Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Cihangir'de oturuyorum, etli, gerçek çiğ köfte bulabileceğim, bana yakın bir yer biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kebabcilarin cogu yapiyo gerge guzel bi kebabciya gidersen yane meze olarka getirirler genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Civardakilere sorarım bir, sağol. Hangi çiğ köfteciye sorsam etsiz diyor. Eskiden (2 ay önce) Carrefour'dan alırdım, artık onlar da kaldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 etsiz nasil oluyo? ne koyuyolar et yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bulgur ve ceviz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hmm merak ettim yav simdi, yiyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 komagene diye bi yer war akilacim sirf etsiz cig kofte yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Benim gördüğüm tüm köfteciler öyle yapıyor, marketlerde de kutu kutu öyle satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Etiler Develi'de yiyebilirsiniz en güzelini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Etsiz çiğköfteyi icat edeni bulup, insandan döner yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 oha ben hiç etli yemedim :S hatta öyle bişeyin varlığını ilk defa duyuorum şu an çok kötü o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ahahaha etli cig kofte duymadin mi ? adi niye cig kofte saniyosun ki? pismemis et oldugundan bulguru eti iyice karistirirsin sonra 2 3 saat yogurcen yapmak zahmetli walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 tabi o da doğru..şey..ben 6.30da yattım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Yengeniz Urfalı, bigün yaparık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bi ara çiğköfte buluşması mı yapsak? canımı cektirdiniz alacagınız olsun :C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hayır neden etli diye belirttin onu anlamadım sdsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 İstanbul'da etli çiğ köfteci yasak çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 o niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Dürümcüler derneği kendine rakip olanlara izin vermiyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 çiğ etle çiğ köfte yapıp satmak yasak . pişmiş etle serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Alexi_Septimus said: Etiler Develi'de yiyebilirsiniz en güzelini. ordakiler samatya develi'den geliyor =) gerçi 2 yerde arif develi'nin de neyse karışık işler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 malzemeleri alın getirin ben yapayım size edit:2-3 yıl evvel yapmıştım bir defa. tavana attığım minik parça duruyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Antepte yaşayan biri olarak konuşasım geldi arkadaşlar. etsiz çiğ köftenin sadece tek bir alternatifi olur,cevizli köfte ve bunun esasını bir yer yapıyor antepte,bunun patentini de almış şahsiyetleri tek bir kişi, ve satıyor türkiyenin her yerine. yalnız , cevizli köfteci diye bir marka. bu olmayan yerlerde , hele ki istanbulda etsiz çiğ köftecilere ben uğramazdım. etli çiğ köfteci içinse ben eminönüde bir yer biliyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 arcane said: Etsiz çiğköfteyi icat edeni bulup, insandan döner yapacaksın. Ya Komagene hadisesi fena değil, ben de etsiz köfte mi olur lan diyordum. Yedim, yani öyle korkunç değil. Kötü bile değil. Zor durumda aşerince yiyebilirsiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bu topiği her upladığınızda bir melek ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar