Killer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya dışarda milyarlarca küçük sineğimsi şeyler dolaşıyo yürürken ağzını açamıyosun ağzıan giricek diye.heryerde böyle miİ?böyleyse niye?istanbuldayım ben etraf bunlarla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 büyüycek onlar. abla sivrisinek olucak daha abisi. elleme çocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 burda öyle değil. şansına küs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 grup halinde dolananlar di mi anlam veremiorum onlara. havada aslılı duruolar bi yere öbeklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fede said: büyüycek onlar. abla sivrisinek olucak daha abisi. elleme çocukları onlar yavru sivrisinek mi? gözüme girdi biri kamikaze dalışıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 benim 2 gün önce evin içinde ağzıma giriyodu büyükçe bi tanesi. son anda refleksle kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yavru sivrisinek değil onlar ya sanırım. tuhaf bişe onlar.. kaybolurlar 1-2 haftaya herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fede said: büyüycek onlar. abla sivrisinek olucak daha abisi. elleme çocukları cık meyve sineği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Killer said: ya dışarda milyarlarca küçük sineğimsi şeyler dolaşıyo yürürken ağzını açamıyosun ağzıan giricek diye.heryerde böyle miİ?böyleyse niye?istanbuldayım ben etraf bunlarla dolu la o sinekleri yutsan da kanımca hastalık kapmazsın midede sindirilir asidik ortam :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 basket oynarken yuttuydum beş tane filan, hiç güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sivrisinek değil onlar ya,hani böyle ağaçların çalıların falan etrafında öbek halinde uçuşurlar amaçsızca sanmıyorum bir zararlarının olduğunu yut gitsin proteindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ambiyans böcekleri onlar. böyle çayır çimenden gezince doğallık hissi yaratıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 su kenarlarında oluyor onlar genelde bide sıcak havalarda feci azıyorlar. Benım kosu yaptıgım yerde var onlar sürü halinde nefes alırken günde bi 20-30 tane yutuyorumdur herhalde. Türlerini yokedicem böyle giderse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bide sinek öbeğinin içine girmeden farkedemiosunuz içine gidirdiğinizdede çok geç oluo yarısını yutmuş oluosunuz.:I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya ben onların amaçlarını cidden çözebilmiş değilim. zibilyon tane sinek bi noktaya toplaşıp gün boyunca küresel bi yörüngede uçup duruyolar. amaç ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Pislikten oluo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Sıcaktan pişmeme çabasında kapıyı pencereyi açık bırakıp yattığım sabahlarda odanın içinde köşeli şekiller çizerek uçan kara sinekleri anlamıyorum asıl ben, nedir harbiden amacınız, değişik misiniz, git yayla bayır uç, niye gelip evin içine girme gereği duyuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 la bizim evdede var onlardan hatta gümüşçül böceği denilen şeydende var.. fitil oluyorum öyle şeylere ya !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 eisenheim said: la bizim evdede var onlardan hatta gümüşçül böceği denilen şeydende var.. fitil oluyorum öyle şeylere ya !!1 shelltox geldi dertler bitti:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 _ILuVaTaR_ said: sivrisinek değil onlar ya,hani böyle ağaçların çalıların falan etrafında öbek halinde uçuşurlar amaçsızca sanmıyorum bir zararlarının olduğunu yut gitsin proteindir doğru diyosun da baydı yani her 2 adımda bi öbek görmek.geçen elimde spor çantası vardı gördüm bi öbek aa a ba b a ba dedim gittim daan koydum sineklere.onlar bi de yavaş haraket kabiliyetleri yok öldürmüşümdür baya sglkdsş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ShadowFury said: ya ben onların amaçlarını cidden çözebilmiş değilim. zibilyon tane sinek bi noktaya toplaşıp gün boyunca küresel bi yörüngede uçup duruyolar. amaç ne ya? dışarıdan herangi bir club'a falan bakıncada aynı görüntü yokmu? hadi onda meme falan var estetik böle rock bar'a falan bakınca öle oluyorum ben. böle büsürü insan oturmuş bazıları ayakta kafa falan sallıyo. bundan daha az mantıksız diil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar