Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayattan nefret etmek

Peter

Öne çıkan mesajlar

kuyruk acısı olan hatun ayarı nedir?
Tamlamaya gel..
Hayatımda görmedm seni ne kuyruk acım olcak senle ilgili?

edit:"Birini sevmiştim..Ergenliğe girdi..aaah ah..öyle sevmiştim ki.Ama emo ergen oldu,herşeyden nefret etti,bana pisbokpispiskötübokpis dedi.Mutlu olamadım.Nefret etti hayattan.Bu kuyruk acımı nasıl yatıştırırım bilemiyorum..Sanırım ömrümün sonuna kadar gidicek bu benle.Öyle acılar içindeyim ki*sigh*"

Hasta mıyım lahn ben gecenin 2 sinde elin emo ergeniyle yazışıyorum?Eğlenceli ama..evet.
Sosyal ağlarda paylaş

hani benden büyüksün ya simdi sen aklın filan da daha büyük ya
18 yasında nasıl bi olay geldi de böyle eleştirilerde bulunuyosun ondan dedim
gelip buraya kasıntı şeyler yazmasan o yeh metalci hede hödö diye sorun yok
bak millet ne güzel yardımcı olmuş ben içime atmıyorum en azından insanlarla paylaştım
ama senin gibi görmüş geçirmiş bir ablamız böle süper postlar atınca rengi değişiyo işin
Sosyal ağlarda paylaş

Ailene karşı kin besleme ne olursa olsun, Odamda kendimi içkiye verdim ona "bile" karışıolar demişsin de tabi ki karışcaklar =) Eğer belli bi nedeni varsa ailenle sürekli tartışmanın otur konuş ve rahatsız olduğunu söle öle karşılıklı oturup konuşmalar her zaman yarar sağlar. Bi yaştan sonra zaten kendiliinden bu sıkıntılar azalmaya başlıcaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Peter said:
artık anne baba katili olucam ya her şeye kavga her olaya kavga
odama kapandım alkole verdim kendimi ona bile karışıyolar artık
evimde zulamı filan karıştırıyolar ediyolar tabi asıl olay bu değil genel olarak herşey
bitsin okul ayrı eve cıkıcam yeter lan artık
anne baba katili olmalımıyım yoksa olmamalımıyım?

ayrı eve çıkacaksan şu anki evini kendi evin olarak görmüyosun demektir,
yani evim demen saçma.
para onlardan geliyo sonuçta?
ha dersen ki zaten onların parasını yemiyorum ben şu anda, sadece beraber yaşıoruz, o zaman tamam derim.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçek asi sebep yaratmaz, sıçacam bi taraflarına der geçer. sivilcemi patlatırken banyodaki aynaya ifrazat geldi annem tokat delisi yaptı falan desen neyse de, odama kapandım kendimi alkole verdim ne ya hahaha

o kadar alkoliksen köprü altına gideceksin kapıyı vurup. o zaman derim, delikanlı çocukmuş.

odasına kapanıp kendimi alkole vurduğum evin kirasını ve kendimi vurduğum alkolüm parasını babam ödüyor demişsin sen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...