Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık iphone

Zegna

Öne çıkan mesajlar

10 gunluk filan, 2 tane sipariş verdim ikiside geldi teki fazla kaldı dogal olarak.
16gb lıgı kullanıcam, 8gb lıgı satıyorum.
kutusundadır, ne var ne yok ozellikleri nedir diye actim yukledim.
bizzat kendi passaportum uzerine kayıtlıdır. alan kişi direk kartını takıp kullanabilir.

son duzenlemeleri bilmiyorum ama yakında 2 ay icinde yurt dısına cıkan bırısı kayıt ettırebilicek telefonları sanırım.

herhangi bir cizik bir durumu yoktur, ankaradan alıcı cıkarsa elden teslim ederim inceler begenmezse almaz.

800 900 arası bisi dusunuyorum, tam piyasasını bilmiyorum direk usa den geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

400 dolara düştü mü ya 16 gig i. ben 8 gig i 430 dolara aldım tax dahil 2 ay oldu, sanmıyorum 400 dolara düştüğünü 16 giglerin. unlocked ları da 550 600 dolara satıyorlar dükkanlarda elektronik alet satan da gerek yok at&t ya da apple store dan alıp kendin unlock etmek varken
arkadaşın verdiği fiyat gayet normal türkiye için, 750 den aşşa bulmak zor zaten türkiyede şu aralar

ps: ayrıca amerikadan getirtse bile türkyide kayıt ettirtmekle uğraşacak falam, adam hazır kaydı unlocku herşeyi yapılmış alet satıyor, 10 günlük diyor 0 sayılır yani daha iyisi zor bulunur aynı fiyata
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar satan kişi istediği fiyata satmakta özgürdür.
lütfen şurda şu fiyat burda bu fiyat deyipte satan kişiyi rahatsız edecek davranışlarda bulunmayalım.
bunun tartışmasını daha önce defalarca yaşadık.
bırakalım isteyen istediği fiyata satsın. alıcak kişi eğer bişi alıcaksa maymun iştahlı değilse zaten bi fiyat araştırması yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu mesajı konuyla alakalı atmıyorum ama bende benim aldığım bir ürünü fahiş fiyata satan birini görsem insanları uyarmak isterim. Tabi paticik forumlarında pek hoşgörülmüyor ("ben kazanmıyorum başkasıda kazanmasın" falan komik şeyler) o nedenle fiyat konusunda artık bir yorum yapmıyorum diğer arkadaşlara da tavsiyem budur.
Sosyal ağlarda paylaş

özel mesaj kullanın o zaman.
yani burdan yazıldığında konuyu açan kişide şikayette bulunabiliyor haklı olarak. benim konumu baltalıyor hede hödö gibisinden. ( zegna dan böyle bi şikayet gelmedi kesinlikle ama daha önce çok olduğu için böyle tartışmalar o yüzden uyardım)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...