Xo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 off ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Xhunarion said: axedice said: Bi umutla girdim topiğe, böyle içim kıpır kıpırdı.. Of. Neyse sana da iyi geceler ak Garbage'da gördüğüm için ciddiye almadım. Yoksa ben de oh, bir spammerı daha yolladık derdim. de sen yinede bi zarar'ı dokunmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 goodbye my darling hello vietnam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 herkese iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Abi kusura bakma da bu kadar da ilgi orospuluğu yapılmamalı hakkaten. Hiç sevmem başkalarına böyle ithamlarda bulunmayı ama bence hakikaten boş bir insansın. Ya gidip arkadaş edinmelisin ya da milli olmalısın yoksa bu iş böyle olacak gibi değil gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar