dory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 arkadaslar kimsenin şu tepeye astigim kurallari dikkate almadigini goruyorum. süs diye asilmadi canlarim onlar. şoyle bi baktigimda, genelde ayni insanlarda topicleri garbagelik yapma, kisaltmali kufurler, agir argolar kullanma, msnde toplu chatte takilir gibi alakali/alakasiz geyik cevirme, konu acana-yorum yapana saygi gostermeme, bi ayar verme cabasi var.. tabi araya farkli yuzler de karismiyor degil. demem o ki tabiki resmi dairede gibi olmicaz, genciz enerjikiz hepimiz ama, lütfen mesaj atarken biraz daha ozen gosterin, eglenicem diye duzeni bozmayın, rahatlamak icin kendinizden gecip ana baci birakmamazlik etmeyin, hem kendi huzurunuzu hem baskalarininkini kacirmayin, terli etrli su icmeyin, çimenlere oturup üşütmeyin. sizi düşündügüm icin soyluyorum bunlari, yoksa x kural ihlali 1 hafta ban! diye gezmek gibi abuk bi moda bürünebilirim.B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bu arada konuyu suan kilitlemeyi düşünmüyorum, yorumlarinizi düşüncelerinizi yazin, ama lütfen bu topicde de olmamasi gerektigi gibi davranmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Kişilere öm atsan belki toplarlar kendilerini.. Hayır alındım şimdi, acaba var mıyım aralarında diye : ) Bir de saat 5:30 valla takdir ediyorum çalışmalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 isim ver ama böyle olmaz ki. kim bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 resmi dairede gibi olmıcaz diyosun da, bi şey yazarken çekindiğim tek bölüm burası, korkutuyorsun bizi sonra böyle patladık işte sdfdgf ama gereken neyse yapılsın, anneme küfür edildi burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 PMle uyarma olayı ayri, cok abartanlara bi citlatiyoruz "lütfen dikkat" diye, lakin bazen oyle bişeler oluyor ki doz ayarlamakta bi sikinti seziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 o sıkıntı bariz belli oluyor yalnız. bi standart tutturman lazım. çok fazla garbıçlık topikler kalıyo bazen, bazen hiç olmıcak topikler kitleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kimse annelere kufur edemez burda. link ver aliyim hesabini =) cekinecek bişey yok, sadece burda belli sinirlar icinde olmak sart cunku insanlarin tepkisini birebir yansittiklari bi yer, anne baba katili olucam yazabiliyor insan =) sonra hurra ustune. ne biliyim işte, hep siz mi konu acip dertleniceksiniz =) sevgili gunluk; napcam ben bu patilerle hala ak, aq demeyin diye kosuyorum peşlerinden hiç sallamiyolar beni sen salliyo musun? scs gunluk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bunun üzerine vay ak demek istedim valla. Aslında ben olsam, topiclerin çoğunu sallamıştım garbage'a kitlemek yerine.. Cons'un topik mesela, salla garbage'a cons kendi topiğiyle naparsa yapsın gibisinden yaptırımlar şık olur efendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fede said: o sıkıntı bariz belli oluyor yalnız. bi standart tutturman lazım. çok fazla garbıçlık topikler kalıyo bazen, bazen hiç olmıcak topikler kitleniyor. hakli olabilirsin de kimse de bana PM atip sevgili dory bu konuyu neden kilitledin bak ne kaa guzel konusuyoduk demedi cok uzayan, cozumu olmus olmamis geyigin tadi kacmis topicleri kilitliyorum genelde standart konusunda hakli olabilirsiniz ama sonucta ben de burda cok veteran bi uye değilim, yani eleştirilere acigim, sadece bunu yapiş şekli cok onemli. vurun öldürün kaka mod! diye yapinca anında savunmaya geciyorum farkindayim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bak az önce gene yaptın, kitleme topikleri, baktın cıvık, at garbage'a. Valla topik kitlenmesi çok kötü bir olay ya, tamamen karşıyım. Madem Garbage çöp, at çöpe gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Consun topiği gayet masumane saf duygularla açılmış sorun yok bence =)Sırf kişiselden ziyade tüm bölümlerde bir genel chat havası var aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 cons eminim saftir da biraz garip bi topic olmus =) o kim sen ne diyon neyney? dedim okuyunca. bakmayın kalp acisi cekiyorum ama aşka karsi değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 garbage thread gibi garbage post da moderasyon açısından önemli bi kavram. garbıç postları ayıklayıp threadi yaşatmak da, garbage postlar yoğunluktaysa topyekün garbage'a sallamak da bizdendir, caizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 saygıdeğer moderatörümüz, yanlış anlamayınız ayar falan vermiyorum ama bu bahsettiğiniz(illk mesajda) olaylarda anında müdahele etmeniz lazım. uyarmak çözüm değil. uyarmak burdakileri kamçılıyor sanki devam etmeleri için aynı davranışa. tekrar ediyorum ayar falan vermiyorum. sadece eleştiri. sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 anında müdahale nasıl biey olacak ki?yok öyle bir dünya,öyle bir mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 anında dediysek de oturup forumun başını beklemeyecek tabi ki. lafın gelişi dedim. kontrol edildiği halde yaptırım uygulanmayan şeyler oluyor.. hadi bi seferlik affettim hesabına.. onlar olmasın diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 çok özür dilerim kafam güzelken pavyon karısına aşık oldum şimdide telefonunu açmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?20,3243896,3244910,page=23#msg-3244910 mesela bu direk garbage veya kilit olmalıydı, away durumundan yırtmış http://forum.paticik.com/read.php?20,3226575,3230743,page=4#msg-3230743 bence ilginç bir konuydu, ilginç mesajlar görülebilirdi, topic sahibinden yalan olmuş http://forum.paticik.com/read.php?20,3239128,3240924,page=2#msg-3240924 prudentin mesajı çok kötüü, yemek konuşuyoruz, ben olsam banlardım yorum: mesela bi topicte; seviyeli konuşun, arkadaşım sana diyorum, geyik yapmayın, ya arkadaş sevgiden bahsediyor siz ne kadar kötüsünüz, konuyu saptırmayalım tarzı uyarılar, hem itici hem de işlevsiz kalıyor, direk yaptırıma gidip konuyu kitlemek, silmek, mesajı silmek vs. daha anlamlı benim mesajım, topicim niye silindi diyenle muhattap olunur en fazla bi de tartışma varken kitlemeyin topicleri en fazla adrenalin orda salgılanıyor, gerisi o kadar zevkli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 garbage post ile garbage thread ukalalığı yaparken unutmuşum, bunların ikisi de kilitlik mevzular deil demeyi. mesela cons'un threadi direkt garbage, kilit diil. kilit için işin çığırından çıkmış olması lazım. saçmasapan olması yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ha pardon yanlış oldu edit :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 evet yollasaydın garbage a bende silseydim komple ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Cons'a bak mod gör, lulul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ulan ben ilk topiği feci kaçırmışım. allah belamı vermesin. forgiverın verdiği. evet baştan sona kadar okudum o topiklerde resmen yetenekler harcanmış ya. fenerbahçe gibisin dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 said: prudentin mesajı çok kötüü, yemek konuşuyoruz, ben olsam banlardım banlı kişiselden zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar