Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kisisel hakkinda

dory

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar
kimsenin şu tepeye astigim kurallari dikkate almadigini goruyorum. süs diye asilmadi canlarim onlar.
şoyle bi baktigimda,
genelde ayni insanlarda topicleri garbagelik yapma, kisaltmali kufurler, agir argolar kullanma, msnde toplu chatte takilir gibi alakali/alakasiz geyik cevirme, konu acana-yorum yapana saygi gostermeme, bi ayar verme cabasi var.. tabi araya farkli yuzler de karismiyor degil.
demem o ki
tabiki resmi dairede gibi olmicaz, genciz enerjikiz hepimiz ama,
lütfen mesaj atarken biraz daha ozen gosterin, eglenicem diye duzeni bozmayın, rahatlamak icin kendinizden gecip ana baci birakmamazlik etmeyin, hem kendi huzurunuzu hem baskalarininkini kacirmayin, terli etrli su icmeyin, çimenlere oturup üşütmeyin.
sizi düşündügüm icin soyluyorum bunlari, yoksa x kural ihlali 1 hafta ban! diye gezmek gibi abuk bi moda bürünebilirim.B)
Sosyal ağlarda paylaş

kimse annelere kufur edemez burda.
link ver aliyim hesabini =)

cekinecek bişey yok, sadece burda belli sinirlar icinde olmak sart cunku insanlarin tepkisini birebir yansittiklari bi yer, anne baba katili olucam yazabiliyor insan =) sonra hurra ustune.

ne biliyim işte, hep siz mi konu acip dertleniceksiniz =)

sevgili gunluk;
napcam ben bu patilerle
hala ak, aq demeyin diye kosuyorum peşlerinden
hiç sallamiyolar beni
sen salliyo musun?
scs gunluk..
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
o sıkıntı bariz belli oluyor yalnız. bi standart tutturman lazım. çok fazla garbıçlık topikler kalıyo bazen, bazen hiç olmıcak topikler kitleniyor.

hakli olabilirsin de kimse de bana PM atip
sevgili dory
bu konuyu neden kilitledin
bak ne kaa guzel konusuyoduk
demedi

cok uzayan, cozumu olmus olmamis geyigin tadi kacmis topicleri kilitliyorum genelde
standart konusunda hakli olabilirsiniz ama sonucta ben de burda cok veteran bi uye değilim, yani eleştirilere acigim, sadece bunu yapiş şekli cok onemli. vurun öldürün kaka mod! diye yapinca anında savunmaya geciyorum farkindayim =)
Sosyal ağlarda paylaş

saygıdeğer moderatörümüz,
yanlış anlamayınız ayar falan vermiyorum ama bu bahsettiğiniz(illk mesajda) olaylarda anında müdahele etmeniz lazım. uyarmak çözüm değil. uyarmak burdakileri kamçılıyor sanki devam etmeleri için aynı davranışa.
tekrar ediyorum ayar falan vermiyorum. sadece eleştiri.
sevgiler
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/read.php?20,3243896,3244910,page=23#msg-3244910
mesela bu direk garbage veya kilit olmalıydı, away durumundan yırtmış

http://forum.paticik.com/read.php?20,3226575,3230743,page=4#msg-3230743
bence ilginç bir konuydu, ilginç mesajlar görülebilirdi, topic sahibinden yalan olmuş

http://forum.paticik.com/read.php?20,3239128,3240924,page=2#msg-3240924
prudentin mesajı çok kötüü, yemek konuşuyoruz, ben olsam banlardım

yorum: mesela bi topicte; seviyeli konuşun, arkadaşım sana diyorum, geyik yapmayın, ya arkadaş sevgiden bahsediyor siz ne kadar kötüsünüz, konuyu saptırmayalım tarzı uyarılar, hem itici hem de işlevsiz kalıyor, direk yaptırıma gidip konuyu kitlemek, silmek, mesajı silmek vs. daha anlamlı
benim mesajım, topicim niye silindi diyenle muhattap olunur en fazla

bi de tartışma varken kitlemeyin topicleri en fazla adrenalin orda salgılanıyor, gerisi o kadar zevkli deil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...