Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

External Hard Disk Tavsiyeleriniz..

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

500GB My Book Essential Edition (USB 2.0)

500GB My Book Premium (USB 2.0)

ST305004FDD1E1-RK 3.5" Free Agent 500GB USB 2.0

ST305004FPA1E3-RK 500GB Free Agent Pro (USB/eSATA)

Bu 4 ünden birini düşünüyorum 500gb , geri dönüş hızının 7200 Rpm olması tatmin edicimi birde 16 MB önbellekle 8 MB önbellek arasında ne farkeder?
Veya başka bir markada olabilir , kullandığınız ve memnun olduğunuz...

Sosyal ağlarda paylaş

acelesi yoksa http://www.bendeistiyorum.com/ bu siteyi takip et ara ara western digital'ın 1TB lık hdd sini 300-350ytl arasında satışa sunuyorlar, çok acil değilse bence arada kontrol et, günlük değişiyor sattıkları şeyler 2 3 kere denk geldi ama param yoktu alamadım, firewire vs bissürü özelliği de vardı
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:
acelesi yoksa http://www.bendeistiyorum.com/ bu siteyi takip et ara ara western digital'ın 1TB lık hdd sini 300-350ytl arasında satışa sunuyorlar, çok acil değilse bence arada kontrol et, günlük değişiyor sattıkları şeyler 2 3 kere denk geldi ama param yoktu alamadım, firewire vs bissürü özelliği de vardı

ohannes yalnız şu anda satılan icat güzelmiş. kargo dahil 15 ytlye microsd-sd çevirici ve 2 GBlık toshiba microsd kart. vay anasını :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben birinci nesil 400gb lik my book essential ve Lacie porsche design 500gb lik diskleri kullaniyorum notebook uzerinden.

Yaklasik 1.5 senedir kullandigim my book uzun bi suredir oldukca sesli ve titresimli calisiyor. Auto spin-off tarzi bi ozellikle arada kendisini kapatiyor vs buda oldukca sancili ve gurultulu oluyor, ozellikle download vs icin devamli takili durucaksa gece uyutmasinin imkani yok.

Lacie, mybook a gore daha sessiz ve soguk calisiyor, boyut olarak da daha makul. Lacie de otomatik baslatma vs gibi ozellikler yok, gayet kutuk gibi bi kutu, ya calisiyordur ya calismiyordur.

Hiz olarak ikisinin arasinda bariz bi hiz farki yok, uzerlerinden oyun dahi calistirabiliyorum. Fakat coklu islemlerde ncq ozelligi olmadigi icin bariz bi yavaslama, dingilleme surecine giriyorlar.
Cache in yuksek olmasi bu eziyet surecini muhtemelen daha aza indirgeyecektir.

Wd leri karalamak gibi olmasin, ben sadece essential icin konustum, 1TB lik premium oldukca guzel sessiz calisiyor, hatta essential larin ikinci nesillerinde bahsettigim problemler olmamasi bile olasi.
Sosyal ağlarda paylaş

2. resimdekinin 320gb ligi ve MyBook Studio 500gb lik kullanıyorum uzuuun bir zamandır. 2 sinden de memnunum, laptopun yanında güzel duruolar, ışıkları fln gece laptopunkilerle uyumlu hoş yane. Bir kaç arkadaşımda da 1. resimdekinden var 500gblik, 6 ayı geçtiler bir sorunları çıkmadı. Yaz ortasında veya sonuna doğru 1TB liği almayı düşünüyorum bende.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ethernet bağlantılı olanlara merak sarıp araştırmıştım, oldukça işe yarar cihazlar olmalarıyla beraber sıradan externallardan kat kat pahalılar. Bi de network 1 Gb ile çalışıyosa ve alınan ürün de bu hızda çalışıyosa hız bakımından sorun olmuyor. (bazı aletlerde bilgisayardan bağımsız download vs. gibi hayvani özellikler dahi var)
Sosyal ağlarda paylaş

warsa imkanın firewire al , bende 250gb mybook firewire var taş gibi çalışıyor baya ii memnunum yani

iş yerinde lacie 1tb var aman diorm almayın , içinden kendiliğinden dosyaları kaybediyor , örneğin psp den dosya kaydedicem her seferinde geri bağlanmak zorunda kaliyorum vs... ethernet baglantılı bu arada lacie
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...