sechil Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 haplar zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Tamamen doğal ve extradan faydalı olabileceği uzun bi süre evvel acıklandı gerekli merciiler tarafından. Kullandım extra fayda olarakta enerji patlamaları oluyo. Bu açık içinde +sex dedim işte. o şekilde daha da verimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ha bi de yapabilene ip atlamak karın kaslarını çok çalıştırır mekikten daha eğlencelidir tabi öle "oya ip atla" şeklinde diil boksor antremanlarındaki gibi seri ip atlama durduğun yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hımm fazlası zararlı olabilio tabi midem deliniyoduda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Scheriff said: kilo vermeden o göbek nası ericek pardon bütün göbeği kas yapsan ne olur sadece mekik çekersen göbek olduğu gibi kalır biraz toparlar sadece alttaki kasların gelişir düz fln olmaz göbeğin Diyetle falan göbek erimez abi, kilo verirken aynı zamanda göbek ve çevresindeki kasları da çalıştırmak lazım. Ama sex ve mekik kombinasyonu başarılı olabilir, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 mekik 30 çalıştırıyosa ip atlamak 1 çalıştırır karın kaslarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 mekik 30 ise sex 40 ise mekik çekerken sex combosu 100(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Delinebilecek kadar küçük midelilerin tercihi olmadığı için rastlanmıyo pek. asdasdas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 zaten sadece diyet demedim ama sadece mekik de bi işe yaramaz dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konu da zerre kadar seivye kalmamış sesu sağolsun ama yine de şansımı denyiim: Mekik çekmenin bele/sırta zararlı olduğu söyleniyo. Bunun hakkında bişey bailen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Yarıyor valla, yarayan arkadaşlarım var, ben de onlardan görüp başladım. Yere bir şey düştüğü zaman eğilip alamıyorum ama, eriyecek inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Arkadaşlar bırakın bu işleri. Kilo vericek kadar kalori yakacak sürece sex yapabilmeniz için zaten göbeksiz olmanız gerekiyo. Kondisyonunuzun yüksek olması gerek yani. Öyle "Günde 15 dakikanızı ayırın yeter!" sloganı ancak abidik gubudik aletlerin reklamlarında işe yarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Yarım mekik daha yararlı diye biliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tamam bu sex konusunu ben açtım şimdi de kapatan ben oliyim lütfen arkadaşlar. sporla beraber nasıl göbek eritiliceğini düzgün bi şekilde konuşalım. zaten gereksizdi sex demem. konunun gidişatını geçtim insan ilişkileri açısından seviyeyi düşüren arkadaşlar var o yüzden kapansın konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Zebilith said: mekik 30 çalıştırıyosa ip atlamak 1 çalıştırır karın kaslarını. 30 mekik çektiğin sürede 150-200 ip atlarsın tahminen ve inan bana işe yarıyor;) ve ordaki amaç biraz da olsun eğlenceyi artırmaktı daha çok eğlendiğin için daha uzun süre çalışcağnı hesaba katarak konuyu uzatabilirim:) bi de sly dedi ki " @zebilith , bunu 15 yıl basket oynamış 5 yıl koçluk yapmış adama söylüosun lolz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bende yarım mekikte daha cok yağ yandığını hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aktiftablet said: Konu da zerre kadar seivye kalmamış sesu sağolsun ama yine de şansımı denyiim: Mekik çekmenin bele/sırta zararlı olduğu söyleniyo. Bunun hakkında bişey bailen var mı? Omurgaya zararlı olabilir, evet. Yarım mekik daha bir başarılı o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Zebilith said: Öyle "Günde 15 dakikanızı ayırın yeter!" sloganı ancak abidik gubudik aletlerin reklamlarında işe yarıyo. mekiğin bele zararlı olduğunu söyleyende bu reklamlar, yalan zaten alayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aktiftablet said: Konu da zerre kadar seivye kalmamış sesu sağolsun ama yine de şansımı denyiim: Mekik çekmenin bele/sırta zararlı olduğu söyleniyo. Bunun hakkında bişey bailen var mı? Önce açma germe yapıp öyle başlanmalı antremana. Bir de sert yüzeyde yapmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Spidee said: Yarıyor valla, yarayan arkadaşlarım var, ben de onlardan görüp başladım. Yere bir şey düştüğü zaman eğilip alamıyorum ama, eriyecek inanıyorum. Ne zamandır meki çekiyosun, bel ağrısı falan gib iişikayetin oldu mu? Diyet yaparak zayıflayamayacağımı anladım. 1. zaten doğru dürüst bişey yemiyorum. uygulanabilir diyetlerin kalorisi ya benim normalde yediğimden yksek ya da hayatta bulunup yenmeyecek salak salak menüler var. Spor şart yani. Hayır benim belim ve sırtım zaten ağrır, bir de hakikaten mekik zararlıysa hiç girmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 abi yarım mekik değil de böyle bi yere oturuyosun ayaklar birleşik havaya kaldırıyosun sonra karnına çekiyosun falan onu yapamıyorum bile ben:D çok zor bişi ama kesin işe yarıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ahahaha süper lan o anladım ben seni. Yapasım geldi.. hauheae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bi de beden dersinde bize gösterilen gibi eller boynun arkasında olmamalı göğüsün üstüne çapraz koymak ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aktiftablet said: Spidee said: Yarıyor valla, yarayan arkadaşlarım var, ben de onlardan görüp başladım. Yere bir şey düştüğü zaman eğilip alamıyorum ama, eriyecek inanıyorum. Ne zamandır meki çekiyosun, bel ağrısı falan gib iişikayetin oldu mu? Diyet yaparak zayıflayamayacağımı anladım. 1. zaten doğru dürüst bişey yemiyorum. uygulanabilir diyetlerin kalorisi ya benim normalde yediğimden yksek ya da hayatta bulunup yenmeyecek salak salak menüler var. Spor şart yani. Hayır benim belim ve sırtım zaten ağrır, bir de hakikaten mekik zararlıysa hiç girmeyeyim. Ne zamandır çekiyorum çok emin değilim, 1 ay falan olmuş olabilir. Bel ağrısı gibi bir derdim yok, ama karın kaslarım sürekli kasılı gezdiğim için ön eğilmem falan gerektiği zaman acı çekiyorum bildiğin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sesu said: tamam bu sex konusunu ben açtım şimdi de kapatan ben oliyim lütfen arkadaşlar. sporla beraber nasıl göbek eritiliceğini düzgün bi şekilde konuşalım. zaten gereksizdi sex demem. konunun gidişatını geçtim insan ilişkileri açısından seviyeyi düşüren arkadaşlar var o yüzden kapansın konu. Peki. Bu arada sex kelimesinin Türkçe'dekarşılıkları var, en basitinden seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar