cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 moonspell geliyor kalfest'e bu sene pentagram ve malt da cabası talaş böreği gününden de bi gün önce üstüste 2 gün okuluma geri mi dönücem nedir=) biletix link'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Moonspell mi gelio kal'a vay be bi de annihilatorın bilmemnesi gelio die bişey duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 moonspell alt grup olur anca benim gözümde. asdfd wackenda öğleden sonra çıkmışlardı. AMA iyidir tabi gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 annihilator gelcek diye laf vardı, yalan oldu http://www.110desibel.com/yazi/kalfest-2008-annihilator/ şurdan bi kaç bişi öğrenebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Annihilator yok artık. KAL'a kıl bir insan olarak, ama Moonspell görememiş bir insan olarak tıpış tıpış gideceğim. TARKAN getiren koskoca üniversitem utansın, çocuklar Moonspell bağlamış kapı gibi. Annihilator düşünmüş olmaları bile tüm kıllığımı alıverdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 valla gurur duydum bu sene okulumla. aslında kalfest'te de ufak çaplı bi pati buluşması olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Oha, liseye Moonspell geliyor, liseye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ulan enayileytır :/ Dave Padden totoşunu da fırlatıp gelseler şöyle, eski kadroyu toplayıp falan, iyice hayal ürünü olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Annihilator'ın son dönemleri çok leş zaten, dinlenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Of çok daha iyileri olabilirdi bu sene. Fırsatlar harcandı bildiğim kadarıyla. Detaylı bilgiler Naraso arkadaşımızda. Ama In Flames yada Deep Purple gelebilirdi parayı bulsaydı bizimkiler. Ciddiyim bunlarda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Canım lisem ya. Talaşta ordayım ama kalfeste gelemem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 nileppezdel said: Of çok daha iyileri olabilirdi bu sene. Fırsatlar harcandı bildiğim kadarıyla. Detaylı bilgiler Naraso arkadaşımızda. Ama In Flames yada Deep Purple gelebilirdi parayı bulsaydı bizimkiler. Ciddiyim bunlarda :( Öyle bir şey yapsaydı KAL, okulu bırakıp liseye tekrar yazılırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 İşte ÖK'da fikir ayrılıkları falan yaşandı bi sürü bildiğim kadarıyla. In Flames'ın turne programına uyuyordu ama kaçırıldı. Yine söylüyorum bildiğim kadarıyla, dilerse daha detaylı bilgileri naraso açıklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 benim bildiğim in flames kabul etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Spidee said: Oha, liseye Moonspell geliyor, liseye gel. bunu yazmak için girdiydim.hesapta biz de lisede okuyoruz anasını satiym.bizim okulun festivalinde bizim grup çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Dip Not : Alkol yasaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 alkol sorunu girişteki bakkalın önünde çözülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 evet orası öyle sakız kalfest günü hayatını yaşıyor zaten, ama içerde özel güvenlik olacağı için sarhoş olan veya olay çıkaran(kavga vsvs) kişiler tespit edilirse dışarı atılacak gibi bir durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Sly-One said: alkol sorunu girişteki bakkalın önünde çözülüyor sakız rulz talaşta sakızdayız=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 merak ediyorum ya bu liseye giden veya bilen varsa bu işlerin peşinden kim koşturuyor ki? Çok enteresan valla, liseye bak anasını satayım diyesi geliyor insanın o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 özge fışkın kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yav said: merak ediyorum ya bu liseye giden veya bilen varsa bu işlerin peşinden kim koşturuyor ki? Çok enteresan valla, liseye bak anasını satayım diyesi geliyor insanın o.o Ogrenci kurulu var onlar hallediyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kallı değilim ama talaşa gidesim war napsam acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 3 ay yatakhanesinde kalmıştım o sayılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bizim lisenin festivali de yoktu sonra üniv e geldik festival bi şeye benzemıyodu o kadar bahtsızmışım meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar