Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Arkadaşlar oynadıgım bi server var herkes bodçu falan kasıyor macro script falan var elinde olan varsa acaba banada bs ve tai Script atabilirmi sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hangi serverda oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Vay be halen oynanıyor demek ki bu oyun.. Skill kasmak felan, teey teey. ne günlerdi yaa. : ) klavyeye kağıt sıkıştırırdım ben zamanında : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bende ya hehe :D kosarken bise yapiyodum bide boks yaparken bandaj sarsin diye ahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Gemi vardı gemi:D Binerdik gemiye skill kasardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 DiadanLocke said: hangi serverda oynuyorsun? world of uo yenı acıldı eskıden vardıda bu world of uo 2 olarak acıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 aa wou gene açıldı mı?iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Fcr 2 runebook bulunmuş :) Dk 1 gol 1 heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 uo serverlarına duzgun ısım bulma kampanyası başlatcam. gerekirse kendım bulcam. bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Aklıma gelen en tırt isimlileri söyleyeyim hemen Voys ona göre bul isimlerini =) Agressuon Uo wardı mesela Last Ottomans wardı, Chimeria wardı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ceo turbo tailor easy uo kur. önce cutter sonra tailoru başlat. bankana bi kasa koy içine clothları koy. basacağın itemleri fln seçtiricek zaten. sonra o kendi kasıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 eyw black-ice sagolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 WOU EDİT YUVASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bana da msnden uooynadığım arkadaşlar uo'ya başladık dediler gel dediler, gecenin bi vakti kurdum bakalım, dragonumu tamelemişler skillerini kastırmışlar :P Gece de açtım tame peace kastı kendi kendine asdafa. Şimdi harıl harıl tailor kasmak lazım :/ Koyun katliamına devam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar