Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hani quest? hadi grind..


Zeppelin8

Öne çıkan mesajlar

İlginçtir bu güne kadar bize söylenen AOC'un questlerle ilerlenecek bir oyun olduguydu. grind dan kimse bahsetmemisti..

Simdi lvl 45 olmak uzereyim ve level 50 ye kadar gidecek bir yerim yok. Lvl 40+ 2 zone var zaten, biri noble district dieride fotd. Bunlardan bi tanesinde questlerin yarısı yapılamazken bir dierinde sesi müziği kapatmazsanız göçmeden oynayamıyorsunuz.Bu 2 zoneda 3-5 questim kaldı, hadi gri alamadığım questler açılsın taş çatlasın 46-47 olayım.. Yine 3-4 level grindlamak zorundayım.

Herkes buglardan şikayetçi. Bugları anlayışla karşılıyorum ve bazı zonelarda yaşanan stabilite sorunlarınıda. Crafting'in doğru düzgün çalışmamasını yine bir şekilde anlıyorum. Bol bol bug her yeni MMO'un kaderi. Gerçi bu kadar kritik düzeyde önemli bug'ı bir arada görmeyeli baya olmuştu. Hepsini topluyorum, yine olabilir normal diyorum. Sonuç olarak oyun performans olarak çok aşama kaydetti kanımca. Server stabilitesi falan çok iyi düzeyde.

Bunların hepsini geçiyorum ve en başa dönüyorum. Content nerde yahu? Map'in yüzde 10 luk bir kısmı oynanabilir durumda. Yakın zamanda bir content patchi gelmicek gibi duruyor. Her patch geldiğinde bir umutla bekleyip 3-5 mb lık patchleri görünce insanın içine oturuyor. Dün gelen patchle 3 tane şey fixlendi. Olmasa da olurdu.

Bu başlık isyan etme veya kötüleme amaçlı değil. Oyun özellikle çevre harika gözüküyor aynı şekilde animasyonlarda öyle. Yine iyi bir atmosfer var ve oyun bir şekilde kendini oynatıyor.
Ama dayanamayıp yine sorucam.. hani content? hani questlerle ilerlenen bir dünya? Hı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen 3 bölge, yani stygia cimmeria ve aquloniada bütün questleri yapıp bolca instance gezip sabrederseniz 43 falan olursunuz.Ama ilerde yine bir şey değişmeyecek. 44 45 te değilde - 47 48 de kalırsınız. Bende fotd ve noble tarantia questlerini level 40,5 iken başladım. Mesela noble tarantia da 2 tane instanced quest var elimde, oyun sorunsuz calışırken o instancelarda fps sürünüyor. Hadi 50 oldunuz.. E.Mountains de en fazla 52 olup yine level 55-56 questlerine kadar grindlamak zorundasınız.. Tekrar questlerle 58 oldunuz, bu sefer 60 a kadar grind var. Olay grind yapmak falanda değil aslında. Neden sadece dünyanın yüzde 10'unda oynayabiliyoruz onu merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de quest yapmaktan bıktım :) Ama tabii questlerin bulunması lazım ki seveni quest yapsın. Gayet sinir edici birşey olmalı, 5-10 levela ben de tadacağım. Şu an ise sinir olduğum şey sorunlu zonelar. Lacheish Plains sorunluydu, düzelttiler. Field of the Dead'e geldim orası da sorunlu, hem de düzeleceğe benzemiyor. Sinir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lvl36 oldum daha adam gibi dungeon yapmadım ama cidden quest ler bitti diyebilirim. Hadi diyelim onumdeki mevcut 2 dungeon a girsem 1 er kere ve questlerini yapsam vs lvl40+ olurum ama ondan sonra 40 lvl i fazla fazla dolduracak quest ler yok. Bu konuda cidden moralim çok bozuldu. Insanın içinden bumudur yani buraya kadarmı yaptınız demek geliyor. Tamam hayat sadece single player tarzı quest yaparak gecmesin ama nedir ya lvl20 den sonra kendi ırkınızın bolgesine gidip quest yapıp ondan sonra dımdızlak ortada kalmak. Quest yapmak için diger zonelara gitseniz hepsi neredeyse gri olmuş questlerin. vurduğunuz iniyor. Zaten kendinden 2-3 lvl dusuk mobları bile bir araya toplayıp aoe yapabildiğin bir durumda cidden bayıyor insanı. hadi elite zone yaptınız oda zevkli degil mobların hepsi gri olduktan sonra sana.

Oyun buglı eksikleri var interface cidden eziyet cektiriyor kullanırken ama bu lvl35-40 dan sonra quest olmaması adam gibi zonelar arası yonlendirmelerin olmaması gercek anlamda can sıkıcı. Sırf dungeon larla lvl atlamak hernekadar guzel bir fikir gibi gelsede en azından insan 2 3 arkadasıyla ordan oraya kosturup quest yapmayı istiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de artık emir kulluğu yapmaktan sıkıldım

ciddi bi şekilde kendimi oyun tarafından kullanılıyor hissediyorum. quest yapmak dışında oyunda yapılabilecek hiçbişey yok.

sosyalleşme sıfır

ancak çok zor görevler olursa grup bulabiliyosun diğer kısımlar solo.. hep aynı şeylerden şikayet ediyor gibiyim , ama sırf ben değilim sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:
noble district yaptın mı
ot deki arena questlerini yaptın mı
instancelara girdin mi
tradeskill questlerini yaptın mı

field of the dead den 49 dan önce çıkana rastlamadım daha bir yerleri atlamışsın yada çok erken girmişsin


ya questim var mesela su anda. ama hepsini yapmak zorundasınız. zaten noble district ile dead fields'a 41 gibi gectim. erken falanda deil bence. zaten ilerde yine grinda kalıcam. 1-2 tane tradeskill questi yaptım ilk rankleri pek bi xp vermio zaten. 50 ice var galiba 100 kez gitmeyi dusunuyorum oraya. su an 47 olmayı basardım, field of the death de yeni acılan questlere dokunmadan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zeppelin8 said:
Mighty_THoR said:
noble district yaptın mı
ot deki arena questlerini yaptın mı
instancelara girdin mi
tradeskill questlerini yaptın mı

field of the dead den 49 dan önce çıkana rastlamadım daha bir yerleri atlamışsın yada çok erken girmişsin


ya questim var mesela su anda. ama hepsini yapmak zorundasınız. zaten noble district ile dead fields'a 41 gibi gectim. erken falanda deil bence. zaten ilerde yine grinda kalıcam. 1-2 tane tradeskill questi yaptım ilk rankleri pek bi xp vermio zaten. 50 de ice dungeon mı ne var galiba 100 kez gitmeyi dusunuyorum oraya. su an 47 olmayı basardım, field of the death de yeni acılan questlere dokunmadan.


kazayla 2 post attım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Belki biraz yardimim olabilir bu bizim guildin nerde,hangi lvllar arasi questler...Tabiki ileriki lvllarda her oyunda oldugu gibi grind zorunlu biraz..

20-35 Quests from Kopshef, Wildlands, and Connal Valley: The quests will start to get green or grey, but you can keep doing them for good chunks of xp.
*30-33 Black Castle in Kopshef: The respawn rate is insane - Brewski
*35-38 Kopshef Pyramid: leveled from 35-38 there, its nice because you get roughly 500-700xp a kill.
*35-38 Border Range: There are about 4 quests (might be more) for this zone which lies to the south of Wildlands.
38-41 Old Tarantia Noble District: Nice set of quests here, although it might be hard to start at level 38 (North exit out of OT).
40-48 Field of the Dead: Great spot to quest, although you run out of quests and have to grind a few levels in the end. Its entrance is at the end of Connal Valley.
48-58 Eiglophian Mtns.: This zone sucks but as far as I know its the only spot to go. 48-52 here you can quest and grind mobs... poster quests are nice if you can do them FAST. From 52-58 you can grind an instance to the north called Cannibal Cave, it yields a lot of xp, especially if you can AE 3-5 mobs down at a time.
58-60 Thunder River: should be a couple quests you can do, but you may have to grind.
60-61 Atzels Approach: Good amount of quests to do here at 60, by constantly doing quests WHILE killing every mob in the way you should level.
62-64 Thunder River: Back to TR, more quests should have opened up, but you still need to kill LOTS while doing them.
65+ Atzels Approach: Grinding to about 70+ here.
- Wagon Pull: At 291,562 in Atzels Approach, theres a wagon you can kill to pull an entire camp of mobs. If you have a tank and some AoE, or a ToS, this is a great spot to level.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...