Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Şu başlığı görünce ''zuhaaa, emo'' diyip çıkasım geldi konudan, nitekim öyle de yapıyorum sanırım. Neyse efendim, olmamış o başlık, içeriğinde destan yazsan okumam şahsen ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kuyruk acısı olan hatun ayarı nedir? Tamlamaya gel.. Hayatımda görmedm seni ne kuyruk acım olcak senle ilgili? edit:"Birini sevmiştim..Ergenliğe girdi..aaah ah..öyle sevmiştim ki.Ama emo ergen oldu,herşeyden nefret etti,bana pisbokpispiskötübokpis dedi.Mutlu olamadım.Nefret etti hayattan.Bu kuyruk acımı nasıl yatıştırırım bilemiyorum..Sanırım ömrümün sonuna kadar gidicek bu benle.Öyle acılar içindeyim ki*sigh*" Hasta mıyım lahn ben gecenin 2 sinde elin emo ergeniyle yazışıyorum?Eğlenceli ama..evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 afushte :P şaka tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hani benden büyüksün ya simdi sen aklın filan da daha büyük ya 18 yasında nasıl bi olay geldi de böyle eleştirilerde bulunuyosun ondan dedim gelip buraya kasıntı şeyler yazmasan o yeh metalci hede hödö diye sorun yok bak millet ne güzel yardımcı olmuş ben içime atmıyorum en azından insanlarla paylaştım ama senin gibi görmüş geçirmiş bir ablamız böle süper postlar atınca rengi değişiyo işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Kişisel algılama arkadaşım. Ben ne zaman böyle bunalıma girip celallenen ergen görsem dalgamı geçiyorum, bu sefer içime atmadım böyle oldu =) Devam et sen aynen iyi böyle geçer kendiliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ailene karşı kin besleme ne olursa olsun, Odamda kendimi içkiye verdim ona "bile" karışıolar demişsin de tabi ki karışcaklar =) Eğer belli bi nedeni varsa ailenle sürekli tartışmanın otur konuş ve rahatsız olduğunu söle öle karşılıklı oturup konuşmalar her zaman yarar sağlar. Bi yaştan sonra zaten kendiliinden bu sıkıntılar azalmaya başlıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Peter said: artık anne baba katili olucam ya her şeye kavga her olaya kavga odama kapandım alkole verdim kendimi ona bile karışıyolar artık evimde zulamı filan karıştırıyolar ediyolar tabi asıl olay bu değil genel olarak herşey bitsin okul ayrı eve cıkıcam yeter lan artık anne baba katili olmalımıyım yoksa olmamalımıyım? ayrı eve çıkacaksan şu anki evini kendi evin olarak görmüyosun demektir, yani evim demen saçma. para onlardan geliyo sonuçta? ha dersen ki zaten onların parasını yemiyorum ben şu anda, sadece beraber yaşıoruz, o zaman tamam derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bi anlık sinir işte bu işler zor işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 liselisin işte ak 90lısın yani ne var allahım ya ben kendim de 90lıyım senin gibi aptalca atraksiyonlara girersem ailem bi zahmet kaysın bana hakları var yani. iki dakka empati yapsan haksızlığının farkına varırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yaptım zaten demin farkettim hatta annemle konusmadıgım halde gelip bana iyi geceler diyebildi tekrar, etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ne mutlu sana o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 diyebildi dersen olmaz işte. anne o. anneler kutsaldır. suçlu sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 diyebildi diyorum çünkü bu bi erdem bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ilerde fatih de anne olcaa için nası savunuyo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 erdem yok. anne o. annelere off bile demiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ginaly said: ilerde fatih de anne olcaa için nası savunuyo sdfs teknoloji ilerledi olm. belli olmaz bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 meylin var yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 meylim yok. anneler kutsaldır. bugün anne babay off demek cehennemde 1000 seneden başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hacı idolümsün hala (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 1000 sene mi? yandım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 estafirullah. o senin american idolun. kötü oldu bu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 gerçek asi sebep yaratmaz, sıçacam bi taraflarına der geçer. sivilcemi patlatırken banyodaki aynaya ifrazat geldi annem tokat delisi yaptı falan desen neyse de, odama kapandım kendimi alkole verdim ne ya hahaha o kadar alkoliksen köprü altına gideceksin kapıyı vurup. o zaman derim, delikanlı çocukmuş. odasına kapanıp kendimi alkole vurduğum evin kirasını ve kendimi vurduğum alkolüm parasını babam ödüyor demişsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 huun said: sivilcemi patlatırken banyodaki aynaya ifrazat geldi annem tokat delisi yaptı AHUAUIHAISUFGHAŞIOGAHDGİOADFKGJDŞ TMB, P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 adasadasadasfadfasafd.. Allahım gidemiyorum bu topikten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar