octopus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Aradım konu başlığı buna benzer ama sadece bizim şarkımızla alakalı birşeyler buldum, eğer başka varsa şimdiden affola. Sizlere Finlandiya'nın efsane katılımcılarını takdim etmek istiyorum. Şarkı bir eurovision katılımı için efsane gaz bence, klibi ise resmen geyik ötesi ve muhteşem :) http://www.youtube.com/watch?v=j1EELK7KLlE&feature=related :D edit: Bu arada grup ismi ve şarkı: Teräsbetoni - Missä miehet ratsastaa Şarkının ingilizce anlamı ise: Where men ride
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 finlandiyayı ilk arabada radyoda dinlemiştim "oha" demiştim. ama sonradan tekrar dinleyince "o kadar da oha değil" demiştim. ama eurovision için oha. edik.imla
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ingiltere fena değil ya.beğendim bile bi miktar.
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ingiltere disinda bbc one'in streamingine comak sokan bbc'yi kiniyorum ve laflar hazirladim terry wogan yorumlari icin bbc radyo + sesi kisilmis eurovision tv izlemek zorunda kaliyorum, ses-goruntu tutmuyor birbirini
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konu bölmeyin ya, Eurovision şarkısı topiğinde muhabbeti yapılıyodu zaten.
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hacı bize kim oy vercek ki. nasıl bir sahne şovu kız falan yok peh
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yunanistan vardı şimdi. fena deildi
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 çakma gasolina :D ama hasta oldum herife bende
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 abi yunan kız çok şeker ya beyaz showdan aşık olmuştum zaten :D
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Azerbaycan'ı görünce EPIC DUMUR yaşadım. AzTV aldatıcıymış, onu öğrendim. Şaşırtmasının dışında şarkı da şov da sağlamdı, süpriz yapabilirler.
octopus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 arcane said: Azerbaycan'ı görünce EPIC DUMUR yaşadım. AzTV aldatıcıymış, onu öğrendim. Şaşırtmasının dışında şarkı da şov da sağlamdı, süpriz yapabilirler. azerbaycan direk "wtf" başka türlü tanımlayamadım :) ben bizim şarkıyı ilk defa burda beğendim baya gaz olmuş diğerlerine nazaran, portekiz de fena değil şarkı kurgusu açısından, sanırım hırvatistandı yaşlı bi tane adam gramofonda atraksiyonlar falan yaptı o da ilginçti. Ama şahsen fransa'yı çok beğendim. resmen bir klasik yapmışlar :) bakalım kim kime oy vericek en heyecanlı bölüm o. O kadar laf ediolar bu yarışmaya ama aslında zevkli izlemek :) PS: Finlandiya FTW
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oy sistemi değişmiş diyorlardı. kime oy verebiliyoruz, kim bize oy verebiliyor falan ?
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Şimdi tekrarları izledim. Bence Türkiye, Finlandiya ve Azerbaycan en iyileri.
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 turkiye'de ciddi anlamda 0 sahne sovu var birilerinin madem gosterecek meme yok, sahnede kendi etrafinda donen gitaristten fazlasinin yapilmasi gerektigini anlatmasi lazim katilanlara... ha almanya/hollanda/belcika/avusturya kafadan +10/12 tr o ayri
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ingiltereden 8 aldık iyi iyi. makedonyadan 7 puan aldık.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sahne şovu artı olsa da bu şarkı olmadan da yapardı. İngilizce de değil yani o da var. Koptuğu nokta ise komşu oyları, şunların komşudan topladıklarının yarısını komşudan alsak birinci oluruz. Azerbaycan'ın da nooblar diye feci hakkını yiyorlar onu da belirtelim. Yünanistan'da ayrı bir paragraf konusu. Lordi çakması babayı alırken bunlar her sene aynı şarkıyla girmelerine rağmen bu puanı nasıl topladılar anlamıyorum. Kadın kazanırsa hepimize verecek adeta, lol.
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 her sene aynı bok. kaç turdur puan alamıyoruz doğru düzgün komşu ilişkisi yüzünden. aha hollandadan 10 puan.
Öne çıkan mesajlar