Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bu öss için yer vs bildiren kağıt ne zaman geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 daha dagıtılmaya baslanmadı onu bılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 evet banada gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 başlanmış. benim arkadaşıma gelmiş kağıt. ama sadece bir kişiye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bizim zamanımızda şimdiye gelmiş olurdu da ondna heyecan yaptımyeniş başlıyorsa okdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ferit? ÖSS'ye mi giriyorsun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kardeşimin ki geldi de yer olaylarının içine sıçmışlar çankaya yazdık her şeye etimesgut çıktı taa cehennmin dibinde. (ankara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Kolay gelsin.Cidden uzağa vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 geç gelebiliyo. baktın baya geç kaldı, gidip kendin alıcan. benim öyle olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 benim de gelmedi.. hatta birsürü arkadasım var sınava giricek 1 kişiye geldi şu ana kadar. çok gecikti bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 evet kabusum oldu giremicem sandım. internetten bakmıştım geçen sene ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 gelmedi bana da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 internetten baktım ösymnin sitesinden salon no 485732 gibi bişiler yazıyor sıra no.da 18. ama hiçbir şey anlamadım sadece gireceğim yer yazıyor muğla/milas die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aynen ya o numara olayı ne anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bana bugün geldi sordum sıralar g.t kadarmış pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 boyunu kısa yazmışsındır kdsjfs bide o muhabbet varya. bakalım ne kadar önemsenmiş olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben bacaklarımı dışarı çıkarıarak yapmıştım bütün sınavı sanki 2 dakka bişey yazıp kalkıcakmış modunda yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 salon no sınıfın yeri, sıra no da sınıf içerisindeki yeriniz hocalar sıralara numara verio 1 2 3 4 5 6... diye yani sınıfa girince ooo burası güzelmiş cam kenarına geçem oturam diyemiyorsunuz :P +Tüm Türkiyede okulların konumları, sıraların büyüklükleri vs farklı olduğu için aslında çok büyük haksızlık oluo ben düz lisede girmiştim sınava sırada delik vardı çok komikti ya silgi fln geçiyordu içinden adamlar üşenmemiş delmiş yav :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hayret bana da gelmedi. 299 mat2 yapıorum oysaki. bana gelmezse kime gitcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bugün gelmiş. şansıma gene iyi bir okul denk geldi =) hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bana da gelmedi hala :D üni 1. sınıfım ama test amaçlı giricem sınava (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bana da gelmedi henüz : / merak ediyorum sığabilecekmiyim sıraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 arkadaşa geldi. gaziantep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 evet o salon no su olayı nedir nasıl anlıcaz hangi okul olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 heyecan yapmayın ya gelir bi kaç güne. benimde çevremde 2 kişiye geldi. biri ben (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar