Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 zaman gösterecek bunu mortis adsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ne renk aldın! haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 oper sana demediydi sanki. dedi mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 MArl_0n valla bana da öyle geldi ama salla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hayvan'a dedi gibi geldi bana ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kız var mı ? boşuna okumayım 4 sayfa ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 demedimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 uu beybi gözlere gel. gratz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bnm göslerim kahverengi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 benim dedemin gözleri gri lan o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 gri göz 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kahverengi gozum yakismasi icin mukemmel bi goz yapisi lazim yuze giden. yoksa cok banal bi renk, hıh. offtopic: misal! cok garip adamlara asik oluyorum =// lakin bunun cenesi düz. benim ananemin gozlerinin rengi menekşe rengi gibi bişe mora benziyo koyumsu bazen aciliyor, insan gozu gibi değil cidden. ama kendisi mukemmel bir insandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 türk mü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 her fotoğrafta kırmızı çıkıo benim göz niden ? göz yapım güzeldir bnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 türk, halis mulis türk. gozlerin kirmizi cikmasi olayında bi neden olarak sarroşluk biliyorum ben, kafan hep bi dunya geziyorsan olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 benim gözlerim de hep kapalı çıkıo ya arkadaşlarla bi gece kastık çektiler 30 tane foto %90 ında kapalı çıktı. Kasiorum kendimi açmak için olmuo. naapsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sarhoşlukla ilgisi yok, flash aniden patlayınca gözün icide aydınlanıyor, gözün içinde kırmızı kırmızı damarların cillop gibi yansımasını göryoruz, cunki gözümüz flash ardından gelen fotorafa kadar irisimizi kapatıcak kadar hızlı değil. zaten red eye bilmemne moddayeken fotoraf makinesinin cift flash patlasının sebebi bu ilki gözün yüksek ışık yüzünden irisi iyice kısmasını sağlıyo ikincide fotorafı cekiyo. yalnız mortis gözün kapalı cıkması aptallıktan derler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 her daim sarroşumda onla alakası yok yani kırmızı göz çıkıo fotoda hani yeşil gözlüler foto çekilince hep kırmızı çıkar ya öyle. Cannon makinada bile kırmızı çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 cüce iyi açıklamış. benim pek kırmızı çıkmaz ama gözlerim 10 resimden 1 inde anca. niye bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 dory said: kahverengi gozum yakismasi icin mukemmel bi goz yapisi lazim yuze giden. yoksa cok banal bi renk, hıh. offtopic: misal! cok garip adamlara asik oluyorum =// lakin bunun cenesi düz. benim ananemin gozlerinin rengi menekşe rengi gibi bişe mora benziyo koyumsu bazen aciliyor, insan gozu gibi değil cidden. ama kendisi mukemmel bir insandir aferin len doru düzgün bi adam bulmuşun sonunda adsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Hayvan_ said: said: Denemiştim. Gözlerim koyu kahverengiyken 2 gün kadar bir süre için zeytin yeşili gibi bişi olmuştu. yok artık..var mı böyle bişiy cidden? edit:varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 niye ama cüce fotoda aynı göz rengine sahip başkları oluncada oluyo bi tek bana oluyo diğerleri normal acaba göz yapısıyla mı ilgili çok parlaktır benim gözlerim inanılmaz havuç yerim o yüzden mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayvan_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 peki beyaz tenli yakışıklı bir erkekte yeşil göz mü tercih edersiniz ela mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Sly-One said: cüce iyi açıklamış. benim pek kırmızı çıkmaz ama gözlerim 10 resimden 1 inde anca. niye bilmem. danone yoğurtlarından oluyo o. bi madde var o yapıyo. yahudi. madde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 benim gözlerimde mavi-yeşil. yeşil giyince yeşil mavi giyince mavi oluyor =) karanlıkta koyu mavi, çok ışıkta yeşil görünüyor ehe bu fotoda da gri nedense=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar