Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 SESUYA LAF YOK o güzel sir çirkinsiniz bi kere adsfg "Ancak ve ancak kompleksi olanlar bunu ciddiye alır." -Orçun-gg- Ayet 23-17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 neyse sesu uzatmıcam bu konuyu şimdi msn logu açtırtma bana :D neler demişsin bana acabaaa :D bu kadar iyimser olman beni sinir ediyo demedin mi allasen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mortis said: Bu kadar aptal olabilir mi bi insan cümlesi düşündürdü beni hımm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 evet dedim :D bu kadar iyimser olamazsın ben bile senle dalga geçtim yani itiraf ediyorum artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 beni daha fazla zorlama valla koycam artık fotonu ya. yeter. anaa !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 trans abi bu 2 türle de rating yapabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: sence bu kadar aptal olabilir mi bi insan? olabiliyomuş demek ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Sly-One said: SESUYA LAF YOK o güzel siz çirkinsiniz bi kere. çok basit bi laf sokma anlayışının oldugunu söylemiş miydim :S lise talebeleri gibisin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Baluu said: beni daha fazla zorlama valla koycam artık fotonu ya. yeter. anaa !! OHA sende fotosu mu var :D msn plx baluu skljdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 koydurtma fotonu tits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 PrudenT said: veştitsa said: sence bu kadar aptal olabilir mi bi insan? olabiliyomuş demek ki.. tıpkı sen gibi demi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 baluu feci reyting yaptın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bende de var fotosu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 PrudenT said: koydurtma fotonu tits OHA pru. sende mi?? :( bende istiom lan görmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 titse 10 papel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 tit başına mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: Sly-One said: SESUYA LAF YOK o güzel siz çirkinsiniz bi kere. çok basit bi laf sokma anlayışının oldugunu söylemiş miydim :S lise talebeleri gibisin valla he ya =( yoksa geyik deil bu ben harbi harbi uğraşıp böyle laf sokuyorum ve sen bunu okuyunca arkasındaki alaycılık ve dalgadan ziyade DAHİ olduğun için bana lise talebesi yakıştırması yapıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: PrudenT said: veştitsa said: sence bu kadar aptal olabilir mi bi insan? olabiliyomuş demek ki.. tıpkı sen gibi demi :) level ilkokul 4 total exp 48.148.747 needed for next level 50.000.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 @Sly utandırdın beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fede said: tit başına mı ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Sly-One said: SESUYA LAF YOK o güzel sir çirkinsiniz bi kere adsfg "Ancak ve ancak kompleksi olanlar bunu ciddiye alır." -Orçun-gg- Ayet 23-17 herkes bilio mekanı sly prim yapmaya gerek yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 şu foto muhabbetini yapan arkadaşlarla hiç bir muhabbetim olmamıştır bugune kadar... bugune kadar bir kişiye fotomu yolladım, artık ondan almışlarsa bilemem ama çok ayıp yaptıgınız cidden cok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bi anda sessizleştirdim etrafı. bravo bana. bu arada ben de foto felan yok : ) Kilit de gelsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kilit gelmeden atayım postumu selam naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar