Dr.eamon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Guild İsmi: Wanderers Guild Sitesi: www.oyungezer.com.tr/Guild Forumu Guild Master: Lokyr Guild Yapıları: Keep'imiz Cimmeria instance 4'de inşaat halindedir Sunucu: Battlescar- PVP Üye Alımı: 3 Demonologist, 1 Guardian dışında tamamen kapalıdır. Merhaba arkadaşlar, Sanırsam guildimiz hakkında bu forumlarda da uzun süre konuşulmuştu. Her ne kadar Fury serverında başlamayı düşünsek de sunucuların doluluğu bizi Battlescar'a başlamaya itti. Kale inşaatımıza dün itibari ile başladık, sınıflarımızın çoğu doldu ve alt yapı sorunları halledildi. Şu an bizimle aktif olarak oynayabilecek 3 demonologist ve bir de guardian'a ihtiyacımız var. Bunun dışındaki spotlarımız dolmuştur. İlginiz için teşekkür ederiz
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bu serverda başka türk guildi var mı ?
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bu istediğiniz classlar almış olduğunuz kararlardanmı kısıtlı yoksa guild memberın sınırı varda onamı ulaştınız?
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 askeri heyet mi bu mesleğe göre kotalı? kotalı adsl? guildden birisi emekli olunca yer açılıcak mı? torojet koysam oynamaya başlayabilir miyim?
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 her sınıftan 5 kişi kararlaştırdılar.toplam 60 kişi.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ad3m said: Bu istediğiniz classlar almış olduğunuz kararlardanmı kısıtlı yoksa guild memberın sınırı varda onamı ulaştınız? her classtan sadece 5er tane alıyorlardı sanırım tunch said: askeri heyet mi bu mesleğe göre kotalı? kotalı adsl? guildden birisi emekli olunca yer açılıcak mı? torojet koysam oynamaya başlayabilir miyim? :D :D
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 tunch said: torojet koysam oynamaya başlayabilir miyim? ya çayı bu yaz vakti burnumdan getirdinya alacağın olsun
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 inşaat halinde nasıl oluo keep onu merak ettim resourceu toplayınca basınca çat die çıkmmıo mu ?
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 inşaat halinde = yapmayı düşünme aşamasındalar galiba we have tabard hikayesi işte
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mortis said: inşaat halinde nasıl oluo keep onu merak ettim resourceu toplayınca basınca çat die çıkmmıo mu ? benim bildigim cat diye cikmiyor biraz sure aliyor
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Size iyi oyunlar Fury serverı değişince vazgeçtim pvp de oynamaktan=)
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 gellidus said: Mortis said: inşaat halinde nasıl oluo keep onu merak ettim resourceu toplayınca basınca çat die çıkmmıo mu ? benim bildigim cat diye cikmiyor biraz sure aliyor yani çat die dediim o videolardaki gibi böle yerden yukselio işte kaç 1 dakkami suruosa ne kadar suruosa bilmiorum. ama öle basip insaat halinde günlerce sürmüo die biliorum.
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben de burda açtım charı yaw yok mu başka türk :(
tom Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 biz de bu serverdayız, şu an 12-13 kişiyiz isterseniz guilde de gelebilirsiniz contact: revenia lauranna canan sultan belar ... ...
DALtanyan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Başarılarınızın devamını dilerim. 9 keepten 1'ini almak gerçekten imkansız. Ragnorak bile 200 oyuncusuyla halen tamamlayamadıgını duydum. Keep alanı icin yeterli resource ve 28 tane level 60 oyuncu bulundurulması gerekiyordu sanırım.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Battlekeep ile normal keep ayrı yanlız, Keep player city'nizin ana merkezi, battlekeep sınırlı sayıdı olup kapışmanız gerekecek meret.
Öne çıkan mesajlar