeyleri marka.. Ne derseniz diyin ben seviyorum sex and the city'i ve bundan utanmıyorum. Güzel dizi nan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Chick flick, romantik komedi tarzı film sevenler gitsinler. Her filme bi bok atanlar gitmesinler. Güzel film bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar