Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sineğimsiler

Killer

Öne çıkan mesajlar

Killer said:
ya dışarda milyarlarca küçük sineğimsi şeyler dolaşıyo yürürken ağzını açamıyosun ağzıan giricek diye.heryerde böyle miİ?böyleyse niye?istanbuldayım ben etraf bunlarla dolu

la o sinekleri yutsan da kanımca hastalık kapmazsın midede sindirilir asidik ortam :F
Sosyal ağlarda paylaş

_ILuVaTaR_ said:
sivrisinek değil onlar ya,hani böyle ağaçların çalıların falan etrafında öbek halinde uçuşurlar amaçsızca sanmıyorum bir zararlarının olduğunu yut gitsin proteindir

doğru diyosun da baydı yani her 2 adımda bi öbek görmek.geçen elimde spor çantası vardı gördüm bi öbek aa a ba b a ba dedim gittim daan koydum sineklere.onlar bi de yavaş haraket kabiliyetleri yok öldürmüşümdür baya sglkdsş
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:
ya ben onların amaçlarını cidden çözebilmiş değilim. zibilyon tane sinek bi noktaya toplaşıp gün boyunca küresel bi yörüngede uçup duruyolar. amaç ne ya?

dışarıdan herangi bir club'a falan bakıncada aynı görüntü yokmu? hadi onda meme falan var estetik böle

rock bar'a falan bakınca öle oluyorum ben. böle büsürü insan oturmuş bazıları ayakta kafa falan sallıyo. bundan daha az mantıksız diil :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...