roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 dory said: fede said: o sıkıntı bariz belli oluyor yalnız. bi standart tutturman lazım. çok fazla garbıçlık topikler kalıyo bazen, bazen hiç olmıcak topikler kitleniyor. hakli olabilirsin de kimse de bana PM atip sevgili dory bu konuyu neden kilitledin bak ne kaa guzel konusuyoduk demedi cok uzayan, cozumu olmus olmamis geyigin tadi kacmis topicleri kilitliyorum genelde Emaleth said: kilit için işin çığırından çıkmış olması lazım. saçmasapan olması yetmez. denmiş. mesela ben PM attım zamanında. sevgili dory bu konuyu neden kilitledin bak ne kaa guzel konusuyoduk da dedim. hatta son cümleyi yazamadım çünkü daha konu açılır açılmaz kilitlendi. hayvan uzun post kastığım ve başımdan geçen olayları anlattığım konum daha altına adam gibi cevap gelmeden, saat geçmeden çat diye kilitlendi, sebep te "biz bu olayları anlatmak için günlüğü kullanıyoruz." işin garibi yazı çok uzun ve ayrıntılı bir yazıydı, günlükteki yazılar ise sevgili günlük bugün legomu tamamlicam sonra sevgilimle buluşcam off çok sıkıcı tarzında yazılar. yani alakası yok yazının. onlarca dakika klavye başında başımdan geçmiş canımı sıkan olayları sayfalarca yazıp, foruma gönderip ufak bir tavsiye, yorum veya bir geri dönüş beklerken "bunun yeri burası değil, bunu günlüğe yaz kilitledim konuyu" demek ne kadar can sıkıcı bir şey ben biliyorum. ikna edemeyince de bari garbage a at kilidi kaldır, insanlar cevap yazabilsin dedim. çok şükür ona lutfetti modumuz. şimdi "tu kaka" mod diyorlar ama, sormak istiyorum tu kaka mod madem böyle bi konu açılmış. sence direkt kilitlemek, mantıklı mı bu? ekleme konunun adresi modumuz lutfedip garbıça attığı için "montla sıç" ayarında cevaplar geldi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Llama said: said: prudentin mesajı çok kötüü, yemek konuşuyoruz, ben olsam banlardım banlı kişiselden zati öm den artislik yapıyor ama force banla kuvvetlidir, bilsem ona göre cevaplardım :) -- o vaştitsa da ne piskopat, normal konuşurken nasıldır kim bilir, nasıl uzatmış topici edit: ahaha prudent cevap yazamıyor banlı oldğuna göre yeni anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Baluu said: Bak az önce gene yaptın, kitleme topikleri, baktın cıvık, at garbage'a. Valla topik kitlenmesi çok kötü bir olay ya, tamamen karşıyım. Madem Garbage çöp, at çöpe gitsin. Baluu said: bunun üzerine vay ak demek istedim valla. Aslında ben olsam, topiclerin çoğunu sallamıştım garbage'a kitlemek yerine.. Cons'un topik mesela, salla garbage'a cons kendi topiğiyle naparsa yapsın gibisinden yaptırımlar şık olur efendim :D Emaleth said: garbage post ile garbage thread ukalalığı yaparken unutmuşum, bunların ikisi de kilitlik mevzular deil demeyi. mesela cons'un threadi direkt garbage, kilit diil. kilit için işin çığırından çıkmış olması lazım. saçmasapan olması yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 dory haklı amaaa bişe eklemeden edemiceeem bazı kişicikler fazlaca cıvıtıp küfür moduna geçiyorlar ama onların ne msjları editleniyo ne de uyarılıyo fazla cıvıyan konular garbagea atılsınnnnn yeniyim, fazla konuştum sanırım, tamam sustum hadi baş baş (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 veştitsa said: dory haklı amaaa bişe eklemeden edemiceeem bazı kişicikler fazlaca cıvıtıp küfür moduna geçiyorlar ama onların ne msjları editleniyo ne de uyarılıyo fazla cıvıyan konular garbagea atılsınnnnn yeniyim, fazla konuştum sanırım, tamam sustum hadi baş baş (:D yapılıo zaten bunların hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 alonaya gittim bugün. vazgeçtim evlenmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ama öyle topicler oluyoki hani gördüğünde "hadi lehn" ordan diyosun inandırcılığı hiç olmuyo e doğal olarak insanlarda işin geyiğine kaçıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 şu adreste önemli sayılacak bi şikayet falan vardır belki bi bakmak lazım. hani disiplinli ilkeli falanız ya gözden kaçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kişselde böle asparagas yada 'bir kızla çıkıyorum, en kısa yoldan yatağa atmak için kulağını mı emiyim yoksa boynunu mu yaliyim arkadaşlar' tarzı bir soru sormadın mı kimse sallamıyor.. hani burda duyduğun yorumlardan sonra, hayatın değişip sabah bambaşka biri olarak kalkmayacaksın, yazılarını okudğun aklı başında adamlar var belki diyorsun farklı bir bakış açısı görürüm diye açıyorsun tık yok,garbıçlık bişeyler yazdın mı hobareyy oluyor bir anda.. o yüzden ben mod arkadaşın burayı biraz daha normal havada tutmaya çalışmasını destekliyorum, geyiğin erken önünü kestiği okurken tadına doyamadığım anlarda oluyor da burası uygun yeri değil diyip bare burda usturp kalsın daha iyi gene dediğm de oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ne yani illa insana jr ewing ı mı oynatmanız lazım kişisel olabilmesi için teytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 roket adam said: dory said: fede said: o sıkıntı bariz belli oluyor yalnız. bi standart tutturman lazım. çok fazla garbıçlık topikler kalıyo bazen, bazen hiç olmıcak topikler kitleniyor. hakli olabilirsin de kimse de bana PM atip sevgili dory bu konuyu neden kilitledin bak ne kaa guzel konusuyoduk demedi cok uzayan, cozumu olmus olmamis geyigin tadi kacmis topicleri kilitliyorum genelde Emaleth said: kilit için işin çığırından çıkmış olması lazım. saçmasapan olması yetmez. denmiş. mesela ben PM attım zamanında. sevgili dory bu konuyu neden kilitledin bak ne kaa guzel konusuyoduk da dedim. hatta son cümleyi yazamadım çünkü daha konu açılır açılmaz kilitlendi. hayvan uzun post kastığım ve başımdan geçen olayları anlattığım konum daha altına adam gibi cevap gelmeden, saat geçmeden çat diye kilitlendi, sebep te "biz bu olayları anlatmak için günlüğü kullanıyoruz." işin garibi yazı çok uzun ve ayrıntılı bir yazıydı, günlükteki yazılar ise sevgili günlük bugün legomu tamamlicam sonra sevgilimle buluşcam off çok sıkıcı tarzında yazılar. yani alakası yok yazının. onlarca dakika klavye başında başımdan geçmiş canımı sıkan olayları sayfalarca yazıp, foruma gönderip ufak bir tavsiye, yorum veya bir geri dönüş beklerken "bunun yeri burası değil, bunu günlüğe yaz kilitledim konuyu" demek ne kadar can sıkıcı bir şey ben biliyorum. ikna edemeyince de bari garbage a at kilidi kaldır, insanlar cevap yazabilsin dedim. çok şükür ona lutfetti modumuz. şimdi "tu kaka" mod diyorlar ama, sormak istiyorum tu kaka mod madem böyle bi konu açılmış. sence direkt kilitlemek, mantıklı mı bu? ekleme konunun adresi modumuz lutfedip garbıça attığı için "montla sıç" ayarında cevaplar geldi tabii. ben yanlis hatirlamiyorsam basindan gecenleri anlattigin bi yaziydi, şu oldu bu oldu sonra bu oldu falan diye, ben de bunu yapmak icin günlügü kullanıyoruz dedim, günlükteki yazilara basit ve sikici demissin ama, gunluge gayet uzun ve guzel yazi yazanlar var takip ediyor musun bilmiyorum (misal sevgili konudisi modumuz) yani o tur yazilari gunluge yaziyoruz demisim, bunda "guya disipliyiz etc etc" diye laf dokundurmalik bişey yok. evet kitlemeyedebilirdim cok da format disi değildi ama basimizdan gecen gun anlatimi yazilari gunuge yaziyoruz diye seni oraya yonlendirdim. sen ise baska seylere takmissin. ema kilit cigrindan ciktiginda demis, peki yanlis acilmis bi topici de ben kilitleyip "buraya yazsan daha iyi olur" diyorsam bunda yanlis oluyor mu? sanmiyorum. =). hatali oldugun icin değil, konu sacma oldugu icin değil, sadece gunluge yazdigimiz icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar