Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KALfest08

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
annihilator gelcek diye laf vardı, yalan oldu
http://www.110desibel.com/yazi/kalfest-2008-annihilator/ şurdan bi kaç bişi öğrenebilirsiniz..
Mesaj tarihi:
Annihilator yok artık.
KAL'a kıl bir insan olarak, ama Moonspell görememiş bir insan olarak tıpış tıpış gideceğim. TARKAN getiren koskoca üniversitem utansın, çocuklar Moonspell bağlamış kapı gibi.
Annihilator düşünmüş olmaları bile tüm kıllığımı alıverdi.
Mesaj tarihi:
Of çok daha iyileri olabilirdi bu sene. Fırsatlar harcandı bildiğim kadarıyla. Detaylı bilgiler Naraso arkadaşımızda.

Ama In Flames yada Deep Purple gelebilirdi parayı bulsaydı bizimkiler. Ciddiyim bunlarda :(
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Of çok daha iyileri olabilirdi bu sene. Fırsatlar harcandı bildiğim kadarıyla. Detaylı bilgiler Naraso arkadaşımızda.

Ama In Flames yada Deep Purple gelebilirdi parayı bulsaydı bizimkiler. Ciddiyim bunlarda :(

Öyle bir şey yapsaydı KAL, okulu bırakıp liseye tekrar yazılırdım.
Mesaj tarihi:
İşte ÖK'da fikir ayrılıkları falan yaşandı bi sürü bildiğim kadarıyla. In Flames'ın turne programına uyuyordu ama kaçırıldı. Yine söylüyorum bildiğim kadarıyla, dilerse daha detaylı bilgileri naraso açıklar :D
Mesaj tarihi:
evet orası öyle sakız kalfest günü hayatını yaşıyor zaten, ama içerde özel güvenlik olacağı için sarhoş olan veya olay çıkaran(kavga vsvs) kişiler tespit edilirse dışarı atılacak gibi bir durum var.
Mesaj tarihi:
merak ediyorum ya bu liseye giden veya bilen varsa bu işlerin peşinden kim koşturuyor ki? Çok enteresan valla, liseye bak anasını satayım diyesi geliyor insanın o.o
Mesaj tarihi:
yav said:
merak ediyorum ya bu liseye giden veya bilen varsa bu işlerin peşinden kim koşturuyor ki? Çok enteresan valla, liseye bak anasını satayım diyesi geliyor insanın o.o

Ogrenci kurulu var onlar hallediyo :)
  • Yeni Oluştur...