veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 SbNN said: Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol . (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Uygarlığın büyük ölçüde içgüdülerin yadsınması üzerine kurulmuş olduğunu, ön koşulunun tam da güçlü içgüdülerin tatmin edilmeyişi(bastırılması,dışlanması vs.) olduğunu görmemek olanaksızdır. Bu ''kültürel engellenme'' insanların toplumsal ilişkilerine hakim durumdadır; bütün uygarlıkların kendisiyle mücadele etmek durumunda oldukları düşmanca tutumun nedeninin bu engellenme olduğunu biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 araya 3 tane forum kuralı serpiştiriyim bu arada,madem artık garbage dan uzak diyarlarda takılcaksın bizim uyduğumuz 3 basit kural var: 1) bir üsttekinin mesajı qoute edilmez. 2) arka arkaya mesaj atılmaz,editlersin 3) smiley çok kullanılmaz ki bunu daha önce öğrenmişsin sanırım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yahu tamam ake socratesmi olacan başımıza bi sus ahah edit: araya girme madcat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben merak ediorm sen istemedigin surece kim sana bu sekilde ahlaksızlık yapar hani 1 kere olur 2 kere olur da 3 4 5 olmaması lazım.msnine ekledigin kisileri duzgun secseydin, daha oncede dedigim gibi yazıları biraz daha okuyup ona gore davransaydın, bir kız olarak maksimum hassasiyet gosterseydin bence bunlar basına gelmezdi.sucu biraz kendinde ara derim ben.etrafındaki bazıları insanlıktan nasibini almamıs saygısızlar olabilir bunu bilmiorm ama onların saygısızlıgını curutmek gene senin elindedir.insanın kendine yaptıgı kotulugu en buyuk dusmanı bile yapamaz sonucta.bence en bastan beri hareketlerini bi daha gozden gecir insanları suclama once kendinde bisiler ara.ben burda sen suclusun ya da o suclu demiorm ama illa ortada bir suclu arıcaksan once kendinden basla derim ben.ben sahsen bole yapıorm ve olaylardan ders cıkarmak daha kolay oluyor ama dedigin gibi kimse birbirinin aynı degil...ufak tefek birkac tavsiyeydi bunlar aynı yaslarda sayılırız kesinlikle bilmislik taslamak gibi bir niyetim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 msn konusu ilginç tabi. tam 7 yıldır burdayım, herhalde toplam 5-6 kişide filan vardır msn'im. bir tanesi de herhangi bir mesajımı paticik'te public bi yere yapıştırmadı şimdiye kadar. adam seçeceksin veş kardeş, burada her türlü adam var, süper zekalı lavuklar da, gerizekalı ciciler de, moron komikler de akıllı deliler de var. daha diplerini koklamadan (kavun örneğine istinaden mecaz kullanımıdır, yılışmayalım :P) msn alışverişi ilginç biraz, ya da ben gerçekten yaşlandım. bu bi kenarda dura. diğer kenarda, bak üşenmedim sana kendi ilk mesajımı buldum. buldum ki insanlar nerden nereye geliyorlar gör, ümitsizliğe kapılma. ahan da burada şimdi tam bir forum kaşarı kıvamına gelmiş naçiz kişiliğimin buradaki ilk mesajını görebilirsin. gördüğün gibi kimseyi tanımıyorum etmiyorum, son derece çaresiz bi n00b'um, 400 gp'yi servet sanıyorum filan. ehehe :) ben de nerden nereye dedim bu arada, iyi oldu :) hey gidi mode is set on by ema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 GIEF MSN EMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Dela said: icq me :-) Dela icq istemiş ya ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 smiley konusunda uyardık dinlemedin. geyiğe vurdun ama ciddiydik. quote konusunda uyardık dinlemedin. hadi bunlar neyse. belki de o kadar önemli değildir. haa en önemli olan; her önüne gelene laf sokma çabasına girdin yapma dediler dinlemedin. şimdi "hoşgörü ve saygı" diye topic açıyorsun. açarsın tabii. burda birçok kişinin birbirine ayar verdiği görülür ama herkes her önüne gelene mi yapıyor bunu? önceden 1-2 muhabbet geçmiştir aralarında yapar. tanışıyorlardır, çok iyi arkadaştırlar takılırlar birbirlerine. kimse de gelip bunu saygısızlık olarak düşünmez. çoğu ciddi değildir çünkü. ama sen ilk kez muhabbet ettiğin birine ayar vermeye kalkarsan, her denilene cevap verirsen o zaman sana karşı başlar bu ayar yeme durumu. sen de devam edersen çığrından çıkar iş. zaten bu kısmı öğrendin artık. söyleyeceğim birşey daha var ben 3 yıllık üyeyim sanırım ve son 1 senedir aktifim diyebilirim. haa sana aktif olma demiyoruz burda ama önce yeni biri olarak seviye takınman gereken sensin gibi geliyor bana. birini tanımadan ona çatarsan baluunun da dediği gibi çattığın kişinin forumda 1 değil 15 - 20 arkadaşı çıkar, doğal olarak onu savunurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Emaleth said: msn konusu ilginç tabi. tam 7 yıldır burdayım, herhalde toplam 5-6 kişide filan vardır msn'im. bir tanesi de herhangi bir mesajımı paticik'te public bi yere yapıştırmadı şimdiye kadar. adam seçeceksin veş kardeş, burada her türlü adam var, süper zekalı lavuklar da, gerizekalı ciciler de, moron komikler de akıllı deliler de var. daha diplerini koklamadan (kavun örneğine istinaden mecaz kullanımıdır, yılışmayalım :P) msn alışverişi ilginç biraz, ya da ben gerçekten yaşlandım. bu bi kenarda dura. msn konusunda ema benim soylicegim şeyi yazmis. patilistemde gerekli, olmayan konusmadiğim kimse yok, hele ki gelir gelmez garbageda oyle jnmmssayh diye takilip msn verirsen isteyen herkese, kendin kasinmissin derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Baluu said: kendine tıkla mesaj sayına bak.. o garbage dışı mesajın sonra tum mesajlara bas oradaki sayı garbage dahil olan sayı. hacı hesapta bi gariplik olmasın. buna göre benim garbageda 100 tane mi postum var? seni çılgın, hadi oradan. bide topakla ilgili bişiler diyim bari, kız amacına ulaşmış işte, ilgiyi topladı. saygı duyuyorum, bi biz olamadık şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 DynamicK said: GEd said: bence biri sana küfrederse , sende ona ana avrat git,hiç affetme. Forumda mı olacak bu? yok hayır üç üstteki mesajımda olucak :) orda belirtmişim @ginaly baluu özel mesaj attı sonra, silinen mesajlara sahip olan üyeler nedeniyle verdiği reçete tutmuyor tam olarak, ama yeni üyelerde doğru sonuç aliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ginaly said: kız amacına ulaşmış işte, ilgiyi topladı. saygı duyuyorum, bi biz olamadık şöyle. gördüğün gibi..dışarıya yarattığın imaj bu. ivy sana dostane ve bence yerinde bir öğütte bulunmuş,ona da verdiğin cevabı son derece ilginç buldum. Kaydolduktan sonra mesaj yazmadan önce 9 gün bekledim demişsin(ya da o anlamda bişey demişsin tam kelimelerini yazamasam da)ve öyle bi demişsin ki "9 gün okudum,anladım,bekledim,çekindim azcık,ne yazsam ki dedim"gibi hissettiriyor,sonra da çıkmış 9 gün girmedim zaten buraya hiç demişsin.İlginç geldi bana,bilmiyorum diğerleri ne düşündüler.Bir de ilgi çekici birşey göremedim ondan yazmamışsın demişsin ki,ne kadar rahat olursa olsun konusunu beğenmediysen bir ortama neden girmek istemiş olabilirsin bunu da anlamış değilim.İnternet ortamında türkçe ve birinden biri kesin senin bayıldığın şeylerden bahseden binlerce forum varken..bu da benim için ayrı bir ilginçlik. Ayrıca bir nokta daha..Ben burda daha çok yeniyim genele göre ve buraya ilk geldiğimde tanıdığım 3 kişi vardı madcat,lexius,utopia(hani forumdaki arkadaş sayısı çekinmeden cevval bi biçimde atlama cesaretinde,laf sokmada,laubalilikte önemli diyorlar ya o anlamda),ayrıca evet bende hatunum ve bende foruma geldiğimden beri aktif bi şekilde yazıyorum.Karşılaştırma yapalım.. veştitsa Mesaj: (bütün mesajları göster üzerinden) 415 Kayıt Tarihi: 01/05/2008 afush Mesaj: (bütün mesajları göster üzerinden) 208 Kayıt Tarihi: 13/01/2008 aradaki farkı bilmem görüyor musun?Sen hayatta ilk defa ve tek başına girdiğin ortamlarda çoğu canciğer insanların ortasına dalıp en lakayıt en geyik muhabbetin ortasında , "Millet bakın benim bu gelen,dişiyim,şöyleyim,böyleyim,aa sen bana öyle mi diyosun sende böylesin o zaman heley heley"şeklinde mi davranıyorsun?Ya da böyle davranan insanları oranın yerli halkının(o da neyse artık :P) direk bağırlarına basmasını ve muhteşem bulmasını mı bekliyorsun?En azından laf etmemesini.. Ayrıca geldiğimden beri msne 2 kişi ekledim patiden sadece. İnsan seçmeye başlamanın yanı sıra davranışlarına dikkat etmeyi öneriyorum sana.Peter in alıntı yaptığı mesaj son derece seviyesizdi,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani.. Senin hakkındaki genel düşüncem şu;umursarsın umursamazsın umursamıyorum pek ama söylemek istedim dışardan,tüm bu "veştitsa" "tits" "fake misin" "saygı istiyorum" "vs." muhabbetini okuyan biri olarak düşünceme göre ya çok safsın,ya da attention whoresun saf ayağına yatıyorsun. Yerinde olsam nickimi değiştirip yeni ve düzgün bir nickle,sıfır bi imajla başlar,daha önceki postlardan birinde dendiği gibi 10 okur 1 yazar,tafrayı tribi,ayar hırsını hevesini bırakır,insanlara bana davranılmasını istediğim şekilde konuşur/davranırdım."Ben yaptım yapmadılar hıh" mazeret midir? Not:Belki anlamamış olabilirsin.Ama "fake misin?" denmek,eğer cidden bu kastediliyorsa hiç iyi birşey değildir.Fakeler zaten uzun zamandır buralarda olan patilerin sıkılıp kendi nicklerini bi kenarda tutarak açtıkları, abuk sabuk mesajlar yazıp baştan yörünge dışı olması niyetiyle açılan acc.lar oluyorlar.(umarım ben de doğru anlayıp anlatmışımdır.)Dolayısıyla "fake misin"x100 sorularına "Deilm ddim ya ufff yanii..Kızım diye böle yapıosunz hep di mi?" şeklinde cevap vermek "Ya cidden salak yada fake bu..faketir ya"düşüncesine neden olur. Not2:Bu tamamen dışardan okuyan bir userın "veştitsa" nickli kişi hakkında kendi kendine oluşan izlenimleridir."Veştitsa"kişisinden cevap beklenmemektedir.Önyargı barındırmamaktadır.Dayanamayılıp yazılmıştır.Budur. Not3:Çok uzun olmuş.Destan yazmışım farketmeden.Gerçekten pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 when the moon is in the seventh house and jupiter aligns with mars then peace will guide the planets and love will steer the stars this is the dawning of the age of aquarius the age of aquarius aquarius! aquarius! harmony and understanding sympathy and trust abounding no more falsehoods or derisions golden living dreams of visions mystic crystal revalation and the mind's true liberation aquarius! aquarius! when the moon is in the seventh house and jupiter aligns with mars then peace will guide the planets and love will steer the stars this is the dawning of the age of aquarius the age of aquarius aquarius! aquarius! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 lol..aquarius.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 valla benim yaptığım şeyin aynısı veştitsa da yaptı ben yaptığım an banlandım veştitsa ise halen burda üye olarak gözüküyo e şikayet et diyenler için; editledi sonradan mesajı ben kaçırdım modlara bildirdim ama bi yaptırım uygulanmadı. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 veştitsa said: ivy said: bence bi kaç gün ara ver sonra gel bi daha bi dene sakin ve sessizce okuyarak saygı beklemeden önce saygı duyarak ben de her daim saygı vardır ben başta birilerine saygı duydum ki bekledim. önyargılı olma lütfen bu konuda sana saygı duymadın demiyorum ki biraz sakin genel olarak diyorum saygı beklemeden önce saygı duyulmalı diyorum off amma stres olmuş burası yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bence veştitsa daha internet user`i olamamis ki paticik user`i olsun. Garbage`da msn dagitmalar, laf sokmaya calisip yenilince "hosgoru ve saygi" konusunu acmalar falan. En basit hatalar. Asteroth`un, Emaleth`in, dory`nin tavsiyelerini dinlemeni oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Peter said: veştitsa said: bendeki tits den sende de var güselim resmini koy da gülelim ahaahahhaaahhaha mükemmel ya he ya bunu da bana dediydi di mi? hmmm hmmmmm hmmmmmm dfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 pof ne veştitsaymış bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 veştitsa said: bendeki tits den sende de var güselim resmini koy da gülelim bayaa aruzlu maruzlu beyit nerdeyse lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bendeki tits den sende de var güselim resmini koy da gülelim bana derler Veştitsa haydi gel güreşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bu devirde kız olmak zormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mortis said: bendeki tits den sende de var güselim resmini koy da gülelim bana derler Veştitsa haydi gel güreşelim. aasdasdasasd :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Viştitsa ne kadar dayanabilecek bütün bu "harras"'lara çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar