Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bizim okulda rock grubu bile çıkaramıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 anca pilav günü + bağlama etkinliği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 en son duman zardanadam falan olduğunda gitmiştim bedava,abuzittin(koray) sağolsun. gene giderim gibi. edit:abi cuma günü of ulan 2 sınavım var biri 5 biri 7 de hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Gel gel ehue, yalnız gitmek istemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ha ayrıca 6 Haziran'da Jethro Tull var yani Moonspell havasını alır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 griswold sen de bütün okul festivallerinde mevcutsun ha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Kendi okulumun festivallerine bile gitmiyorum, hiç gitmem etmem okul festivallerine. GSÜ delirip POS getirince gittim paşa paşa, kaçırmıştım. Moonspell'i de kaçırmıştım, gidiyorum öyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Griswold said: Gel gel ehue, yalnız gitmek istemiyorum =) abi büt'e bırakmayı düşünüyorum ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Patiden katılım yüksek olucak mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 KAL'lı olup da gelmeyen ben varım mesela. O gruplara değmez, değecek grup da olsa Jethro Tull'a gidiyorum zaten akşamında Moonspell kimmiş pehhh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ulan tü allah belanızı versin, Moonspell, Pentagram'ın ardına Malt hadi neysede nasıl Özge Fışkın çıkarttınız anlamadımki ben sizi? Neyse, takdir ettim gençler sizleri, bir de şunu core dersimin finalinden bir gün önceye koymasaydınız da ben de geleydim, o zaman herşey enfes olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 öğrencilere bedava dimi bu fest? merak ettim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 herkese paralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paralı festival yapıp çıkarttığı gruplara bak ya, yatılı alamadı diye sevinmiştim hegemonyaları bitiyo diye ama pişmanım şimdi. Yatılı daha başarılı kalfestler yapıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Yarın yağmur yağacakmış galiba kalfest gg olabilir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 meteorolojinin sitesinde yarın bulutlu c.tesi yağışlı gösteriyor bu durumda talaşta ıslanıcaz demektir=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Gelmiyorum talaşa mühim değil. Gerçi kalfeste de gelmiyorum da :D Ooooff of şu okul öğrencisi olarak son kalfestim bu kadar kolpa mı olmalıydı sanki :( İyi olsa da Jethro Tull konseriyle aynı gün mü olur eskiden ne güzel ctesi olurdu talaş yüzünden cumaya koydurdu pis kalid :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hayır kalfest talaş yüzünden cuma olmadı, oks var pazar günü okulu hazırlayabilmek için cuma günü kalfest kondu. malum hasar oluşuyo okulda her kalfestte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Valla bana naraso kalid cuma olsun istedi dedi. Onun yalancısıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 talaş nedir? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Talaş böreği günü. Esprisini de anlamış değilim pilav günü gibi bişey işte konsept aynı da ben konsepti tamamen anlamadığım için. Yani mezunları opluyosan bi gece bi barda, hoş bi restoranda falan topla okulda börek ne alaka?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gelenek arkadasim onlar, okulda toplanilir, bara kendin git istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Barda yapmak gelenek olsaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 nedir bu ya kime sorsam gelmicem diyo ben gidicem valla gelen var mı buradan kesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Önceden parasını vermemiştim, kapıda versek oluyo mu ki? Dersimle çakışmazsa gelirim ben. Noolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar