Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ginaly said: ii post kastınız ha sdfskayna abi, kayna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 püre 2 kişi dedim 3 kişi değil seni adamdan sayan yok, hala yüzsüzlük yapıyorsun kardeşim. bir git konuşma benle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 türkün türkten başka dostu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valla sana diyebileceğim tek şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 azeriler var. 12 puan verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 onlar da tanga giymiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ütopya amacın nedir anlat bizde bilelim? ciddiyim bu soruda, hani 2 sayfa laf sokma amacından başla anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 harunda mı giyseydi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 peki o zaman, sütyeni kim giymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ortalık öyle değil böyle yumuşatılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tam senin ayarın peter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ahha interthread ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ashdsahdsahdsadhashdasd ya böle küfür veya hakaret içerikli yazı yazdıktan sonra :) gülen smiley yapma olayına da bitiyorum ben içerige uygun ifade koyun plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aşkım sen "salaksınız" diyene kadar kimse sana laf falan atmıyor, ufak bi takılma belki, ama dedim ya üstüne alınmayı seviyosun canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 abi ne amacı, sana özel değildi, olaylar öyle gelişti. topiğin senin olduğuna bile bakmamıştım da fazla havadan nem kapıyorsun. bu sinir stres seni genç yaşta götürür söyleyeyim. her şeyi bu kadar ciddiye alma. sen gelip de salaksınız diyene kadar geyikti,normaldi, eğlenceliydi bence. özellikle sana bir şey diyelim diye yaptığımızı sanıyorsan, ne sataşayım sana ya allasen. relax and enjoy the scenery. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ya no offence neyse offence geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 auhau ofXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 off süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 her gördüğümde kopuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 utopia said: abi ne amacı, sana özel değildi, olaylar öyle gelişti. topiğin senin olduğuna bile bakmamıştım da fazla havadan nem kapıyorsun. bu sinir stres seni genç yaşta götürür söyleyeyim. her şeyi bu kadar ciddiye alma. sen gelip de salaksınız diyene kadar geyikti,normaldi, eğlenceliydi bence. özellikle sana bir şey diyelim diye yaptığımızı sanıyorsan, ne sataşayım sana ya allasen. relax and enjoy the scenery. ha öylemi? utopia said: Yav, Mayhemin göbeğinden zeytin yiyesin İNŞ. Pyro said: O göbekten zeytin yiyenler ölüyormuş yutulan kıllar yüzünden sanırım. Epey bir kız ölmüştü bu uğurda. utopia said: resleriz abi, problem ettiğin şeye bak, göbek mayhem'in. Pyro said: Reskill yasak ama? utopia said: Tanıdık gm var? Pyro said: Edit çekse ya bize? özür dilerim, ismim geçmiyordu nasıl olsa. yanlış anladım, tamamen benim hatam. gerçekten özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bakalım mavi köşe ne yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sorun o zaten. başkasının geyiği olsaydı ne bileyim, Prudent, Pyro, Utopia'nın res geyiği olsaydı onun adı yazılırdı. Ad değil tema ve geyiğe odaklanıp senin komplekslerini düşünemedik. Özür dileriz. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ademler ve havvalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ee göbek nasıl eritilio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar