Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göbek nasıl eritilir?

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Scheriff said:
kilo vermeden o göbek nası ericek pardon
bütün göbeği kas yapsan ne olur sadece mekik çekersen göbek olduğu gibi kalır biraz toparlar sadece alttaki kasların gelişir düz fln olmaz göbeğin

Diyetle falan göbek erimez abi, kilo verirken aynı zamanda göbek ve çevresindeki kasları da çalıştırmak lazım.

Ama sex ve mekik kombinasyonu başarılı olabilir, evet.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam bu sex konusunu ben açtım şimdi de kapatan ben oliyim lütfen arkadaşlar. sporla beraber nasıl göbek eritiliceğini düzgün bi şekilde konuşalım. zaten gereksizdi sex demem. konunun gidişatını geçtim insan ilişkileri açısından seviyeyi düşüren arkadaşlar var o yüzden kapansın konu.
Sosyal ağlarda paylaş

Zebilith said:
mekik 30 çalıştırıyosa ip atlamak 1 çalıştırır karın kaslarını.

30 mekik çektiğin sürede 150-200 ip atlarsın tahminen ve inan bana işe yarıyor;)
ve ordaki amaç biraz da olsun eğlenceyi artırmaktı daha çok eğlendiğin için daha uzun süre çalışcağnı hesaba katarak konuyu uzatabilirim:)

bi de sly dedi ki "
@zebilith , bunu 15 yıl basket oynamış 5 yıl koçluk yapmış adama söylüosun lolz."
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:
Yarıyor valla, yarayan arkadaşlarım var, ben de onlardan görüp başladım. Yere bir şey düştüğü zaman eğilip alamıyorum ama, eriyecek inanıyorum.

Ne zamandır meki çekiyosun, bel ağrısı falan gib iişikayetin oldu mu?

Diyet yaparak zayıflayamayacağımı anladım. 1. zaten doğru dürüst bişey yemiyorum. uygulanabilir diyetlerin kalorisi ya benim normalde yediğimden yksek ya da hayatta bulunup yenmeyecek salak salak menüler var. Spor şart yani.

Hayır benim belim ve sırtım zaten ağrır, bir de hakikaten mekik zararlıysa hiç girmeyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:
Spidee said:
Yarıyor valla, yarayan arkadaşlarım var, ben de onlardan görüp başladım. Yere bir şey düştüğü zaman eğilip alamıyorum ama, eriyecek inanıyorum.

Ne zamandır meki çekiyosun, bel ağrısı falan gib iişikayetin oldu mu?

Diyet yaparak zayıflayamayacağımı anladım. 1. zaten doğru dürüst bişey yemiyorum. uygulanabilir diyetlerin kalorisi ya benim normalde yediğimden yksek ya da hayatta bulunup yenmeyecek salak salak menüler var. Spor şart yani.

Hayır benim belim ve sırtım zaten ağrır, bir de hakikaten mekik zararlıysa hiç girmeyeyim.

Ne zamandır çekiyorum çok emin değilim, 1 ay falan olmuş olabilir. Bel ağrısı gibi bir derdim yok, ama karın kaslarım sürekli kasılı gezdiğim için ön eğilmem falan gerektiği zaman acı çekiyorum bildiğin =)
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:
tamam bu sex konusunu ben açtım şimdi de kapatan ben oliyim lütfen arkadaşlar. sporla beraber nasıl göbek eritiliceğini düzgün bi şekilde konuşalım. zaten gereksizdi sex demem. konunun gidişatını geçtim insan ilişkileri açısından seviyeyi düşüren arkadaşlar var o yüzden kapansın konu.

Peki.

Bu arada sex kelimesinin Türkçe'dekarşılıkları var, en basitinden seks.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...