Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 10 gunluk filan, 2 tane sipariş verdim ikiside geldi teki fazla kaldı dogal olarak. 16gb lıgı kullanıcam, 8gb lıgı satıyorum. kutusundadır, ne var ne yok ozellikleri nedir diye actim yukledim. bizzat kendi passaportum uzerine kayıtlıdır. alan kişi direk kartını takıp kullanabilir. son duzenlemeleri bilmiyorum ama yakında 2 ay icinde yurt dısına cıkan bırısı kayıt ettırebilicek telefonları sanırım. herhangi bir cizik bir durumu yoktur, ankaradan alıcı cıkarsa elden teslim ederim inceler begenmezse almaz. 800 900 arası bisi dusunuyorum, tam piyasasını bilmiyorum direk usa den geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 alakasız olucak ama i phone un türkiyedeki şebeke işine turkcell mi bakıyordu vodafone mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 şebeke işi derken? istediğin hat ile kullanabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 İstanbulda olsan ben düşünebilirdim ama ankaradaymıssın. Versiyon kırılmış,Telefon kayıt ettirilmiş vs.... dediğin gibi tak konuş ise fiyat fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kargolarız gerci ama gormeden almak istemeyebilirsin tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 820ye aldım sirkeciden aynı koşullarda, garantide verdi aldığım yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kayıt edilmiş ise iyi, imei numarasi değiştirilmiş ise kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Kayıt edilmiş olduğunu sanmıyorum sirkeci(doğubanktan aldıysan).Her pasaportada 1 adet kayıt hakkı vermiyorlarmı ? E kim uğraşır orda bununla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 neyse geyik donmesin :) satalim işmize bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Gittigidiyor'a koy bence daha rahat satarsın. 800-900 az para değil elden böyle bir takas yapmak istemeyebilirsin banka garantisi var iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yokmu alan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 açıkçası sorun iphone'un eksik yönlerinin bir bir ortaya çaıkması ve milletin bu aletten soğuması:D:D ama bana göre hala çok iyi alettir alan pişman olmaz.Umarım en yakın zamanda satarsın zegna:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 SoulCube said: alakasız olucak ama i phone un türkiyedeki şebeke işine turkcell mi bakıyordu vodafone mu ? vodafone yeni getirecek daha.. hmm ankaradayım, bi düşünelim.. senin pass'a kayıtlı olması sorun çıkarmaz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 killjoy, herhangi bir sorun çıkarmaz. dısarıdan kayıtlı diye alacagın telefondan kat kat güvenli. yurt dısından getirme imkanı olan getirsin tabi, az cok arastiricak kafası vardır alacakların, arkadas hatırlatmış ne iyi etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 400 YTL Verırım helalinden Yoksa Kuzenını Kacırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 400 dolara düştü mü ya 16 gig i. ben 8 gig i 430 dolara aldım tax dahil 2 ay oldu, sanmıyorum 400 dolara düştüğünü 16 giglerin. unlocked ları da 550 600 dolara satıyorlar dükkanlarda elektronik alet satan da gerek yok at&t ya da apple store dan alıp kendin unlock etmek varken arkadaşın verdiği fiyat gayet normal türkiye için, 750 den aşşa bulmak zor zaten türkiyede şu aralar ps: ayrıca amerikadan getirtse bile türkyide kayıt ettirtmekle uğraşacak falam, adam hazır kaydı unlocku herşeyi yapılmış alet satıyor, 10 günlük diyor 0 sayılır yani daha iyisi zor bulunur aynı fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Fiyat iyi ben bisi demiyorum TR sartlarina gore. Ben sadece getirme sansi olan varsa getirsin dedim. Vodafone satacakmis saniyorum TRde ama 2009da baslayacaklarmis yanilmiyorsam. Daha Avrupayi doyuramamis Apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 850 ye gidiyo yarın telefon arkadaslar. bi terslik cıkmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Şuanda doğubank fiyatları 800 8gb 950 16 gb bligim olsun. Birde 2. elde 600 700 e gider en fazla Ben sıfır 8gb aldım arkıma 700 ytl ye jelatininde ben kırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 İyi de adama satacak o kadar paraya neden topiğini baltalıyorsun "normalde daha düşük fiyatlarda" diyerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bizim milletin kafasında "ulan ben kazanmıyorum başkası da kazanmasın" düşüncesi olduğundan yapıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 temmuzda iphone 2 çıksın ucuzlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 arkadaşlar satan kişi istediği fiyata satmakta özgürdür. lütfen şurda şu fiyat burda bu fiyat deyipte satan kişiyi rahatsız edecek davranışlarda bulunmayalım. bunun tartışmasını daha önce defalarca yaşadık. bırakalım isteyen istediği fiyata satsın. alıcak kişi eğer bişi alıcaksa maymun iştahlı değilse zaten bi fiyat araştırması yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bu mesajı konuyla alakalı atmıyorum ama bende benim aldığım bir ürünü fahiş fiyata satan birini görsem insanları uyarmak isterim. Tabi paticik forumlarında pek hoşgörülmüyor ("ben kazanmıyorum başkasıda kazanmasın" falan komik şeyler) o nedenle fiyat konusunda artık bir yorum yapmıyorum diğer arkadaşlara da tavsiyem budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 özel mesaj kullanın o zaman. yani burdan yazıldığında konuyu açan kişide şikayette bulunabiliyor haklı olarak. benim konumu baltalıyor hede hödö gibisinden. ( zegna dan böyle bi şikayet gelmedi kesinlikle ama daha önce çok olduğu için böyle tartışmalar o yüzden uyardım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar