Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Genelde vurularak ölür mit üyeleri. Emekli olmak demek de ölmek demektir.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 topigi her gorduumde zor tutuyoom kendimi dayanamicam Simdi MIT ye girmek icin iyi SAT skorlarina, iyi lise ortalamasina, bol bol social activity e ve bir kac spora ihtiyac vardir. SAT ler mumkunse 1400 u gecmis olsun SAT 1 de, SAT II de ise 600 un ustu writing (mumkunati varsa 700 :P) mat fizik I C IIC ise 800 olmalidir. Liderlik ozellikleri gosteren aktiviteler, ornegin bir klubun baskani, ogrenci temsilcisi olmak gibi, cok yararlidir. Bol bol recommendation gereklidir, mumkunse o universitenin yaz okuluna gidilip prof lardan alinmalidir. ne sacmalmiyom lan ben, ben coktan kabul edildim universiteye, MIT yi napicam ehheehe buburubruburburubru Espriyi anlamayanlara not: MIT: Massachucets (yannis) Institute of Technology[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Volfied, 06 February 2004 10:43 tarihinde demiş ki: topigi her gorduumde zor tutuyoom kendimi dayanamicam Simdi MIT ye girmek icin iyi SAT skorlarina, iyi lise ortalamasina, bol bol social activity e ve bir kac spora ihtiyac vardir. SAT ler mumkunse 1400 u gecmis olsun SAT 1 de, SAT II de ise 600 un ustu writing (mumkunati varsa 700 :P) mat fizik I C IIC ise 800 olmalidir. Liderlik ozellikleri gosteren aktiviteler, ornegin bir klubun baskani, ogrenci temsilcisi olmak gibi, cok yararlidir. Bol bol recommendation gereklidir, mumkunse o universitenin yaz okuluna gidilip prof lardan alinmalidir. ne sacmalmiyom lan ben, ben coktan kabul edildim universiteye, MIT yi napicam ehheehe buburubruburburubru Espriyi anlamayanlara not: MIT: Massachucets (yannis) Institute of Technology hehee bekliyodum kim yapacak bu "espiriyi" diye:)[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Hehe ben beklemiyodum böyle bi espriyi anca böle bi adam yapardı zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 knkanka dogan slx ya, yillardir taniyo ya beni bekliyodu benden espriyi de get[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Bay Pipo adli kitapta bir mit üyesinin hayati anlatiliyor. Meraklisi okuyabilir. Ayrica genelde vurularak ölüyolar.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 hayır adiemus emekli olmak ölmek olmuo yani öldürülmüosun veya intaar etmiosun :) benim tanıdığım bi kaç mit emeklisi war gayet memnunlar hallerinden[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ya kardesim pay pipo felan okumayin oyle populist adamlari.. o adamlar cikiyor bir an insanin icindeki heyecan furyasini kullanip kitap satiyor sonrada kayboluyolar.. harbiden bir adm ic yuuzune disa vursa susturur kitabi toplattirirlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ama eger adamin tanidiklari orgut icindeki durumu degilde adamin yasantisini disardan anlatiyorlarsa muhtemeldir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: RazorJimmy, 06 February 2004 16:53 tarihinde demiş ki: MIT = Derindevlet (eski adıyla KontraGerilla) Devletin yasal yollarla halledemediği işleri kontrol altına alması için görevlendirdiği insanlar topluluğu.. MIT, devletin mafyadaki adamıdır.. Kimlikleri yoktur, her kesim insandan seçilirler.. Referans: Prof. Dr. Ferruh Şimşek Soner Yalçın okuyan bilir.. Kontrgerilla "mesela Binbaşı Cem Ersever'in yönetimindeki birkaç adam flaan" bunlar mit değildir. Devletin yasal yollarla dinleyemediği diye birşey yoktur cumhurbaşkanlığı izin almaksızın ztn bütün telefonları dinleme hakkına sahiptir. Cumhurbaşkanlığı istihbaratı diye birşey wardır.. kimlikleri vardır. mitdekilerin kimliği wardır sadece kontrgerilla'ların kimlikleri yok "gibi bişeydir". MİT belki evet mafyayla ilişkilidir fakat devleitn mafyadaki eli değildir.. Devlet yapamadıklarını mesela aykırı olanları öldürüp sansasyon yaratmaktansa mafyayı maşa olarak kullanıp bu insanları elimine etmeyi seçer.. Bknz: Uğur Mumcu? bunları bi kitapta okumuştum[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Adiemus, 06 February 2004 10:38 tarihinde demiş ki: Genelde vurularak ölür mit üyeleri. Emekli olmak demek de ölmek demektir. Süleyman Seba öldürmeyi unuttukları birimiydi acaba? :) Ve bide 1996 falandı eski mitçi biri anılarını tempoya'mı aktüelemi ne yazmıştı sanırım bunlara acıdılar. Ölmesi gerekenler olabilir.Ama bu bütün mitçilerin öldürüldüğü anlamına gelmez.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yahu diyorum size tanıdığım emekliler war eski sevgilimin dedesi mit emeklisiydi mesela..ve adam hala yaşıo yani :) onların bildiklerini bi düşünsenize.. gazte okuyup okyuup kıçlarıyla gülüolardır..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bu arada ne kadar katılırsınız bile bence mafyanın içinde olsun gazetelere medyaya yansıyan olsun görünüşte türkiyenin zararına olan fakat aslında ajanlık yapanlar veya içten çökertmeye çalışanlar mutlaka vardır.. Örn: Abdullah Çatlı mit diyolardı bi ara..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bazıları çok film izlemiş lol[signature][hline]:;suicidal icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: metboy, 10 February 2004 18:12 tarihinde demiş ki: bazıları çok film izlemiş lol hehe ne komiksin herşeyden çok haberin war O yüzden dalga geçmeye çalışıosun heralde?? sanmıyorum o kadar bilgin olduğuna.. ben burda düşünceleirmi söylüyorum diziden edindiğim bilgilerden bahsetmiyorum önce düşün sonra yaz. karşındaki insanlar senin gibi herşeyden bihaber deil.. ukalalık yapma böyle konularda [signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 10 February 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Yahu nerenizden sallıyosunuz bu kadar yanlış bilgiyi bilmiyorum ki? Çok film ve dizi seyrediyorsunuz bunları gerçek sanıyorsunuz. MIT 3 tip eleman çalıştırır. Biri memur vasfıdır. Bunlar bildiğimiz devlet çalışanları gibi masa başı kırtasiye işlerini yürütürler. Tam olarak adını bilmediğim hemen tüm işlere bakan MITin web adresinde de bahsettiği istihbarat elemanı olarak geçenn kişiler. Bunlar üniversite mezunu olmak, en az bir yabancı dili mükemmle seviyede kullanmak ve kendisi ve ailesinin temiz bir sicile sahip olması şartlarının yanında yabancı dil sınavı, çeşitli genel kültür ve psikoljik testleri de geçmiş olması gereklidir. 3. grup ise danışman grubudur. Bu kişiler istihbaratda yardımcı olabileceği düşünülen kişilerin MIT adına danışmanlık yapmaları ve bilgi sağlamaları amaçlı MITe alınan kişlerdir. Bu kişiler daha önceki yaptığı işler veya mevcut bilgi seviyelerinden dolayı MIT elemanı olarak kullanılırlar. Genelde eski emniyet mensupları, askerler vs. olduğu gibi herhangi bir yerde her hangi bir işle uğraşan herhangi bir kişi de MITe bağl ı olarak çalışabilir. Bunlara MIT kendsi teklif etmektedir zaten. Yani kısaca gittiğiniz okul kafesinin sahibi dahi MITde danışman olarak çalışıyor olabilir. Ajanlık olayına gelince de Ajanlığı siz James Bond tarzı şeyler sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. MIT sandığınız kadar çok gizli bir şey de değil. En az 7-8 tanığım insan var MITde çalışan emekli, danısman ya da çalışan. Bunların MITde çalıştıklarını anlamak zor da değildi zaten adreslerini sorun size MIT Lojmanları diyorlar zaten. MITde çalışan insanlar çok gizli şeyleri bilirler diye bir şey de yok. Geniş alanlara yayılmış bu tip Organizasyon yapılarında aslında kimse ne yaptığını çok da fazla bilmez. Özellikle çok üsttte olmayan personel. Çünkü olayı çok ufak parçalara bölerler ve çeşitli kişi ve birimlere araştırtır ve istatistiki sonuçları birleştikçe üst merciye gönderdiklerinden sadece çok üst merciiler konuları tam olarak bilebilirler. İşleyiş olarak polisten çok farklı olmayan bir yapı ve işleyiş söz konusudur. Onların gizli çalışanı olduğu gibi görüğümüz üniformalı polis sayısı kadar sivil polise de sahip oluğumuzu ve bunların büyük bir kısmının kimliklerini gizlemek için farklı işlerde çalıştığını bilemem söylemem gerek var mı. MIT çalışanlarının da bir kaç senede bir görev yerleri değişir tek fark yurt dışında ateşe ve büyükelçi olarak da görevlendirilmeleri söz konusudur. İşin zevkine gelince 3 sene muşta, 1 sene izmirde, 2 sene arnavutlukta, sonraki 3 sene elazığda, sonra 1 sene ırakta çalışılan bir hayat ne kadar zevkli olabilir bu beni bayağı bir düşündürür hep. Fakat maaşları çok iyidir. Yaptıkları illegaldir konusuna gelince de bu konuda fazla tartışma yaratmayın. Bilmediğiniz konularda çok fazla yorum yapmanızın doğru olmamasının yanında MIT görev itibariyle Devleti çeşitli güçlere korumak için kurulmuş devletin her türlü bilgi akışını sağlayan bir kurumdur. Devlet tehlike altında olğunda yapılan hiç bir şey illegal değildir sakın unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Aslında en temizi kitleyin gitsin bu konuyu Daha fazla boku çıkmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 okudum bunlari bende yazicaktim ki sen yazmissin saolasin :) SANAL KİLİT KOYAR ***[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 MIT i cok fazla abartmayın bırde www.mit.gov.tr ıdı galıba adresı gırın ogrenın maas fılan neymıs kımlerı alıyorlarmıs fılan Asker mıtten cekılmelı demiş bırısı bunu da komık buluyorum cunkı dunyadakı butun ıstıhbarat orgutlerı yuzde 50 sıvıl yuzde 50 askerden oluşur sebebı ıse MIT sadece yada ıstıhbarat sadece terorızm veya uluslararası polıtıkada degıl askerı alandada savaşlarda ozellıkle cok onemlıdır sıvıl kısım nerden anlasın savaş stratejilerini yada dusmanın arkaplanda yaptıgı hareketlerı ıstıhbarat gelır ama sıvıl kısım analız edemez cunkı savaş egıtımı yoktur bıde su olay var hıcbır subayda bır sehrın savunma planları bulunmaz bu planları anca YAŞ yapar 12 orgeneral birlerşir karaları alır MIT e teslim eder savaş sırasına kadar MIT anelız eder bunları[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Hayatı boyunca MİT'te çalışıpta ailesinin bile bundan haberi olmayan tipler var. Her MİT mensubunu bilemiyorsun malesef. Gizlilik yeminleri olanlar var.[signature][hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar